כי שילמתי לו לפני שבוע על 4 שיעורים (300 ש"ח) והוא לא הביא לי חשבונית/קבלה...אני אמור לקבל כזו?
כי שילמתי לו לפני שבוע על 4 שיעורים (300 ש"ח) והוא לא הביא לי חשבונית/קבלה...אני אמור לקבל כזו?
|
|
אממ תראה אחי אני חושב שלפי החוק הוא מחוייב להוציא לך קבלה....אבל אני אישית לא קיבלתי קבלה מהמורה וגם לא ביקשתי....גם לא שמעתי מאחרים שהם למדו עם קבלות..
אם המורה שלך מוכר ואמין אני לא רואה סיבה שאתה צריך לקחת ממנו קבלה אבל אתה יכול לשאול אותו על זה!!
שלי כל הזמן מביא לי
איזה קבלה ואיזה בטיח
הוא כולה רושם אצלו על איזה נייר מסכן את מספר השיורים
אתה חי בישראל אחי,, המורים לא רוצים לשחלם מס הכנסה אז לא נותנים קבלות...
ביררתי בסוף את העניין, הוא מביא קבלה אחרי שיעור, הוא עובד דרך בית ספר לנהיגה זה לא עסק עצמאי.
בכל אופן, תודה על ההתייחסות , ואני אקח קבלה, דווקא בגלל שזה ישראל אסור לסמוך פה על אף אחד, הוא יכול לבוא יום אחד ולהגיד שלא שילמתי לו על השיעור X וY
^^
חחחחחחחח ככה זה כשהוא צריך לממן זיונים מהצד עם הרומן שלו :Xהוא יכול לבוא יום אחד ולהגיד שלא שילמתי לו על השיעור X וY
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתי את עצמי :X
צודק אחי אם המורה לא נראה לך אמין תבקש.
עדייף מהלהיתקע אחר כך
המורה שלי הביא לי קבלות מהשיעור הראשון עד לא מזמן... ועכשיו כבר איזה 5 שיעורים+טסט פנימי לא קיבלתי...
תאכלס חברים שלי למדו אצלו ולהם יש פחות קבלות ממני...והוא לא עשה להם בעיות אז אני לא דואג..אם אתה לא בטוח באמינות המורה שלך זכותך לבקש קבלה בתום כל שיעור:].
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
כל פעם שאתה משלם לו הוא מחויב להביא לך קבלה.
אני אישית אספתי כל אחת ואחת כדי למנוע בעיות בעתיד.
חייב להביא קבלה הוא יכול לגבות ממך כסף והקבלה גם תזכיר לך על איזה שיעורים שילמתה ואיזה לא אז חייב קבלה....
לי נתנו כשעשיתי