הייי אני די שמנמן ואני רוצה להיות רזה אני שוקל 78 והגובה שלי הוא 167 אני ממש שמן ורוצה להרזות אני ממש מבקש למי שיש דיאטה טובה ומפורטת שיתן לי כי לא כיף להיות שמן (ושהדיאטה תהיה מהירה יש לי בר מצווה עוד חודשיים וחצי)![]()
![]()
![]()
הייי אני די שמנמן ואני רוצה להיות רזה אני שוקל 78 והגובה שלי הוא 167 אני ממש שמן ורוצה להרזות אני ממש מבקש למי שיש דיאטה טובה ומפורטת שיתן לי כי לא כיף להיות שמן (ושהדיאטה תהיה מהירה יש לי בר מצווה עוד חודשיים וחצי)![]()
![]()
![]()
|
|
קודם כל אני מציע לך ללכת לדיאטן שיעזור לך לעשות תפריט...
בשלב השינ אתה צריך לעשת אימוני אירובי..
3-4 פעמים בשבוע 20 דקות...
קרדיט ענק ל-LiOrsB10 על החתימה למעלה!!!
תוך חודשיים וחצי של השקעה אתה יכול להראות מעולה לקראת בר המצווה שלך,
תרשום לי כאן אילו פעיליות אתה יכול לעשות על בסיס יום יומי (מכון כושר \ ריצה \ הליכה \ אימונים ביתיים וכו')
ואיזה ציוד ביתי יש לך, בנוסף מה היית אוכל עד היום, ואני צריך לדעת שאתה רציני ותאכל באמת מה שנגיד לך , תיהיה עיקבי ותראה מעולה לקראת הבר מצווה שלך, ד"א איך אתה מחשיב את הפעילות היומית שלך? (מלא מפעיל בכלל ועד פעיל מאוד, שזה בנאדם שעוסק בספורט יום יום.. )
בדרך כלל הכושר אצל אנשים יותר שמנים הוא נמוך אני גם הייתי במצב דומה לשלך רק בגיל יותר מוקדם
והייתי הרבה יותר נמוך ופחות במשקל
אני הלכתי לחדר כושר בקושי יכלתי לעשות בהליכון ואחרי חודשיים אתה כבר תראה שינויים בכושר ובהיקפים
ובאיך שאתה נראה בכללי
עכשיו אחרי בערך 5 שנים (הייתי בחדר כוש בערך שנה וחצי) אני עם שרירים וחטוב נראה סבבה
אם יש לך כוח רצון אתה תעשה את זה בלי שתאמין
''השם נתן והשם לקח - יהי שם ה' מבורך''
משפט נכון ה' נותן ולוקח וכל מה שקורה לכם ואתם הכי עצבניים
תדעו ה' נתן ולקח אבל תמיד תזכרו ה' מבורך לא משנה מה יקרה
אז ביום יום אני קם הולך לבצפר איזה רבע שעה של הליכה אז אני לא אוכל כלום בבצפר חוזרזה עוד רבעשעה אחרי זה אני יוצא כאילו לטיול עם נהכלבה שלי זה עוד רבע שעה ואז אני אוכל משהו חם כמו ספגתי עם בשר עוף או בשק בקר ואז אני גם אוכל משהו מתוק אחרי זה כמו מעדן עם גרנולה או ופלות או פסק זמן שהו כזה ואז אני הולךלחברים שלי שזה עוד חצי שעה בערך ואז אני חוזר ובערב אני תוכן את כול מה שיש בבית ממתקים פירות בשר עוגות הכול ואני עושה ריצה לפעמים של חצי שעה ואני כאילו יוצא עם הכלבה שלי ואני הולך מהבצפר סכהכול חצי שעה וזהו מה אני צריךלעשות מה אני צריך לשנות כדאי להרזות לפחות כמה קילוגרמים בחודש אני רוצה להגיע למשקל של 60 שה פחות 12 קילו זה אפשרי בחודשיים? מי שעוזר לי ממש תודה רבהוהוא
![]()
אחי אני חשבתי שאני אוכל הרבה-אתה לא אוכל הרבה אבל אתה תוחן ממתקים עדיף שתתחן אוכל
אחי תישמע לי אני היתי שמן שוקל 75 ואחשב אני שולק 80 לא שומן יש לי מאלה שרירים אני ממליץ לך לעשות הליכות וריצות וארובי בהתחלה תעשה הליכות שבוע 1 בשוע 2 תעשה ריצות 800 מטר ואחרי שבוע תעשה 1קילומטר
בשבוע 4 תעשה 2 וחצי קילומטר ואתה תרזה מהר ובקשר לפיתוח מסה ושרירים זה קל מאוד עם אתה רוצה עוד עזרה תפנה אליי בפרטי
לא טוב מה שאתה עושה.
אתה צריך להתמקד ב3 ארוחות ביום, בוקר צהריים וערב.
עצם העובדה שאתה לא אוכל בוקר עושה אותך רעב, וכשאתה חוזר הביתה אתה מתחיל לפרק אריזות של ממתקים מהארון.
תתחיל לעשות הליכות בערב, אם אתה יכול אז ריצות של 20 דקות בכל ערב, תסיים בהליכה ותרגילים להרפיית שרירים.
תחזור אחרי חודש ותגיד כמה אתה שוקל
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אז ככה, אתה יכול לאכול מאכלים כמו גבינה 0.5% שומן, פסטרמה דלת שומן, טונה במים, טחינה, אבוקדו, ירקות , ביצים , לחם מלא וכו' ? תגיד לי אם יש לך בעיה עם המאכלים הללו , אם לא אני אנסה לבנות לך תפריט שתוך חודשיים וחצי תראה הרבה יותר טוב לקראת הבר מצווה.
שככתי יש לי מישקולות אני מיתאמן בבית משהו כמו חודש מישקולות של 2 קילו כל אחת
נערך לאחרונה על ידי liorxx; 01-09-2007 בשעה 23:08.
מה זה 2 קילו מה אתה מסתלבט
תאמין לי שאתה יכול להרים 4 לפחות
4 קילו אני מרים עם הזין :\
אני יכול להררים אבל המליצו לי שאני ירים 2 ואחרי כ חודשיים אני יעבור ל4 קילו ואחרי זה ל8 כאילו בכפולת
לא סבבה המאכלים האלא סבבה אני אוהב כול מה שארמרתה אז אתה תבנה לי דיאטה (: טוב תודה