מה יגיד זה שאין לו תואר ראשון לעומת זה שהקדיש את כל חייו לרפואה.. לא יודע מה איתך, אך כשאגסוס, אעדיף רופא לידי מאשר מישהו שמתיימר להיות רופא.
תלך למקדונלד'ס ותעשה את הפשיטות שאני עשיתי.. אל תאכל המבורגר, תאכל ביק מאק כפול... תלך לדאנקין דונטס ותזמין מהם אריזה של 10... תשתה קולה בלי הפסקה.. והתואר היחידי שתקבל אי פעם יהיה ז"ל.
כמו שנאמר פעם "אף אחד לא נוצר טיפש, הוא נולד ככזה, ועקב כך, הוא גם ימות ככזה. כי טיפש ישאר טיפש, והדבר היחידי שישנה זאת, הוא החרב שתסיים את חייו ותסיים את הטיפשות" משפטים סינים....
הפורום הזה לא השאיר לי ברירה אחרת.. אם תערך ולו מסיבה אחת כזאת, אני עוצר את המארח על הגשת אלכוהול ומוצרי טבק לקטין. כן, שמעתם טוב מאוד. הנני שוטר. רב סמל מתקדם מר. יהודה בן ששון, מספר אישי: 56199.
ורק כדי להוכיח לכם, התג שלי:

הזהרתי אותכם פעם אחת לא להתעסק עם החוק ולהוריד את ההורדות הלא חוקיות. רק אחרי האיומים הקשבתם וכמעט גורלכם היה זהה לזה של Lionetwork.
כמה שלא ניסיתי להזהיר אותכם, להחזיר אותכם לדרך הישרה, לא הצלחתי.. כנראה שנצטרך לעבור לחרב.. תהיו בטוחים, שאם האזהרות לא יעצרו אותכם, אז החור המורחב וה"אישה" השותפה שלכם לתא יעשו זאת.
גם כן מסיבות.. תתבגרו כבר, החיים הם יותר ממסיבה אחת גדולה. בזמן שאתם נהנים ועושים את כל הבלאגן שלכם, אנשים אחרים צריכים לנקות כדי שלא ירגישו בהבדל. Well, לא עוד. הפעם אתם תנקו את הבלאגן שלכם. יש לכם בדיוק שבוע לנקות את הזוהמה שנוצרה פה ולדואג שלא יפורסם דבר לא חוקי! אחרת יוגש צו מעצר כנגד בעלי הפורום.
שיהיה לכם יותר טוב, מה שנשאר ממנו לפחות..
יהודה.