כידוע לכם, או שלא, לדיוויד דראימן יש אח שגר בירושלים.
לי, למזלי, יצא להכיר את אחיו עוד לפני 8 שנים.. מאז נפגשתי עם דיוויד פעם אחת בביתו ודיברנו בטלפון כמה פעמים.. פגשתי את דיוויד עוד כמה פעמים חוץ מזה..
בכל מקרה, היה לנו רעיון של להביא אותו ואת Disturbed לארץ ולנסות לעשות את השינוי שהם עשו באמריקה באמצעות המסע Music as a Weapon tour.
אבל אחרי שאני רואה איך הנוער (!) בישראל מתנהג, ואת הגזענות שהוא מציג, למה שאני אביא מישהו שהאורתודכסים פגעו בו מאוד חזק בילדותו (תקראו מה הוא עבר ואז תבינו מאיפה ההשראה ל Down With the Sickness) ולא רק זה, בגללם הוא לא פרץ החוצה כל השנים.. כמו שהוא אמר ואני מוצטט:
"אם הדת יודעת לכבול בתוכה כישרון (לדברי דן שטען תמיד שדיוויד הוא כישרון מלידה), אני לא צריך את הדת. מי שלא יודע, אגב, דיוויד הגיע ממשפחה אורתודוכסית ועזב את אמונתו ומשפחתו כדי להפוך לאחד מכוכבי הרוק המצליחים ביותר והכשרונים ביותר.
נו טוב, לפחות עכשיו אתם יודעים למה אני מדבר עליו כל כך הרבה ואפילו למה רציתי לעשות פריסינג כמו שלו..
אבל כמו שאתם יודעים בנוסף, הזדמנויות באות, הזדמנויות הולכות... נקווה שאתם תוכיחו שאתם רואים להופעות איכותיות.. כי כסף, תאמינו לי, לא חסר להם..
יום טוב שיהיה לכם!
Jay.