|
|
התבלבלתי :X
הוא בן 14 15 ככה... לא זוכרת שם משפחה...
OK Houney
זה היה בטעות אני מזה מצטערת... חשבתי שאתה איזה משתמשת אחרקת כי הניק ממש דומה...
וחכמים הביצפר שלך... למרות שפרויקט זה דבר חרא... אני עשיתי עבודת שורשים בכיתה ג' נראה לי חחחח
בהצלחה
הייתי צוחק אם זה היה מצחיק.. לא לשכוח שלא כולם דוברי עברית וכמו שאת צוחקת עליהם, אני יכול לצחוק עליך ועליהם שלא הייתי צריך ללמוד בכלל וקיבלתי ישר פטור המקנה לי כאילו 100 במספר היחידות הכי גבוה שאפשר לגשת.. אז אל תצחקי על אחרים שאת דוברת אנגלית טוב מהם.. לא יפה לעשות זאת וברגע שעשית, גם את חטאת בחטא הגאווה..
משתתף בצערך שהתחלת ללמוד היום, אבל לא נורא.. העיקר שתלמדי ותסיימי.. שנה אחרונה.. אחרי זה סביר להניח שרובנו נפצל לדרכים שונות ולא נראה יותר זה את זה.. המחשבה קשה, במיוחד קשה בגלל מישהי אחת.. למרות שנאמר "הפרדה היא הדבר הקשה ביותר בחייו של אדם", הפרידה היא רק קושי אחד קטן העומד בדרכי..
אז נקווה שתצליחי בשנה הזאת ותשקיעי בה! אחרי זה כל השאר זה רק משחק ילדים.. תני כל מה שיש לך, כי אחרי זה לא תדרשי ליותר..
לילה שקט לכולם!
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
לחטוא בחטא הגאווה זה תמיד כיףותן לה לרדת עלינו בכיף, מסכנה היא כבר לומדת אז לפחות שתוכל לרדת עלינו.
ולא חייבים להיפרד מאנשים אחרי שמסיימים לימודים,
אני מסכים שזה מאוד קשה לשמור על קשר אחרי זה אבל זה אפשרי, אבא שלי עוד נפגש עם חברים שלו מהיסודי כמעט כול שבוע.
מצטער Jay אבל לילה שקט זה לא יכול להיות, לא כשיש לי ערסים מתחת לבית...
החברים של אבא שלך גרים באותה מדינה ולא כל יום נמצאים במקום אחר בעולם.. תחשוב על זה.. העבודה שלי נקראת בפי מי שעוסק בה "רוצחת המשפחות"..
לא אמרתי שלא תרד, וגם מגיע לכם שירדו עליכם מפעם לפעם, ואני שמח שזה יוצא לה שהיא יורדת עליכם.. אבל לרדת בדבר שהוא משהו שהיא קיבלה לא בזכותה והיא מתרברבת בו, זה לא הכי יפה.. זה כמו שאני אתרברב בפני אלו שכבר שנים מנסים להשיג אזרחות אמריקאית (או אפילו גרין קארד) בזה שכבר יש לי אחד.. אני לא בחרתי אותו, אני קיבלתי אותו..נכון שזה שונה קצת כי אני יכול לחתום על וויתר אזרחות, דבר שרק אידיוט יעשה (במיוחד אם היא אמריקאית..)
בקשר לערסים, אל דאגה אליהם.. Soon it'll all be over..
לילה שקט!
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
אפשר לשאול למה איך ומתי? T_Tבקשר לערסים, אל דאגה אליהם.. Soon it'll all be over.
נערך לאחרונה על ידי -ערן-; 27-08-2007 בשעה 04:41.
משתתף בצערך חביבה![]()
חחח מזל טוב..![]()