התקנתי את פרו08 דמו וזה מראה לי את זה.
ניסיתי להתקין מחדש לא עובד אומרים שצריך להוריד איזה קובץ או משהו קיצר עזרה על 5 נק'
|
|
התמונה קצת קטנה מידי כדי לראות אם תוכל לכתוב מה כתוב יהיה סבבה!
ותנסה להתקין את הCRACK אם יש.
אז תנו לי להגיד כמה דברים , קודם כל אני לא יודע איזה דימו הורדתם או אם יש הבדל בין כל הליניקים של הדימואים שהביאו כאן... אני הורדתי תדימו מהלינק של VGAMES לינק תותח ומהיר דרך אגב , הורדתי תדימו משם ושחקתי בזה ובדוגרי אני אומר לכם , הכל כמעט הכל השתנה , קצב המשחק נהיה יותר מהיר ויותר כיפי , תגובת השוערים , הגרפיקה , השחקנים , התרגילים , השליטה בכדור , ההגבעות , מסירות העומק נהיו יותר קשות , הבעיוטות לשער כמעט הכל השתנה... אז תעשו טובה ואל תתחילו ללכלך על פיפא ובמיוחד לא על פיפא08 שהולך להיות ע-נ-ק אני אומר לכם הולך להיות משחק אדיר , אז די ללכלך בגלל מישהו שמשחק פרו וסתם בא ללכלך , אז תבדקו אם יש הבדל בין הדימו שפרסמו פה ( אני לא חושב שיש אבל לפי התגובות שלכם נראה שיש הבדל כי בדימו שאני משחק זה משחק אחר לגמרי ממה שאתם אומרים ) כי בדימו הכל כמעט הכל השתנה כמו שהסברתי לכם למעלה , ואם מישו לא נהנה מהדימו חבל שיקנה תמקורי כי זה יהיה אותו דבר כמעט אז תעברו ל פרו מעכשיו....
ולסיום אל תורידו תערך של פיפא ושל EASPORT כי הם מאז ומתמיד שולטים במשחקי הספרות!!!!
יאללה פיפא08 מ-ל-ח-מ-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי -Raz-; 02-10-2007 בשעה 20:05.
חחח, איזה עקשן אתה ..
אני אביא לך תמורת 20 .. יכולת להנות מהמשחק כבר ממזמן ..