אם כול היום אני על סלטים ולא מתאמן אני יכול להרזות?
אם כול היום אני על סלטים ולא מתאמן אני יכול להרזות?
|
|
להרזות אתה תרזה, אבל האם זה בדרך נכונה? ממש לא
להיות כל היום על סלטים זה לא פיתרון, אתה תגמור אנרוקס בתת-תזונה
עם תפריט מסודר ונכון של תזונה, אתה תוכל להרזות גם מבלי להתאמן
כדי לעשות את זה אתה צריך בעצם להיות במאזן קלורי שלילי, שזה אומר שאתה מוציא יותר קלוריות ממה שהכנסת
אתה צריך להתאים כמובן את התפריט לעצמך על פי נתונים והתחשבות בזה שאתה לא מתאמן
תחכה למשה שירחיב לך קצת בנושא
תקרא פה נעוצים , אתה לא תגיע לשום מקום בלי סלטים , אתה תאבד המון שריר ועצם האיבוד שריר הזה אולי האפקט "שתיהיה רזה יותר" אבל בעצם אתה לא מאבד כמעט אחוזי שומן כמו שיכלת לאבד בתהליך נקי ולפי הספר ואולם היה לוקח יותר זמן אבל משתלם בסופו של דבר.
דיאטת כאסח כמו לאכול כל היום חאסה וכדומה יכולות להביא ל :דילול העור משמע עור עודף , איסימיטריה בין שרירים מסויימים כי שומן או שריר יכולים להיות בצד אחד גדול יותר מהשני [ לדוגמה חזה] , סימני מתיחה והכי גרוע חוסר בויטמנים ומינרלים אשר פוגעים במערכת החיסונית ומשם sky is the limit
אחי אתה אתה יכול לשים פה לינק שכתוב שם שבלי ספורט אפשר להרזות?!אחי אני ממש חייב את זה אני חייב את זה באיזה לינק
תחפש בגוגל עם קצת רצון וקצת יכולת הכל בסופו של דבר עומד במקומו
אבל גם מבחינת הגיון בוא נסביר לך , שאם אתה עושה אירובי נגיד 40 דקות שרפת 500 קלוריות , ואתה אוכל 2000 קלוריות משמע אתה כאילו אכלת 1500 קלוריות , אז אם תאכל 1500 קלוריות זה כאילו שרפת את אותם ה500 ששרפת באירובי , הקלוריות לא משנה מאיפה הן באות מאירובי או מתזונה הכל שווה בסופו של דבר , אירובי עוזר לך להתמודד עם יותר מזון פשוט , ע"י שריפת הקלוריות .
נערך לאחרונה על ידי Moshe; 24-08-2007 בשעה 13:25.
אתה תוריד המון מאסה ככה זה הכל
מעצב גראפי לכל מטרה.