כן כן אני יודע דברים כאלה הם ממש לא לגילי, אבל הייתי פשוט חייב להגיב על זה באיזשהי צורה.
חברה שלי קיבלה כתובת ממישהי לאתר שנקרא " שעת השין " והפצירה בי להכנס אליו., בתוך שעת השין יש מדור שנקרא היפים והאמיצים ( ד"א הייתי רואה את הסדרה הזאת כשהייתי בן 8 שהיה פרק 600 ומשהו ), ששם מסתבר יש חבורה מסויימת של איזה 1000 בנות ישראליות בגילאים 10-16 או משהו כזה, שפשוט מדביקות תמונות שלהם בפורום כדי שערסים ו " סטייליסטים " ( ציטוט משם ) יתחילו איתן באייסיקיו, או סתם בשביל להשוויץ באיך שהם נראות.
הכותרות של התמונות שלהם זה דברים כמו " מי מציע לי נישואין על עזריאלי " " מי נותן נשיקה " and on and on..
מישהו חייב לשים לזה סוף! זה פשוט ביזיון לתרבות הישראלית.
אחרי זה בנות לא מבינות למה אנחנו הולכים לאירופאיות ואמריקאיות, בגלל שאתן עם כל הביטחון העצמי הזה שיש לכם בגלל שאתן נראות טוב הפכתן להיות מגעילות שחושבות את עצמן מעל כולם, ודברים כאלה הם בדיוק הסיבה לכך!
בנות מעלות את התמונה שלהם וכל הבנים אומרים להם איזה כוסיות, ואז בבית ספר הן מרשות לעצמן להתנהג לכולם מגעיל מכיוון שהן הרי כוסיות.
אז אני לא יכול להגיב שם בגלל שאין לי "תעודת זהות' באתר ואני לא מתכוון גם לפתוח לי אחת, אבל אם למישהו פה יש גישה שיציף את המקום הזה בתמצית של מה שכתבתי, טובה אישית לי אם לא חשוב לכם מספיק. ואם לא, סתם תחשבו על זה -
כשאתם פוגשים בחורה נורווגית, אמריקאית, לא משנה איזו, שנראית הכי טוב בעולם, באמת יכולה לקחת את הישראליות בהליכה, רובן לפחות, מגעילות כמו פה בישראל? לא! ויש לזה סיבה.
אז מצטער שסתם זיינתי בשכל פשוט זה נורא עיצבן אותי והייתי חייב להוציא את זה איפשהו.
אחרי הבנות שאני רואה שם יש לי הערכה חדשה לפריחות שהיו אצלי בבית ספר..
יאללה בהצלחה חבר'לך.

ציטוט ההודעה