הרבה זמן לא הייתי פה.. קפצתי לראות אם פתחו למשחק פורום וצדקתי..
דרך אגב אני summoner רמה 51..
בתחילת הדרך אני ממליץ לשחקנים לשחק עם שני הנשקים של המזמן, ה- Staff וה- TWINSWORD, ולראות למה הוא מתחבר יותר. לאחר שהחלטת על נשק אתה חייב להמשיך איתו לכל אורך הדרך מאחר וזה לא משתלם להשתמש בשניהם, גם מבחינת סקילים וגם מבחינת הסטטים.
* לאחר שבחרת נשק, שזה אמור להיעשות ברמות 35-40 אני ממליץ על איפוס הסקילים והסטטים.
איפוס סקילים אצל Ingrid, הבחור שממנו קונים את הסקילים. איפוס הסטטים נעשה אצל Kata, שנמצאת ב- Parka Temple.
בניה של סטטים ל- TWINSWORD:
הנשק מתבסס על הכוח הפיזי של הדמות, ולכן הבניה העיקרית - STR,
SPR לפי המינימום של הנשק, DEX אין צורך לעלות ו-Heal - איך שהשחקן מרגיש (אני משתמש ב-50).
בניית הסקילים תוך שימוש ב- TWINSWORD:
אחרי האיפוס, המצב האידיאלי הוא לשפר את הסקילים החזקים יותר.
Combat:
Twin Mastery - לשפר כל עוד אתם יכולים, כל שיפור מקנה לכם עוד 3% התקפה. רמה מקסימלית 10 - שניתן לשפר ברמה 50.
Evolt Shot, Spirit Dagger, Blade Spin - לקנות את הסקילים ורק ללמוד אותם כי הם דרושים לסקילים הבאים.
Blood Bats, Devil's Wing, Blade Dance, Poison Sword - לשפר כל עוד אתם יכולים. כל הסקילים אפקטיביים.
Cosmos:
ללכת על Viciour Mirror.
Libido/Beast:
לבחור רק אחד (למרות שברמות גבוהות מאוד מאוד ניתן להשתמש בשניהם).
Libido/Beast Mastery - לשפר כל עוד אתם יכולים.
לאחר האיפוס, אני ממליץ ללמד את הסקיל של הזימון הראשון ולא לשפר אותו כי הוא לא אפקטיבי לרמות הגבוהות.
בניה של סטטים ל-Staff:
הנשק עצמו מתבסס על קסם ולכן הבניה העיקרית שלו היא SPR.
STR - לפי המינימום של הנשק, Dex לא לעלות, ו-Heal כפי שאמרתי, איך שהשחקן מרגיש. דרך אגב, לא ממש יצא לי להשתמש בנשק הזה אך לפי מה שראיתי הוא תוקף לאט יותר מה-TWINSWORD ולכן, לפי דעתי, רצוי להוסיף דיי הרבה ל-Heal ממכיוון שלא כל מכה תחסום את המתקפה של היריב.
בניית הסקילים תוך שימוש ב-Staff:
Combat:
Vicious Mastery - לשפר כל עוד אתם יכולים. כל שיפור מקנה 3% כוח קסם ו-1% חסינות לרעל.
בבסיס זה אותו דבר כמו ב-TWINSWORD, לשפר רק את הסקילים החזקים יותר.
להתמקד ב- Venom Light. Summon Ghost, Infected Earth, Blood Bats.
Cosmos:
ללכת על Hell Burst.
Libido/Beast:
ראו הסבר למעלה.
זהו, נראה לי שהקפתי הכל.. תוכלו לשאול שאלות אם צריך, אני אנסה להשיב עליהן.
למי שמחפש אותי במשחק, אני - Breez3 מהגילד NIRVANA.