קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מסע אלונקות נגד השתמטות מצה"ל
    על ידי Mr. Ingidao בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-01-2011, 21:25
  2. העצומה נגד היבואנים של הקונסולות בארץ
    על ידי jungo בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-04-2010, 22:39
  3. העצומה נגד יונית צוברת תאוצה !!
    על ידי 151093 בפורום מבצע "עופרת יצוקה"
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-01-2009, 20:55
  4. מה אתם חושבים על העצומה נגד אמירותיה של יונית לוי?
    על ידי 151093 בפורום מבצע "עופרת יצוקה"
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-01-2009, 16:59
  5. העצומה נגד הערוצים בתשלום
    על ידי levental בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 23:00
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38

העצומה נגד השתמטות מצה"ל

ברירת מחדל העצומה נגד השתמטות מצה"ל

לא ראיתי שהעלו פה.!

זה נושא חשוב!תחתמו!

http://www.postool.com/petition.php?user=li1&id=1

תודה והמשך יום נעים!

2. קישורים ממומנים

משתמש אטרף האוואטר של L.K
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שער 5 זה הבית של האדומים

רשמתי...כל הכבוד למי שפתח את זה!
    Take me, touch me, hold me like you mean it
    Make me come alive

קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !

משתמש כבוד האוואטר של humi
    שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ
    A friend with weed is a friend indeed

העלו את זה לפורום דיבורים אני חושב אבל זה חשוב מאוד.. כנסו וחיתמו.. זה יחזיק את המדינה שלנו קצת

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

נמאסתם כבר!!
    תנו לאנשים לחיות בשקט!! יותר קל להגר מהמדינה הזו ולתת לה להתפורר!! תגידו תודה שאנשים עושים צבא ואל תכפו עליהם! אתם חושבים שהם רוצים לעשות? לרובנו יש אפשרות להוציא דרכון אירופאי\אמריקאי מכיוון שההורים דאגו לנו לכך.. הם לא רצו שנתבגר בארץ הזו כי הם ראו את העתיד שלה.. תשאלו את הוריכם בשיחה של 6 עיניים ותגלו שזה נכון.. אתם חושבים שהילדים רוצים לחיות כאן? תחשבו שוב! (תחשוב שוב אתה...)
    64% מבני הנוער אמרו שאין סיכוי שהם יגדלו במדינה הזו והם מחפשים לעזוב כמה שיותר מהר. 40% מהם אמרו שהם מעדיפים להגר לארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, ארצות הברית. השאר רוצים לאוסטרליה וכמה מדינות ממערב אירופה..
    העצומה הזו לא תעזור! תפגעו בנערים, הם יעזבו למדינה אחרת.. אתם טיפשים מכדי להבין..(טפשים תקרא להורים שלך או משו אף אחד פה לא חבר שלך)עושים לכם טובה שבכלל חיים במקום כזה.. הססטיסטיקה מדברת בעד עצמה! אנשים לא רק שלא רוצים לחיות פה, אלא גם עוזרים להם לצאת.. כמה טוב יותר הם יכלו לבקש? ממש כמו כפפה.. תחשבו ש64% (שהם אוכלוסיה רק חילונית והשאר שלה לא יהודית) יעזבו.. ישאר לכם 37%, שחישוב מהיר מראה שזה בקושי 2 מיליון.. (אולי טיפה יותר..) מתוך ה-2 מיליון האלו תורידו חרדים שלא ימלאו פקודות ויעשו מה שבא להם, החרדים כבר מהווים חצי.. אז נשאר לכם (בעיגול) 18% שמראה על 750,000 איש.. עם הכמות הזו תסדרו? אתם יודעים כמוני שהמדינה טיפול כי אין מספיק כסף זורם, עשירים לא ישארו פה כי הם לא יתנו שיעשו כזה דבר לבנים שלהם, במיוחד שארה"ב מחלקת גרין קארד לכל עשיר שמעוניין לתרום לכלכלה שלה ואף נותנת לו תנאים טובים יותר.. ויש עוד עניים שמהווים יותר מחצי מהאוכלוסיה שנשארה.. כך שיש לכם בקושי 200,000 איש שצריכים להחזיק את המדינה.. איפה אתם חיים?! המדינה הזו לא תשרוד עוד שנה.. אגב, תורידו את ההומואים והלסביות שגם יעזבו כי הדתיים לא נותנים להם לחיות פה ותורידו את המספר של הערבים בעלי אזרחות, ותבינו שאתם בקושי 50,000 שתשארו להחזיק מדינה..(סיכום בניים יפה.. עדין לא מבין איך מ6 מליון הגעת ל50 אלף תפסיק לזבל בסטטיסטיקות שאני לא יודע מאיפה אתה מביא אותם)
    במקום להילחם באנשים האלו, תבינו את הבעיות שלהם ותנסו לעזור להם.. תלחמו במלחמה והם ישיבו בשלהם בדרך הכי חזקה - יעזבו את המדינה ויחתמו על ויתור אזרחות (ברגע זה, אסור לגבות מהם יותר מיסים והם לא אזרחי המדינה.. המדינה שהיגרו אליה תגן עליהם מעכשיו).. הם יכולים להילחם בכם יותר חזק ממה שאתם חושבים.. לכם אולי יש כוח, להם יש שכל.. והשכל תמיד ינצח.. תלמדו את זה.

תפסיקו לטחון מים ותתחילו לטחון קמח, אולי תוכלו לאפות עוגה יום אחד..(אהבתי את הסיום.. ממש משל..)
    ערב טוב!
    Jay.
    נערך לאחרונה על ידי CompleX; 27-08-2007 בשעה 21:59.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

משתמש אטרף האוואטר של L.K
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שער 5 זה הבית של האדומים

בחייאת אל תגיבו לו...שיהנה עם התגובות לעצמו

תמשיכו למחאות נגד ההשתמטות ויהיה טוב!
    Take me, touch me, hold me like you mean it
    Make me come alive

קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !

חחחחחחחחחחחח בקצב הזה לא ישארו מי שיחתמו על עצומות כאלו מרוב שאנשים לא מתגייסים ככה שהוא יפנה רק למי שהשתחרר מהצבא לחתום על דברים כאלה חחחחח ו-JAY אתה צודק במאה אחוז אתה לא יכול להכריח מישהו אם הוא לא רוצה הרי הצבא זה שמשחרר את האנשים לא האנשים עצמם הם לפי קריטריונים מוצאים לנכון שחלק מהאנשים לא מתאימים לשירות ומשחררים אותם ככה שהם לא יכולים להגיד שאנשים משתמטים

שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ

התגובה שלך לא הולמת ובכל זאת אנחנו מדינה דמוקרטית וכל הדעות ניתנות לביטוי ולכן אני לא אמחק אותה.. אבל אני לא מאשים שום מנהל ראשי או מפקח שירצה למחוק אותה.
    אני גם רוצה להגיב לך ולהגיד לך שבמקרה וחס וחלילה זה באמת יקרה תקרה עוד פעם שואה.. היהודים לא יוכלו למצוא בית בשום מקום אחר בעולם ויהיו כאן עוד קומץ קטן להגן על המדינה הזאת כשכולם ירצו לחזור במקרה של אסון שכזה חס וחלילה

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי humi צפיה בהודעה
    התגובה שלך לא הולמת ובכל זאת אנחנו מדינה דמוקרטית וכל הדעות ניתנות לביטוי ולכן אני לא אמחק אותה.. אבל אני לא מאשים שום מנהל ראשי או מפקח שירצה למחוק אותה.
    אני גם רוצה להגיב לך ולהגיד לך שבמקרה וחס וחלילה זה באמת יקרה תקרה עוד פעם שואה.. היהודים לא יוכלו למצוא בית בשום מקום אחר בעולם ויהיו כאן עוד קומץ קטן להגן על המדינה הזאת כשכולם ירצו לחזור במקרה של אסון שכזה חס וחלילה
    די עם השטויות האלו!! לא תקרה שואה מהסיבה הפשוטה שצריך גאונות כדי להשתיק את העולם מצד אחד, ולספך חצי יבשת אליך מצד שני.. אתה שוכח שהיטלר שלט 10 שנים לפני השואה ועשה את הצעדים שלו כשכל העולם שתק.. הפעם האמריקה קיימת ואף מדינה לא תספח עליה מדינות בלי מלחמה.

די כבר עם חזיית האסונות האלו.. זה לא יקרה שוב מהסיבה הפשוטה, באמריקה נמצאים רוב היהודים.. השאר מפוזרים בכל העולם ולכן לא יכולים להגיע למספר כזה.. חוץ מזה שאתה שוכח שהפעם כל אירופה המערבית ואמריקה מאוחדים..

אז לפני שאתה אומר, חשוב ותלמד היסטוריה.. כי השואה לא קרתה ביום אחד, זה היה תהליך של 3 שנים שהתחיל בתור משהו לא ידוע בשנת 1933 ומ1939, משליחת איגרת הבזק, זאת הייתה תחילה השואה..

אם תרצה הסברים מפורטים, תכתוב ואני אתן לך אותם ואוכיח לך באמצעות עובדות שהשואה לא יכולה לחזור על עצמה וכל מי שאומר כך, מדבר שטויות בלי לשים לב שהוא עלול להוביל לאפוקליפסה הבאה עם הגיבוב שטויות שהוא פולט..

אני אישית הייתי מוריד את זה מנעץ מהר! אתם מערבים פולטיקיה כשאמרתם שלא תערבו.. לפחות אל תגידו דבר מצד אחד, ועוד דבר מצד שני.

ערב מהנה!
    Jay.
    נערך לאחרונה על ידי Jason; 27-08-2007 בשעה 21:45.

שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ

אחי אני רוצה לתקן אותך.. אני שמתי את זה בנעוץ כי זה עצומה מאוד חשובה ולא בגלל התגובה שלך או הדיון.. והורדתי את זה מנעוץ כי עדיין מתקיים פה דיון ואני לא רוצה להפסיק אותו בנעילה ולא בגלל ההצעה שלך... הדיון מקובל למרות שמה שאתה חושב זה לא מה שאני חושב.
    אחי גם התהליך הזה יקרה.. צריך להיות גאון אתה אומר? היה כבר גאון אחד.. וכולם ידעו על מה שקורה ומודעים לכל התהליך אבל הוא עדיין קרה.. למה אתה שואל? כי ליהודים לא היה לאן ללכת.. כל מדינות העולם חשבו אותו דבר על היהודים.. וזה קורה גם היום אנחנו מגלים במדינות רבות מאוד באירופה ובאמריקה גילויי אנטישמיות ואני ישראליות שהיא האנטישמיות החדשה.. אני לא יודע מה איתך אבל אני חושב שעל ביטחון במדינת מקלט ליהודים בכל העולם חשוב וחובה על כל יהודי בארץ להילחם

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    די עם השטויות האלו!! לא תקרה שואה מהסיבה הפשוטה שצריך גאונות כדי להשתיק את העולם מצד אחד, ולספך חצי יבשת אליך מצד שני.. אתה שוכח שהיטלר שלט 10 שנים לפני השואה ועשה את הצעדים שלו כשכל העולם שתק.. הפעם האמריקה קיימת ואף מדינה לא תספח עליה מדינות בלי מלחמה.

די כבר עם חזיית האסונות האלו.. זה לא יקרה שוב מהסיבה הפשוטה, באמריקה נמצאים רוב היהודים.. השאר מפוזרים בכל העולם ולכן לא יכולים להגיע למספר כזה.. חוץ מזה שאתה שוכח שהפעם כל אירופה המערבית ואמריקה מאוחדים..

אז לפני שאתה אומר, חשוב ותלמד היסטוריה.. כי השואה לא קרתה ביום אחד, זה היה תהליך של 3 שנים שהתחיל בתור משהו לא ידוע בשנת 1933 ומ1939, משליחת איגרת הבזק, זאת הייתה תחילה השואה..

אם תרצה הסברים מפורטים, תכתוב ואני אתן לך אותם ואוכיח לך באמצעות עובדות שהשואה לא יכולה לחזור על עצמה וכל מי שאומר כך, מדבר שטויות בלי לשים לב שהוא עלול להוביל לאפוקליפסה הבאה עם הגיבוב שטויות שהוא פולט..

אני אישית הייתי מוריד את זה מנעץ מהר! אתם מערבים פולטיקיה כשאמרתם שלא תערבו.. לפחות אל תגידו דבר מצד אחד, ועוד דבר מצד שני.

ערב מהנה!
    Jay.
    אתה לא שווה את העצבים שלי ולא את התגובה שלי.
    אני רק יראה לך כמה שטויות אתה מדבר...

ארה"ב הייתה קיימת גם בשנת 1939 ולא עשתה כלום נגד המשטר הנאצי וידעה מה הולך באירופה.

עכשיו תפסיק לדבר שטויות לפני שאני ישעה אותך ואני לא דופק לך חשבון.
    עוד תגובות מהסוג הזה ואני מעיף אותך קיבינימט
    ותראה מה ערכתי לך בתגובה הקודמת.
    תתחיל לצנזר את הפה שלך למה אתה לא גאון ואתה מדבר הרבה שטויות בין לבין
    את הדעות העמוקות שלך תשמור בבית. כי פה זה לא פורום תמיכה בממשל ארה"ב
    נראה ממש שבוש משלם לך על כתיבתך בפורום.
    *חומר למחשבה*

יום נעים
    ToM
    LOL...

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי CompleX צפיה בהודעה
    אתה לא שווה את העצבים שלי ולא את התגובה שלי.
    אני רק יראה לך כמה שטויות אתה מדבר...

ארה"ב הייתה קיימת גם בשנת 1939 ולא עשתה כלום נגד המשטר הנאצי וידעה מה הולך באירופה.

עכשיו תפסיק לדבר שטויות לפני שאני ישעה אותך ואני לא דופק לך חשבון.
    עוד תגובות מהסוג הזה ואני מעיף אותך קיבינימט
    ותראה מה ערכתי לך בתגובה הקודמת.
    תתחיל לצנזר את הפה שלך למה אתה לא גאון ואתה מדבר הרבה שטויות בין לבין
    את הדעות העמוקות שלך תשמור בבית. כי פה זה לא פורום תמיכה בממשל ארה"ב
    נראה ממש שבוש משלם לך על כתיבתך בפורום.
    *חומר למחשבה*

יום נעים
    ToM
    LOL...
    היא הודיע מראש שלא תעשה!! שחכת מה וודרו וילסון, נשיא ארה"ב בחתימת חרפת ורסאי אמר?! או שלא טורחים ללמד אותכם את זה בשיעורים כדי שלא תדעו.. הוא אמר וזה ציטוט בין המפורסמים ביותר.. הציטוט: "אני צופה שבתוך דור אחד תפרוץ מלחמת עולם נוספת".. האם אירופה הקשיבה? לא! היא לא הקשיבה! חרפת ורסאי הביאה על עצמה את העונש שלה.. אם לא הייתה החרפה, או לפחות לא הייתה עם תנאים כאלו משפילים, אולי הגרמנים היו במצב טוב יותר ולא היו צריכים שליט יחיד כדי שיחזיר אותם להגדרה של מדינה.. ואם אתה מחפש להאשים, אל תאשים את האמריקאים! תגיד תודה שהם בכלל התערבו בנעשה. האשמים האמיתיים הם הצרפתיים! להזכירך שראש ממשלת צרפת רצה לפגוע כמה שיותר חזק בגרמניה כדי לוודא שהיא לא תוכל לתקוף אותם שוב וכדי להראות שקיימת עליונות? כנראה שאתה לא למדת לעומק את ההיסטוריה אבל אתה בא לזרוק טענות שאין לך שמץ מאיפה הגיעו.
    אם כבר דיברנו על חרפת ורסאי, רק שתדע שהאמריקאים מעולם לא הסכימו לחתום עליו, ואף הצהירו שהם לא חותמים, לא לוקחים חלק ומורידים כל אחריות שעתידה להיגרם כתוצאה מזה.. זה מה שוילסון אמר.. אגב, הוא פירסם גם את "14 (אני לא בטוח במספר) הנקודות של וילסון", שעליו כל מדינה מתוקנת משתמשת בו.

להזכיר לך עוד דבר, האמריקאים הנהיגו את דוקטרינית מונרו שאומרת שהיא שומרת על גישה בדלנית בכל מה שנוגע למדיניות החוץ, אבל במידה ויתקפו את יבשת אמריקה, זה תהיה כאילו הכריזו מלחמה על ארצות הברית.. וכך היה כשהצרפתיים תקפו את מקסיקו והאמריקאים שלחו כוחות, אספקה, כסף והדפו את הצרפתיים ללא בעיות. הדוקטרינת השתנתה לדוקטרינת טרומן רק בשנת 1947 (או 1946..) עקב המלחמה הקרה והרצון של כל אחד משתי מעצמות העל (בריה"מ וארה"ב) להשליט את האידיאולוגיה שלה.. (זה היה בסיס המלחמה..) אחד קומוניסטי, השני קפיטליסטי..

עוד דבר שלא ידעת, האמריקאים חילקו 50,000 גרין קארד והותירו כניסה לאנשים (גם בשואה) עד לכיסוי המלאי.. 50,000 בסופו של דבר היגרו (ביניהם פרופ' אלברט איינשטיין) וכל השאר ניסו לברוח למדינות אחרות.. בסוף קיבלו אותם רק הרפובליקה הדומיניקנית שגם הם דחו אותם אחרי שהבינו שלא יצליחו לאכלס כזו כמות... אני לא אספר למה שאר העולם דחה כי זה יערער מהומות כאן וזה לא המקום..

הנה שיעור היסטוריה קצרצר שיזכיר לך למה לא יכולה להיות עוד שואה ולמה אלו שאתם מאשימים אותם תמיד, האמריקאים, הם בעצם אלו שאתם צריכים להודות להם על עצם קיומכם ועצם קיום מדינת ישראל.

אם לא הבנת משהו, תגיד ואסביר.

עכשיו בחזרה לנושא ומהר!! אין צורך לסטות ממנו בגלל אנשים שה-IQ שלהם קטן מגילם..

*אני לא אוהב שעורכים לי את ההודעות.. שיהיה ברור מאוד!:o:o:o

ערב מהנה!
    Jay.
    נערך לאחרונה על ידי Jason; 27-08-2007 בשעה 22:30.

משתמש באימונים האוואטר של PatricStar
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    NO PAIN NO GAIN

אי אפשר להבטיח שלא תהיה שואה, מה יקרה אם כול מדינות הרב יתאחדו ויתקפו אותנו ואת אמריקה?
    אמריקה לא בלתי מנוצחת, אין דבר כזה בלתי מנוצח, תמיד יש אפשרות שמישהו יצליח לעלות רעיון מבריק שבעזרתו יהיה אפשר לכבוש את אמריקה. מספיק טיל כול כך חזק וכול כך מהפכני שאחרי הפעם הראשונה שישגרו אותו לאמריקה, היא תכנע מיד ותזרוק את כול היהודים לעזאזל.

ויש עוד אפשרות, יותר סבירה, מה יקרה אם אמריקה תהפוך לגזענית?
    מה יקרה אם מנהיג דתי יעלה וישכנע את כולם שנצרות היא מעל הכול וליהודים ומוסלמים לא מגיע כלום?

אנשים יהפכו לגזענים, יהיו פרעות והיהודים יאולצו לעבור.
    לאן הם יעברו? אם לא תהיה ארץ ישראל הם לא יוכלו לעבור לשום מקום! באירופה המערבית יש המון מוסלמים שגם שונאים יהודים. להתחיל חיים ביפן, סין או כול המדינות באזור יהיה מאוד קשה כיוון ששם חיים אחרת לגמרי בארה"ב.

בקיצור, צריך ארץ בשביל היהודים וכרגע יש אחת, קוראים לה ארץ ישראל וכדאי שנשמור עליה.

וסחטן עלי, אף פעם לא חפרתי ככה

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי PatricStar צפיה בהודעה
    אי אפשר להבטיח שלא תהיה שואה, מה יקרה אם כול מדינות הרב יתאחדו ויתקפו אותנו ואת אמריקה?
    אמריקה לא בלתי מנוצחת, אין דבר כזה בלתי מנוצח, תמיד יש אפשרות שמישהו יצליח לעלות רעיון מבריק שבעזרתו יהיה אפשר לכבוש את אמריקה. מספיק טיל כול כך חזק וכול כך מהפכני שאחרי הפעם הראשונה שישגרו אותו לאמריקה, היא תכנע מיד ותזרוק את כול היהודים לעזאזל.

ויש עוד אפשרות, יותר סבירה, מה יקרה אם אמריקה תהפוך לגזענית?
    מה יקרה אם מנהיג דתי יעלה וישכנע את כולם שנצרות היא מעל הכול וליהודים ומוסלמים לא מגיע כלום?

אנשים יהפכו לגזענים, יהיו פרעות והיהודים יאולצו לעבור.
    לאן הם יעברו? אם לא תהיה ארץ ישראל הם לא יוכלו לעבור לשום מקום! באירופה המערבית יש המון מוסלמים שגם שונאים יהודים. להתחיל חיים ביפן, סין או כול המדינות באזור יהיה מאוד קשה כיוון ששם חיים אחרת לגמרי בארה"ב.

בקיצור, צריך ארץ בשביל היהודים וכרגע יש אחת, קוראים לה ארץ ישראל וכדאי שנשמור עליה.

וסחטן עלי, אף פעם לא חפרתי ככה
    אתה חי באשליות.. אתה שוכח שהאמריקאים הם אולי הם היחידי, שבמקרה הצורך יתאחד כולו כדי להגן על המולדת.. הוא עם שנולד לתוך דמוקרטיה ולא יתן שיקחו ממנו את זה גם אם הוא ישלם מחיר יקר, הוא לא יתן!
    לא יעלה אף פעם מנהיג דתי לאמריקה, גם כי הוא בכלל לא יוכל להיבחר כי הוא אומר את התוכניות שלו בשטח עוד שנה לפני הבחירות, וגם מהסיבה הפשוטה, להזכירך שגם האמריקאים לא מחבבים מוסלמים.. האמריקאים עצמם לא יתנו לו להיבחר.. די לחשוב שדבר כזה יכול לקרות, כי הוא לא יקרה בחיים.. זה ממש הגזמה של מחייה באשלייה..

אני אצוטט לך מה שהמורה שלי להיסטוריה אומר: "תמיד אמרו שאמריקה טיפול, אבל מאז שהיא קמה, היא לא נפלה אפילו פעם אחת ותמיד התחזקה ממה שקרה לה.. האידיוט שינסה להפיל אותה יחזה בתוצאות הרסניות שלא נראו כמוהם".. וכדי להעיד על כך, ראה מה האמריקאים עשו באוקינאווה ואחרי זה בהירושמיה והנגאסקי.. מי לעזאזל יתקוף אותם? מי מטורף מספיק לתקוף מעצמה שיכולה למחוק את כל החיים מכדור הארץ או לסיים את אספקת הנפט? (ברגע שקרינה רדיו אקטיבית פוגעת נפגשת עם נפט, היא מסנכרנת אותו והופכת אותו לבלתי שמיש) רק אידיוט ינסה להפיל את אמריקה.. בן לאדן ניסה לעשות את זה, ותראה את התוצאות.. אפגניסטןו נתונה לחסדו של מר. בוש.. כל יום מחוסלים מאות לוחמי טאליבן, אין לו כבר מה לעשות או איפה להתחבא, וכל הג'יאהד הבין שבן לאדן טעה ובגדול.. הוא אמר שאמריקה תיפגע קשות מהתאומים, האמריקאים יצאו מזה כמו שלא ציפו מהם והתאחדו כולם ויצאו למלחמה בטרור.. הוא לא תיאר לעצמו שסאדם וכל משפחתו חוץ מבתו יהרגו.. הוא לא תיאר לעצמו שמספר 2 ברשימה, הסגן שלו, יתפס, הוא לא תיאר לעצמו שהוא יגיע ליום הזה בו הוא נתון לחסדי האמריקאים.. אבל גם הוא הבין, שאת ארה"ב קשה מאוד לנצח..

אז אנא, אני מכיר את אמריקה מספיק טוב כדי לדעת, שהדרך היחידה בה היא טיפול היא.... אני לא אציין אותה כי עדיף שלא תדעו.. עדיף שלא יעלו עוד כל מיני שטויות לאינטרנט..

אתה לא ניסית לחיות שם ואתה לא יודע למה רוצים לחיות.. אני נסיתי בשתי המדינות, ואני יכול להגיד לך, ארה"ב היא אכן ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות וישראל היא אכן ארץ המגבלות הבלתי אפשריות..

לילה טוב!
    Jay.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ג'ייסון, קח את עצמך לאמריקה, מה אתה רוצה מאיתנו?
    ארץ האפשרויות לא? שמע אחי אין לי כוח לקרוא הכל, קראתי ברפרוף וממה שקראתי זה לא שווה תגובה..
    אני באמת חושב שזה לא עוזר לך שאתה כותב כאן, אתה סתם מחמם אנשים וזה ממש נמאס.

שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ

הוא סתם רוצה שיתייחסו אליו אז הוא כל הזמן חופר על זה.. גיי שמת לב ששום הודעה שלך לא קצרה?
    די לחפוק אתה לא מבין שאף אחד לא מסכים איתך ואתה מדבר שטיות פשוט.. די אף אחד לא רוצה לשמוע מה אתה לא מבין ידידי? זה פשוט לא עובד

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,241 | הודעות: 8,151,823 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect