רק התחלתי
שבוע-שבועיים
חודש-חודשיים
חצי שנה
שנה
שנתיים
3 שנה
4 שנה
5 שנה
6 שנה+
נכתב במקור על ידי Shalev אתם כולכם בוטים שלא יודעים לשחק בגרוש אני מתערב שבן דוד שלי אקספריד לוקח אתכם קל יבוטים דבר שני הם לא חרשנים עובדה שאנחנו משחקים 2 משחקי רשת פעם flyff ופעם tactical ops אז תשבו בשקט יבוטים בואנה י'חתיכת ק!קס*נל מטומטם!!. קודם כל תוריד ת'פרופיל שךךך!!! ודבר שני יש הבנדוד שלך הזה טוב (-) אז אל תפתח ת'פה שלך ינוב מסריחח
נערך לאחרונה על ידי shobu; 31-08-2007 בשעה 00:37.
נכתב במקור על ידי Shalev אתם כולכם בוטים שלא יודעים לשחק בגרוש אני מתערב שבן דוד שלי אקספריד לוקח אתכם קל יבוטים דבר שני הם לא חרשנים עובדה שאנחנו משחקים 2 משחקי רשת פעם flyff ופעם tactical ops אז תשבו בשקט יבוטים בואננהה י'ילד מסריחח י'ה!מו מטומטם סתום סתום ת'פה שלך ואל ז**ן לי בשכל הבנדוד שלך טוב ולא יותר מיזה אז תתחיל להרגיע י'ז!ונההה
נכתב במקור על ידי Shalev אתם כולכם בוטים שלא יודעים לשחק בגרוש אני מתערב שבן דוד שלי אקספריד לוקח אתכם קל יבוטים דבר שני הם לא חרשנים עובדה שאנחנו משחקים 2 משחקי רשת פעם flyff ופעם tactical ops אז תשבו בשקט יבוטים בוא בוא תביא עכשיו את הבן דוד שלך XSPRIDE שיבוא לשחק נגדי 1 על 1 האייסיקיו שלי 114896262 בוא נראה מה הבן דוד שלך שווה
1 על 1 ימשועמם ניראה לך יש לי זין להתחיל לחפש אותך 1 על 1 זה אחד הדברים המשעממים עם בכל זאות אתה רוצה בוא איסיי 6893592
2 שנים
My Gal =]
כולכם על הזין שלי
חוקי הפורום