שאני מדליק את המחשב הוא ניתקע לי לפני הטעינה של הווינדוס,מה אני צריך לעשות כדי לגרום למחשב לעבוד?שאני עושה סייף מוד זה עדיין ניתקע..(זה נתקע ברגע שאני לוחץ אנטר על המערכת הפעלה אחרי שאני לוחץ סייף מוד)
שאני מדליק את המחשב הוא ניתקע לי לפני הטעינה של הווינדוס,מה אני צריך לעשות כדי לגרום למחשב לעבוד?שאני עושה סייף מוד זה עדיין ניתקע..(זה נתקע ברגע שאני לוחץ אנטר על המערכת הפעלה אחרי שאני לוחץ סייף מוד)
|
|
לא הבנתי איפה הוא נתקע..
הדלקתה את המחשב הביוס עולה מציג כל מני הודעות על המסך בא הטעינה של xp ונתקע?
עולים לי כל מיני דברים כמו תמיד ואז זה לא מציג את המסך טעינה,פשוט יש מסך שחור![]()
הרד דיסק אולי הלך?
בדוק חיבורים, תמתין לעוד אנשים שמבינים...
לא נראה לי שהוא הלך..המחשב הוא חדש יחסית..יש לי אותו רק שנה..
הדבר הזה כבר קרה לפני איזה שבועיים אבל תוך 5 ריסטים המחשב עבד..עכשיו זה כבר לא נדלק.
אם הבנתי נכון המערכת הפעלה הלכה.
אפשר קצת יותר פרוט בבקשה?
יש את שלב הטעינה עם הריבועים האלה שזזים.
זה לפני או אחרי נתקע?
יש איזה הודעה על שגיאה או כשל?
אם אני לוחץ על הסייף מוד יש את הבחירה של הווינדוס נכון?! אז אחרי זה זה ניתקע..זה אפילו לא מראה את הטעינה של כל הקבצים..
טייגר זה לא מראה שום הודעות שגיאה וזה ניתקע לפני הריבועים
כנראה הקובץ בוט שלך הלך
תעשה שיחזור מערכת למרות שאני לא מאמין שזה יעזור
אם יש לך תדיסק תריץ תיקון
שאני עושה בוט מהדיסק של הוינדוס יש לי שם רק אפשרות של פירמוט..ואמורה להיות אפשרות של ריפייר..
נערך לאחרונה על ידי LeBRoN; 26-09-2007 בשעה 11:24.
תתקין את מערכת הפעלה בכונן אחר או תפרמט את הכונן שבו מותקן עכשיו הוינדוס...
אין לי את המסך הראשוני..זה עובר לי למסך שבו מוצגים הכוננים הקשיחים..
מיכאל יש לי רק כונן C אבל ראיתי שם שיש לי עוד 100 ג'יגה אז עשיתי שזה יצור את כונן D,איך אני מתקין עליו את הוינדוס?
עריכה:
טוב התקנתי את הווינדוס על הכונן החדש ועכשיו המחשב עובד כמו מקודם..
מה אני אמור לעשות עכשיו עם 2 ווינדוס?(שאני מפעיל את המחשב יש לי בחירה בין ווינדוס הומאדישן-מה שהיה לי וPRO-מה שהתקנתי עכשיו)
איך אני מוחק את הPRO?
נערך לאחרונה על ידי LeBRoN; 26-09-2007 בשעה 17:05.