סתם רציתי לדעת איזה דמות אתם אוהבים וחושבים שהיא חזקה??
אני חולה על TH לדעתי הוא הכי חזק
ומה דעתכם??
סתם רציתי לדעת איזה דמות אתם אוהבים וחושבים שהיא חזקה??
אני חולה על TH לדעתי הוא הכי חזק
ומה דעתכם??
|
|
אני אוהב spellsinger של האלפים הלבנים ואת הטאנקים של האורקים
נערך לאחרונה על ידי yurabomb; 27-08-2007 בשעה 12:44.
אני SR
NECRO
TYRANT בגלל המהירות
אני אוהב DARK AVANGER אבל יש לי ניסיון לשחק איתו רק בשרתי PVP וככה אני אוהב גמדים יותר משנה כבר מפתח גמד בינתים הוא רמה 68
נערך לאחרונה על ידי AVANGER; 27-08-2007 בשעה 19:00.
הוא בטח מתכוון ל DESTROER הרבה חושבים שהוא טנק מרוב כול ההגנה ו ה HP שלו
חושבים שהוא טנק?
הוא טנק.....חחחחחחחחחחחח....כול עוד אתה יודע איך להתמש בוא נכון אתה יכול לנצח...מה שכן DA או SK הם הדמויות...ראיתי קרב PVP של
DA או SK נגד קוסם או קשת אני לא זוכר בדיוק...
ה DA או ה SK פשוט פתחו לאחד מהם את הצורה לDA או SK אפילו לא הורידו CP
זה היה אחד הקרבות היפים!
זה היה ה-DA ראיתי תסרטון בYOU TUBE
da כשהוא ברמה 78 הוא יכול לנצח כול לוחם עם ה סקיל שלו SHEILD SLAM שחוסם ליריב את הסקילים לא כולל M ATAK
אוי אוי אוי תאמין לי עם כל עבודה חוץ מבאפרים וחילרים אם מישהו יודע לשחק בא 100% הוא שובר כל אחד
naab
אני קורע daggers, archers אם bladedancer באולימפיאדה אז אל תספר לי שבאפרים זה חרא. כולכם נאבים משחקים רק אם TH בגלל lethal ו necro בגלל debuff, לשחק רגיל אתם לא יודעים.
אז ככה הדמות הכי חזקה בלי באפים זה Gladiator הדמות הכי חזקה עם באפים זה TH או ARCHERS ל-Mass PVP הדמות שעושה הכי הרבה גם בכאלה PVP זה bishop ol doomcryer ו...tank הקיצר לדעתי הכי טוב זה DA כי הוא שוחט בלי באפים וגם עם...הוא אף פעם לא מת והקיצר זאת דמות סוסה...
חחח מי שמדבר אני שובר אותך במשחק תאמין לי...........אני זוכר עוד לפני שרתי הPVP הייתי משחק אם שחקנים כמו שאתה אומר סבבה הייתי משחק איתם אבל עכשיו כבר לא שווה אתה לא מבין שה-DEBUFF עוזר וכל מה שאמרתה עוזר ותאמין לי אתה לא תשבור אותי אם אני אם SR וכל אלו שאמרתה לאולימפיאדות אתה צודק לרוב משתמשים בטנקים אבל ככה אתה תועה!ל-DELIX
נערך לאחרונה על ידי XВoy; 28-08-2007 בשעה 15:09.
שמע אחי אני לא ידוע איזה שרת אתה משחק, אני לא יודע כמה באפים מקסימום אצלכם, אבל אני יודע דבר אחד שאולימפיאדה זה המקום היחידי שתוכל לדעת מי הקלאסס הכי טוב. כמו שאמרתי ראיתי משחקים איך pp פותח TH
שתבין PP זה באפפר, אני אם BD פתחתי אתמול TH,DEST,HAWK נכון הפסדתי ל NECRO אבל BD לא חזקים נגד MAGES אין מע לעשות MDEF נמוך.
כמה LETHALS TH יעשה ב OLY? מה הסיכוי ש MAGE ישעה DEBUFF ב OLY? נמוך מאוד. ובתכלס MAGES הם נובים מספיק לשים אותם ב STUN או ROOT והוא מת.
תבין לא התכוונתי ל-PP התכוונתי לעבודות שאין להם סקילים של התקפה חזקים שהם רק ל-PARTY ולHEAL ו-BUFFS
למה דווקא חזקים יחסית אתה דופק לאיזה מישהו SILENCE או עושה CANCEL או שם ANCHOR או כל הסקילים האלו וסיכוי גבוהה שניצחתה .....
נערך לאחרונה על ידי XВoy; 28-08-2007 בשעה 15:29.