נכתב במקור על ידי BaR כנסו , שמתי תמונה שלי !!! http://www.atraf-f.net/showthread.ph...94#post2564794 וואו....חתיך הורס דורס
אנשים!! תפנימו!! אני בת!!
נכתב במקור על ידי BaR מה מוזר ? זה שם כמו של זו מנמלטים היפיפיה הזו :] העורכת דין? רק בשיר פתיחה היא יפה יש לה פנים של נעל
נכתב במקור על ידי שרון=] אנשים זה חזר!!!! הדבר האדום הזה בשמיים!! זה לא מטוס זה זז בפתאומיות אני שעה בחוץ עם חברה ואמא ואח שלי!!! זה מפחיד כל כך!!!!!!! אני הייתי איתה וראיתי גם.. זה מפחיד! דבר אדום - לבן כזה עגול... גררר
נכתב במקור על ידי bat118 מוזר לישמוע את זה ממנהל פורום סקסO_O יש מצב אני יורד ,בואנה כולם שונאים אותי כי אני מפקח סקס יא רבי במיוחד חביבה
נכתב במקור על ידי Dina=) אני הייתי איתה וראיתי גם.. זה מפחיד! דבר אדום - לבן כזה עגול... גררר נו רואים הנה היא שכנה שלי!!!
נכתב במקור על ידי Dina=) אני הייתי איתה וראיתי גם.. זה מפחיד! דבר אדום - לבן כזה עגול... גררר כן כן אנשים...זה למה אסור לשתות ולקחת אקסטה באותו זמן =]]] סתעעעםם
נכתב במקור על ידי Dina=) אני הייתי איתה וראיתי גם.. זה מפחיד! דבר אדום - לבן כזה עגול... גררר פלישת החייזרים!! רוצו על נפשותיכם!
זה מעניין לי תגיד בין העיגולים חאלס להספאים עם זההההההההה
דיי אנשים איזה רעים אח שלי שעה מנסה לצלם את זה לא רואים כלום
יש מצב אני יורד ,בואנה כולם שונאים אותי כי אני מפקח סקס יא רבי במיוחד חביבה למה כפרה? למה לשנאות? לא אמרתי שאני שונאת אותך
נכתב במקור על ידי aFiK יש מצב אני יורד ,בואנה כולם שונאים אותי כי אני מפקח סקס יא רבי במיוחד חביבה מה רע במפקח סקס? אחלה קטגוריה
חאלס עם זה נמאסת עם הדבר הזה
נכתב במקור על ידי H.I.M מה רע במפקח סקס? אחלה קטגוריה חביבה שונאת אותי בגלל זה XD בקטנה אני יורד..רק צריך להגיד לאור
נכתב במקור על ידי aFiK חאלס עם זה נמאסת עם הדבר הזה אני? =-O
אח שלי מדבר עם אנשים בבסיס שלו זה מעליהם!!! נו מה אתם לא מאמינים מי גר בצפון???? עפולה ככה בית שאן??
חוקי הפורום