מב"ר זאת כיתה טובה אבל לא עד כדי כך טובה... בהצלחה אני הלכתי על המסלול עיוני טכנולוגי :]
נערך לאחרונה על ידי Zoom17; 02-09-2007 בשעה 16:06.
עזבו הסבירו לנו מה זה מב"ר ואיזה ציונים מקבלים כאן.. תאמינו לי שזה יותר טוב מעיוני אצלנו בבית ספר, אני שובצתי לעיוני וביקשתי לעבור למב"ר הגשתי ערעור.. בכל מקרה בהצלחה לכולם אחים שלי
והלב בחר בך..בית"ר ירושלים אהבה שהיא חלום!! יצחק חיים צמח הלוי ת.נ.צ.ב.ה יהי זכרו ברוך.
נכתב במקור על ידי De@n עזבו הסבירו לנו מה זה מב"ר ואיזה ציונים מקבלים כאן.. תאמינו לי שזה יותר טוב מעיוני אצלנו בבית ספר, אני שובצתי לעיוני וביקשתי לעבור למב"ר הגשתי ערעור.. בכל מקרה בהצלחה לכולם אחים שלי חחחח סבבה אחי אם הסבירו לך ואתה מרוצה מזה אז תמשיך ותהנה והעיקר תצליח ואני מקווה בשבילך שלא בגלל החברה אתה הלכת למבר:o
לא נראה לך כל החברים שלי בעיונית א' רצים שם דאחקות חופשי רק אני בכיתה של 18 ילדים חח כמו אהבל.. אתה בן כמה?
אני בגיל שלך גם עליתי לי'
נכתב במקור על ידי Zoom17 אני בגיל שלך גם עליתי לי' חיות הייתי בטוח אתה בן 17 לפי הכינוי.. זה De@N
מכיר את זה ..סתם לנכים =] בבגרות יהיה כתוב שבייתם בכיתה הזאת ולא שווה..
נכתב במקור על ידי huriken מכיר את זה ..סתם לנכים =] בבגרות יהיה כתוב שבייתם בכיתה הזאת ולא שווה.. אבאאבא שלך נכה יבן זונה מה אתה מנהל התאבקות חש עבריין אינעל דודה שלך אל תיקרא לי נכה זה כיתה הרבה יותר טובה משלךךך אני בטוח יאהבל
חוקי הפורום