אז כמה ימים אחרי ראש השנה הזה , יהיה שנתיים מאז שנפטר סבא שלי והשנה סבתא שלי יצאה לחקור את כל המשפחה שלה , מה שידענו שמצד אימא סבא וסבתא הם מפינלנד אבל מה שלא ידענו זה שאבא של סבתא שלי נולד בברזיל , סבתא שלי אומצה או משהו ובגלל זה היא תמיד חשבה שהיא ממרוקו , אבל היום בשיחת טלפון היא בישרה לנו שיש לנו צד קטן וברזילאי במשפחה . אז יוצא שסבתא שלי היא חצי ברזילאית , אבא שלי רבע ואני ואחי גם רבע ,
אבל טוב לדעת מאיפה המשפחה שלך במקור , עכשיו סבתא שלי עדיין בברזיל , היא צריכה לחזור ביום שלישי לארץ כי ביום רביעי האזכרה של סבא שלי , בכל מקרה היא עדיין חוקרת ובודקת חברים של ההורים שלה וכו' .. אבל זה גם מוזר ככה פתאום אחרי 16 שנה שאתה גדל במודע שאתה חצי פיני (שאין הרבה כאלה) וחצי מראוקי עכשיו אני מגלה שאני רבע מראוקי ורבע ברזילאי , אני לא יודע כמעט כלום על המדינה הזו ברזיל חוץ מזה שהייתה לי חיבה עליהם במונדיאל האחרון ועוד תחשבו שבכיתה ז' אני עשיתי עבודת שורשים לא חקרתי עד להורים של סבתא שלי ואני מצטער שאז לא עשיתי את זה , אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני מספר את זה פה ומה אני רוצה מכם ? אז כלום , סתם לשתף כי אין לי עוד את מי , זה באמת עשה לנו התחלה טובה לשנה ככה
ואגב , זוכרים לגבי השם שרצו לשנות לי ? לעודד ? החלטנו לרדת מזה , החלטנו שכל אחד נשאר איכשהוא ועוד עכשיו אחרי הגילוי הזה בכלל צריך להשאיר הכול כמו שהוא אי אפשר לדעת מה עוד יתגלה D:
סליחה על החפירה וחג שמח .

ציטוט ההודעה