|
|
התקשורת סתם מנפחת הכל! אני חושב שיש פציעה קטנה ועוד סיפור קטן שהוא היה באיזה לילה במועדון..
עוד משחק או מקסימום 2 הוא בהרכב..
אתמול ראיתי תמשחק, כל המחצית השנייה נדב יעקובי אומר מסי המלך החדש לא צריך את רונאלדיניו, כאילו מסי ונונאלדיניו שונאים אחד תשני -_- חוץ מזה, במחצית הראשונה ראו כמה רונאלדיניו חסר, לא היו מספיק מצבים.. כל הבעיטות למסגרת היו מחוץ לרחבה, עם רונאלדיניו היה לבארסה הרבה יותר קל כי הוא יכול ליצור לה מצבים טובים.
בקיצור, הכל שטויות.
הנה אברהם גרנט כבר בונה עליו בינואר...
כסף יש... יותר ממילאן.. ככה שלא בעיה להביא אותו.. ומי שרשם
לי שקבוצה חדשה תהרוס את רונאלדיניו.. אז תחשוב שנית.. כי לא..
רואלדיניו פשוט צריך להתרגל קצת לכדורגל של אותה קבוצה אם זה לא בספרד,
שוב לתת כמה הצגות טובות וזהו הכול נגמר.. הוא זה לא שבצ'נקו שבא ולא חזר..
הוא נחשב לאחד השחקנים הטובים בעולם.. אני לא חושב שתהיה לו כזו בעיה..
רונאלדיניו הולך להיצטרף למילאן בחורף עם רונאלדו וקאקא זה מה שאני חושב ראסמי לדעתי שרונאלדיניו יעזוב כאילו יש בעיות שם ועם הוא חלק מהבעיות אז שיילך כי ככה זה נראה כרגע
הוא צריך להישאר. הוא לוקח המון לחץ משחקנים אחרים ולא משנה מתי ובאיזה משחק תמיד יצפו למשחק טוב מרונאלדיניו יותר מכל שחקן אחר . גם מסי. וגם יש לו בעיטות טובות מאוד וגם מסירות לא רעות בכלל. וגם אם הם ישחררו אותו הוא ילך לשחק בקבוצת צמרת שאולי תשחק נגד בארסה בליגת האלופות. וזה לא טוב להם בכלל.
רונאלדיניו צריך להישאר
Antonio Puerta and Chaswe Nsofwa, Rests In Peace
חלאס כבר עזבו ת'בנאדם הוא שחקן הוא פצוע למה לעשות הכל חדשות מרעישות! כולה לא שיחק משחק נגד סביליה יופי כוס עמק יאללה ידי
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
צודק 100 אחוז, ככה זה ששחקן גדול מגיע לתקופת ההעברות הרבה שמועות, ניסיונות לסכסך וכל מיני דברים שיוצאים מהקשרם עוברים בתקשורת ובספרד העניין מאוד נפוץ בגלל העיתונים הצהובים.
אותו דבר היה עם קאקה וריאל מדריד שאמרו שהוא רוצה לעזוב לריאל וזה סתם היה המצאה של העיתון האס שמזדהה מאוד עם ריאל מדריד.
יהיה כיף!
קיצור כמו שכולכם כבר שמעתם-רונלדיניו נוטש את בארסה הנטושה בשביל צ'לסי האימפריה.וזה הולך לקרות בינואר.אברמוביץ הולך להכניס את היד עמוק לכיס,שמרוב הכוכבים שיבוא החלון לא יספיק להם.קיצור-מסי תפס את העמדה של ה"חביב הקהל" הם כבר לא זקוקים לרונלדיניו ובצ'לסי הוא יהיה כוכב.
Celsea Is My Love
אסן ונגר קיבל 70 מליון לרכישות איזה אדיר!!!!.....גם צ'לסי תוציא הרבה מאוד כסף במיוחד על רונלדיניו.מנ יוניטד כמו קמצנים עדיין לא מוציאים אפילו גרוש בינואר.(דווקא מוצדק:אנדרסוו,נאני,טבז,הרגריבס) אבל הם בכל זאת חייבים חיזוק.בארסה לא נירא לי תוציא כסף אחרי:אבידל,הנרי,טורה,מיליטו הם כבר מפוצצים בכוכבים.אותו הדבר גם ריאל אחרי:דרנטה,רובן,היינצה,מרסלו,סניידר,מצלסדר. ם הם מפוצצים.ארסנל וצ'לסי אולי יוניטד ומילאן חייבות להוציא כסף בינואר.
Celsea Is My Love