Li0rz בכמה אותיות חחחחחחחחחחחחח
עוד אחד שלא מבין על מה הוא מדבר בכלל.
על ההטרדה מינית הזאת אני בכלל לא יגיב כי אתה טמבל , עזוב אם היית יודע מה עושים לבנאדם כזה בכלל אז תדבר, אבל אתה לא יודע בדיוק כמו JASON שזורק שטויות לאוויר.
תמשיך לחיות באשליה שהם שונאים חילונים, ד"א החילונים המציאו תמילה הזאת חילונים, אתה יהודי בדיוק כמו כל החרדים.
לשום דבר אין הוכחות? שוב עוד אחד שלא מחפש אותם חח, וברגע שהוא מוצא, לא לא זה לא הגיוני, מה אתה חושב שה' יתגלה אליך ויגיד לך אני קיים? מה זה שווה פה? אז איפה הבחירה? איפה עבודת השם מתוך רצון, כי ברגע שנגיד ויתגלה אליך זה יהיה מתוך שאתה מחוייב ולא מרצון :\ למרות שאתה נראה לי מאלה שגם אם יבוא להם גילוי הכי גדול שאפשר הם יגידו לא יכול להיות זה לא הגיוני :\ תאמין לי, אם לא היו את ה60 אלף בחורי ישיבות שכמו שאתה אומר נכון מקבלים כסף שההורים שלנו משלמים, אבל אם הם לא היו, ההורים שלך לא היו מפרסנים לא אותך והמדינה הייתה נמחקת ממזמן באיזה מלחמה והיו לך פה אסונות שלא תתאר בכלל, עזוב, אתה לא תבין שהבחורי ישיבות האלה הם צבא השם, צבא הרוחני שלנו, שבאותה מידה כמו צהל, אז מספיק לבלבל בשכל. לנסות לנצל תחיים? לרדוף אחרי תאוות כל הזמן? לחיות כמו רובוט ולתת ליצר לשלוט בך, במקום לעשות את רצון האל? לא נראה לי, אני מעדיף לעבוד את השם כל החיים וזה ההנאה הכי גדולה שיכולה להיות , תראה מה זה הנאה שהיא לא תאווה חח איפה יתכן דבר כזה חוץ מאצל השם יתברך?
אחרי 120 שנה, תגיד בבית דין של מעלה, רציתי לחיות את החיים, רציתי לעשות כייף? לא נראה לי, מרוב הבושה שיש שם אתה לא תוציא מילה :\ וחבל ככה להגיע למעלה בלי תורה ומצוות :\










