תקשיבו לי נימאס לי מהיתעללות בחיות נימאס לי מאנשים בלי רחמים! קרו הרבה מקרים שמי שהיתעלל בחיות לא קרה לו כלום! אז נמאס לי! והחלטתי לעשות מעשה! קודם כל אני צריך שתהיו בעדי ובעד החיות חשוב שתראו כמה רע זה! ואני לא יביא לכאן סירטונים של היתעלולות בבעלי חיים כי זה קורע את הלב אני ראיתי ואני יגיד לכם מה הם עושים סתם:
עומדים לחיות על הגרון ככה שהם לא יכלו לינשום ולפעמים גם לשבירת עצמות
שתי אנשים מושכים ברגליים 2 מאחורה 2 מקדימה משכים ברגליים שלו לכיוונים ניפרדים עד שרגל אחת יצאת או נשהוא כזה
פותחים להם ת'בטן וודוקרים תאיברים הפנימיים
ויש עוד מלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ראיתי בסירטון!:o
(על כלבים,חתולים,חמוסים וחיות אחרות) למי שלא הרגיש בלב עצב ,כאב או דקירה הוא איש חסר רחמים!!!!!
עכשיו מי שעדיין איתי שיחתום על העצומה כאן למטה:
לחצו כאן
(במספר רב של חתימות הם ילכו לכנסת אבל תדעו כל קול משפיע!)
ואני מבקש לרשום גם אחים אחיות משפחה (באישור כמובן אבל תנסו)
עכשיו אני מבקש מגרפיקאים להכין חתימה על זה ואני ידאג להעביר את זה
(גם לפרומים אחרים שאני גלשתי בהם לפני שהכרתי את אטרף ועוד כאלה באתרים של חברים וחתימות של חברים ועוד כאלה אחרים) תודה לכל מי שעוזר בזה! ואם אתם רוצים שימו תקרידטים שלכם בגודל חצי חתימה העיקר שאנשים יהיו מודעים לזה!
מנהלי אתר אני מבקש שתכתבו את זה בהכרזות או משהוא שאנשים יקראו את זה. זה ממש יעזור ולדעתי זה יעזור גם לאתתר להבין שאתם תומכים בזה ולאנשים יהיה עוד סיבה לגלוש כאן
מנהלי פרום בבקשה שימו את זה בנעוץ או דביק או איך שלא קוראים לזה
שכל מי שיכנס לפרום יראה את זה וינסה לעזור
וגולשים תפיצו גם את החתימות (אם יהיו) תכינו הודעות שרשרת מה לתכתו שירים שעולה לכם בראש יעזור!!!! כל עוד זה חוקי ולא פוגע באף אחד חוץ מהמתעללים(שימותו היום)
ותודה למי שקורא את זה זה חשוב אני מבקש תחשבו על כל החיות שמתות ועל כל החיות בלי זנב\עין\רגל או כל דבר אחר תודה לכל מי שעוזר ולכול מי שאוהב חיות תודה לכולם וזה חשוב!!!! תזכרו אולי גם אם זה לא יעשה משהו גדול זה יעשה משהו כדי לקדם את זה זה חשוב!!!!
וכן מי שיעזור ואפילו רק מי שיהיה לו את החתימות (אם יהיו) יכלו לדעת ולישון טוב עם ההרגשה הזאת שאתם עושים משהו טוב
(אם למישהו יש אבא או אמא ראש ממשלה או שר או משהו בכנסת שידבר יכול להיות שזה יעזור לכו תדעו....)

ציטוט ההודעה