היי אני בן 15 ושוקל 69 אני רוצה להגיע למשקל של 58 כמה זמן יקח לי להוריד את ה11 קילו האלא עם אני יוכל כול יום 1000 קלוריות ביום? תודהה רבה![]()
היי אני בן 15 ושוקל 69 אני רוצה להגיע למשקל של 58 כמה זמן יקח לי להוריד את ה11 קילו האלא עם אני יוכל כול יום 1000 קלוריות ביום? תודהה רבה![]()
|
|
אתה צריך להיות במאזן קלוריות שלילי..
יענו ת'מוריד יותר ממה שאתה אוכל..
קפיש מאדר פאקר?
לאדע להגיד לך איך בדיוק עוד מעט משה יקפוץ
הכל תלוי במוטיבציה שלך (הזמן שתרד)
ספקי אמר שאתה חייב להיות במאזן קלורי שלילי כדי להוריד וזה נכון....
אם תאכל 1000 קלוריות ביום אני בספק שתשמור כך על הדיאטה לאורך זמן מפני שאם יורדים קיצוני אז אחר כך גם עולים קיצוני...!
קרדיט ענק ל-LiOrsB10 על החתימה למעלה!!!
1000 קלוריות זה ממש קצת- אתה חייב לאכול יותר כדי לשמור על כל פעולות הגוף תקינות..
שמע אתה בן 15 לא? למה שלא תילך למכון תרוץ שמה יעשו לך תוכנית גם להוריד משקל (אם אתה צריך, כי בתכלס אתה גודל ובעוד כמה שנים אתה תצטרך לשקול ככה, זה תלויי גם בגובה שלך).. אני ממליץ לא להוריד את כל ה11 קילו אלה כי אתה גודל.. ולרדת 11 קילו זה קיצוני קצת בגיל הזה..
מה אתה דפוק ?!
1000 ?! אתה אוכל נכון זאת אומרת שאתה יכול התייעץ עם דיאטנית לגבי זה וללכת למכון או לרוץ כמה קילומטרים ...
אתה לא תוכל לעמוד בזה וזה פוגע בצמיחה שלך אל תעשה את זה !
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
1000 קלוריות זה לא טוב
זה יהרוס לך את הגדילה
אם אתה באמת רוצה להוריד את השומן לך למכון כושר ויתנו לך תפריט מה לאכול
הנה אני:
----------->אני אם אני מקבל באן
כדי להוריד 11 קילוגרמים לא צריך לאכול 100 קלוריות ביום(בהגדרה)
תמדוד אחוזי שומן,תבנה לעצמך תפריט,תמצא את הרמת תחזוקה שלך,ותכנס למאזן קלורי שלילי בהתאם לכמות השומן שלך בגוף.
אחי 58 זה די תת תזונה [תלוי בגובהה]!!