|
|
יש ועוד איך תירוצילם עלינו עם היגואין בלבואה פפה האפס , סביולה , מרסלו בלי ואן ניסטרלוי אל תצחיק אותי עכשיו למה בליגה ראינו וגם שנה שעברה לא ראינו אותצכם ממטר
Siete
ברצלונה זונה לא יודעים לשחק רק להביא תירוצים הם יודעים
העיקר אומרים שאנחנו לקחנו את האליפויות שלנו פעם חחחחחחח סתכל טוב טוב חצי מהאליפות שלנו ושלכם מפעם לכם יש יותר , אבל זה לא קשור באמת הכדרוגל הספרדי היה הטוב ביותר מאז ומעולם ביחד עם האיטלקי . האנגלי עלה אך ורק בגלל הזרים
Siete
ברסה יקחו השנה או אליפות או ליגת האלופות במה שהם ישקיעו יותר הם הפכו לקבוצה שפשוט לא נראה לי שאפשר לעשות לה משהו רונאלדיניו אטו מסי והנרי בחוד צאבי דקו אינייסטה טורה כל אלה קשרים עוד.. פויול אבידל זמברוטה תוראם סילביניו(מחליף) ועוד הגנה פשוט לא נורמלי לדעתי זאת תהיה או קבוצה שתיפול מרוב כוכבים או משהו שיותר נראה לי ואני מקווה שיתנו בראש לכולם...
תן לי לתקן אותך- זה לא שאינטר נתנה עונה גדולה, זה שכל הקבוצות האחרות בליגה האיטלקית לא נתנו עונה טובה.. אינטר גם לא ממש דרסה והציגה כדורגל כזה מרשים, פשוט כל הקבוצות לא הציגו יכולת טובה מספיק. אם אינטר הייתה בליגה הספרדית/האנגלית אז היא הייתה מסיימת במקום יותר נמון, בסביבות ה5 לדעתי.