קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] אני צריך עזרה בבקשה אין LOCALHOST V97 נקי בכל העולם הזה!!!
    על ידי rotemv1234 בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-04-2012, 22:25
  2. צריך עזרה קטנה
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-12-2010, 22:31
  3. עזרה|יחסי מין
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 16-02-2008, 23:19
  4. [FABLE] צריך עזרה בקשר לתצוגה
    על ידי Satan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:01
  5. צריך עזרה...
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

יחסי מין + ריבים בכל הזדמנות - צריך עזרה.

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל יחסי מין + ריבים בכל הזדמנות - צריך עזרה.

אהלן
    יש לי חברה (נקרא לה ר' במקרה הזה)כבר 7 חודשים. אני אוהב אותה הכי בעולם והיא אותי, אבל אי אפשר לא לשים לב להבדל היחסים בין עכשיו להתחלה.
    התחלנו לקיים יחסי מין לאחר חודשיים וחצי אני חושב שאנחנו יחד. מאז, כמעט בכל הזדמנות שאנחנו יכולים ורואים אחד את השני. אי אפשר בלי זה במילים אחרות ולדעתי זו הבעיה העיקרית - זה מוריד את החשק ועושה תחושה של "נמאס" ואני פוחד מזה לגבי העתיד.
    אני בן 18 וחצי ולה יש 18 עוד חודשיים.
    עוד בעיה שאי אפשר להתעלם ממנה היא שאנחנו מוצאים את הריבים על כל הדברים הקטנים, כבר לא מדברים הכי יפה ו"בנימוס" איך שאומרים אחד לשני, כמו שהיינו בהתחלה - תמימים, פחות מכירים, יותר זהירים בדיבור יותר עושים הכל בשביל האהבה ושבאמת נחזיק לנצח כי זו אהבה מאוד חזקה.
    עכשיו אני לא יודע איך לצאת מזה. שאתה בתוך זה אתה יענו משלים והכל טוב ומבטיחים אחד לשני שנתחיל דרך חדשה בלי העבר, אבל זה מחזיק בדיוק יום במקרה הטוב - אחר כך הכל חוזר. מעלים דברים מהעבר בצחוק שהופכים לפעמים לריבים או כל דבר קטן שלא נראה אז השני מתווכח או מעיר ואז נוצר מין ריב. זה ריבים קטנים כאלו שאחרי יום במקרה הכי הכי גרוע הם נגמרים - אבל הבעיה שהם קורים כמעט כל יום. אני מתגעגע לתקופות של התחלת הקשר.. החודשיים - שלוש הראשונים.
    אז כמו ששמתם לב אני מצביע פה על 2 בעיות.
    האחת - יחסי מין בכל הזדמנות (מן התמכרות כזו שעושים רק את זה כל פעם)
    השניה - ריבים ללא הפסקה

ולמי ששואל אנחנו באמת אוהבים זו אהבה אמיתית . אהבה של נצח, אבל קשה להמשיך ככה עם הריבים זה עושה המון לא נעים ולגבי היחיסי מין אני פשוט פוחד מהעתיד הקרוב או הרחוק שאני כבר יגיד לה לא. תחשבו שכל פעם תראו את החברה שלכם ותעשו איתה אותו הדבר (ואני רואה אותה כמעט כל יום - מנסים כל יום). יפגע בעתיד וימאס מתישהו.. צריך קצת חשק ולעשות דברים אחרים השאלה איך עושים את זה בצורה הכי טובה ואיך מסבירים לה שזה בשבלנו ושסתם התמכרנו ואנחנו לא בורחים עם היחיסי מין לאף מקום..

אם יש לכם לב טוב יש לי עוד שאלה, קצת פחות חשובה לרגע זה -
    עוד חודש וחצי אני מתגייס (לסטילים למי שמתעניין). אני בתקופה של עד השנה הראשונה אחזור פעם ב-3 שבועות הביתה, אולי שבועיים מדי פעם. איך מתמודדים עם כזה דבר? המון זוגו נפרדים מראש, או נפרדים בצבא, כי זה פשוט לא זה, אבל שמעתי על זוגות שזה פשוט מחזק את הקשר והגעגועים אחד לשני. מה אתם אומרים איך אפשר להתמודד עם זה? למרות שיש ביקורים כל שבוע אבל זה יום אחד ואיזה 3 שעות של ביקורים לכולם. מה צריך לעשות לפני הצבא? אני מניח שלחזק את האמון ולהנות אחד עם השני כמה שיותר ויום יום כי ביום של הצבא זה יגמר אז יענו כדי לזכור את הבן זוג ולדעת שיש רק אותו.
    בקיצור, אשמח לתגובות בונות ולא סתם חארטות או שמועות ותעזרו לי עם הבעיות
    תודה מראש

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Adidi =]
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחייכו הרבה,זה מעצבן אנשים =)

אני חושבת שיש הרבה אנשים שיכולים להזדהות עם ההרגשה שלך ואני גם מבינה למה.
    תשמע זה אף פעם לא יכול להישאר כמו בחודשים הראשונים שהכל תמים ומתוק ובלי בעיות כי כמו כל דבר שהוא חדש יש את ההתלהבות הראשונית וזה טבעי ואני חושבת שאתה מבין את זה..או מקווה לפחות.
    בקשר ליחסי מין גם היא מרגישה ככה? שזה כמו התמכרות וזה מה שאתם עושים רק? או שאתה לא יודע? בכל מקרה תתחילו להיפגש במקומות בחוץ תצאו למקומות חדשים שאי אפשר לקיים בם יחסי מין וככה אולי לא כל פעם שאתם נפגשים זה יקרה.
    בקשר לבעיה השניה
    אתם צריכים לדבר ולא סתם להגיד שפותחים דף חדש כי זה לא עוזר כמו שאמרת ובצדק כי מתי שבאה הזדמנות לריב אי אפשר פשוט לעקוף את הבעיות שלכם.
    תדברו ושכל אחד ילמד להתפשר ולוותר קצת
    אם אתה למשל מרגיש שאתם עומדים לריב ומתעצבן תתרחק קצת אל תדבר איתה כמה שעות עד שתירגע ותאמין לי שאתה תירגע אחרי עשר דקות ותבין כמה שזה היה מטומטמם בכלל לחשוב לריב.
    אתם במצב שאפשר לתקן אותו כי אתם אוהבים וזה כרגע הכי חשוב אבל לא צריך לסבול מריבות בשביל האהבה הזאת תעשו הכל כדיי לתקן תלמדו לוותר על דברים ולהבליג כי אני בטוחה שגם היא רוצה לתקן.
    כמו שאמרתי זה לא יכול לחזור למה שהיה בהתחלה כי ככה זה וזה טוב שזה ככה כי לא תמיד טוב להיות תמימים ובלי בעיות..מתי שיש בעיות מבינים כמה שאוהבים באמת.
    תדבר איתה אבל באמת לדבר ולפתור בעהי אחרי בעיה

בקשר לזה שאתה מתגייס אין כרגע מה לעשות פשוט שיגיע הזמן של זה תוכל לדעת מה קורה עכשיו אין ממש איך לעזור עם כי אין שום בעיה בינתיים ואני מקווה שזה ישאר ככה.

שיהיה לך המון המון בהצלחה.
    Look at the stars,"
    Look how they shine for you,
    And everything you do,
    " ...Yeah, they were all yellow.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    2
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    אקונה מטטה...

אני דיי מבין אותך...
    תראה...בקשר רציני שאני מניח כמוך התנסתי רק בפעם אחת בחיים שלי.
    חברה של 10 חודשים.
    נפרדנו לפני חודשיים...
    איך אנחנו חיים עם זה? תאמת נראה לי שיותר טוב מזה שהיינו ביחד חח...
    אבל בוא נעזוב את הקשר שלנו.

אני לא בטוח כמה אני אוכל לעזור לך כי זו באמת בעיה שיכולת לפתור לבד אבל אני אנסה.
    קשר ארוך זה בעיה, בייחוד בגיל הזה, גיל כלכך טעון בהרבה דברים...אנחנו סך הכל באותו גיל ואתה מבין אותי, מה שאני מתכוון להגיד הוא שתיהיה בטוח שבגיל הזה לא משנה עם מי הקשר של החודשיים - שלושה הראשונים לא יהיה בחיים כמו הקשר של ה8 חודשים. זה תמיד קצת ""מתקלקל"" [בכוונה במרכאות כפולות] וכל זה מפני שמגיעים למצב של התרגלות, החברה שלך\החבר שלך לא משנה מאיזה מין תקח את זה כבר מרגישים שאתה תמיד שם, תמיד אוהב וזה מובן מאליו שנעשה את אותם דברים שאנחנו עושים בכל יום.
    זה מה שיש לי להגיד בקשר לזה שאתה רוצה שהדברים יהיו כמו שהיו פעם...זה קצת בעיה להחזיר אותם..
    אבל בקשר ליחסי מין, מי כמונו הבנים יודעים כמה שאתה צודק, אבל מי כמונו הבנים יודעים שכשאנחנו מגיעים למצב אינטימי עם בחורה ובייחוד שזה עם חברה שלנו ואפילו שהבטחנו לעצמנו שאנחנו לא רוצים לקיים היום יחסים אנחנו בסוף כן עושים את זה, כי מה לעשות - הראש פשוט לא חושב והאיבר הנחמד למטה חושב הרבה יותר מהר.
    לכן מה שאני מציע זה שבאמת תקח את עצמך בידיים, אחי, אתה יכול...פשוט תגיד לא. לא בא לך. אתה לא רוצה. תעברו לפעמיים בשבוע...
    מצד אחד זה יכול לעשות את היחסי מין הרבה יותר טובים, אבל אני מדגיש את הצד השני שגם אותו הכרתי - זה יכול לגרום קצת לנתק בקשר, כי בעצם ביחסי המין שלכם אתם דיי מסכימים על הכל..וזה סוג של בריחה כדי להראות שאתם עדיין יחד...
    ממה שאמרתי לך כרגע אתה יכול לצאת לאן שבא לך, לחשוב ואוליי אפילו לדבר עם חברה שלך בעדינות ובהיגיון...

בקשר לצבא,
    סאטילים..קודם כל מזל טוב אחי..מכובד...
    דבר שני,
    כן, צבא כן מפריד ברוב המקרים...מצב שני בסאטילים הרבה הכירו את החברות שהתחתנו איתם [אני מכיר כמה מקרים], שלא תבין לא נכון, אני לא רוצה להגיד לך ששזהו..נגמר הקשר שלך עם חברה שלך, פשוט בוא נפתח את העניינים למצב הזה..זה דיי יכול לקרות..
    אתה בים אתה לא רואה בחורה שבועיים..שלושה...אז או שאתה כבר מת לבוא ולפגוש את חברה שלך או שבמקרה הרע היא לא רוצה להיפגש מסיבה לא ידועה..[נפגשת עם חברות, חולה, אנערף] ומה שתעשה זה ברוב המקרים יהיה ללכת לבנות שאיתך בצבא...יש את יחידה הזאת של הבנות בים...שכחתי את השם שלה..
    לא חשוב, העניין הוא שבאמת לפני שתתגייס תצתרכו לעשות שיחה עמוקה, לנסות לקבוע עמדות מצב...
    איך להמשיך איך להתמודד עם המצב, כי פעם בשלושה שבועות זה דבר שמפרק או מחזק קשרים, השאלה היא איך הקשר בנוי...

אני בסך הכל מאחל לך הרבה בהצלחה אחי...

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

קודם כל אני מבין במאה אחוז. ז'תומרת, הייתי במצב דומה.אחרי שנה ומשהו הגיעה תקופה של שגרה מעצבנת, שהמושכות בקשר נפלו.

ברור שאתה מבין שאחרי 8 חודש זה ממש לא כמו בחודשיים שלוש הראשונות ואין מה לחפור לך כאן.
    אבל אחרי 8 חודשים, אתה מרגיש שהקשר נתקע קצת ואתה זה שצריך לקחת יוזמה ולהתחיל לקחת אותו קדימה.
    ריבים תמיד יהיו שמתחיל להיות מעצבן והכל רגיל.. אין משהו מעניין יותר לעשות חוץ מלריב על הדברים הכי מפגרים.

אני די בטוח שלא הספקתם לעשות "הכל" בשמונה חודשים, ואוטוטו אתה מתגייס, אז בזבז קצת כסף ותתחיל לעשות דברים קצת יותר מעניינים מאשר לאסוף אותה, ללכת הביתה, או אליה, או למקום פרטי ולשכב.
    כי תכלס, לך זה כבר לא עושה את זה יותר מדי, ואני בטוח שהיא מרגישה אותו דבר. הרי היא לא בול עץ, ואם היא איתך אז סביר להניח שהיא חכמה כמוך ויודעת מה קורה.
    דברים מעניינים זה מסעדות.. חופשות.. נסיעות לטיולים.. ערבים בחוץ..
    אני מתכוון שתפסיקו להיות בבועה שלכם. כי ברור שאתם בבועה, זה קורה לכולם. אני יודע :\

קודם כל אין לכם סיבה לריב בחוץ, ואם אתם רבים. פשוט תגיד לה "למה אנחנו רבים על זה?". זה כל כך משתיק ריב. כי אין שום סיבה שתריבו על שטויות, באמת שאין סיבה.
    והסקס, לא תהיה לך בעיה לשכב איתה גם פעמיים ביום, אם זה לא יהיה הדבר היחיד שתעשו.

מזל טוב לרגל הגיוס.
    איך מתמודדים.. קשה להגיד..
    אף אחד לא יכול לצפות כלום.
    כי צבא כן מפריד, וצבא כן מחזק את הקשר מהצד השני.
    החודש הזה יהיה כל כך מכריע בשבילך. כי אתם לא במצב משהו, וברור שאם זה ימשך ככה התקופה של הצבא תהיה נוראית.
    אבל אם תהפכו את החודש הזה לאחר, דומה לחודשים הראשונים, זה ימשוך אותם קדימה בהרבה לדעתי לפחות.

בהצלחה רבה
    אסף.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    איש אחד שמדבר עושה רעש גדול יותר מעשרת אלפים אנשים דוממים

ריב זה דבר שאי אפשר להימנע ממנו, ואי אפשר לברוח ממנו, זה כמו שתנסה לברוח ממוות,

תודה לכולכם, עזרתם לי באיזשהיא צורה.

משתמש ותיק האוואטר של FuckTheSystem
    לייקים
    1
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    אני היי בנטורל לא עושה ביד בכלל :P

ציטוט נכתב במקור על ידי galgal18 צפיה בהודעה
    תודה לכולכם, עזרתם לי באיזשהיא צורה.
    שים מוסתר

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

ציטוט נכתב במקור על ידי Asaf צפיה בהודעה
    קודם כל אני מבין במאה אחוז. ז'תומרת, הייתי במצב דומה.אחרי שנה ומשהו הגיעה תקופה של שגרה מעצבנת, שהמושכות בקשר נפלו.

ברור שאתה מבין שאחרי 8 חודש זה ממש לא כמו בחודשיים שלוש הראשונות ואין מה לחפור לך כאן.
    אבל אחרי 8 חודשים, אתה מרגיש שהקשר נתקע קצת ואתה זה שצריך לקחת יוזמה ולהתחיל לקחת אותו קדימה.
    ריבים תמיד יהיו שמתחיל להיות מעצבן והכל רגיל.. אין משהו מעניין יותר לעשות חוץ מלריב על הדברים הכי מפגרים.

אני די בטוח שלא הספקתם לעשות "הכל" בשמונה חודשים, ואוטוטו אתה מתגייס, אז בזבז קצת כסף ותתחיל לעשות דברים קצת יותר מעניינים מאשר לאסוף אותה, ללכת הביתה, או אליה, או למקום פרטי ולשכב.
    כי תכלס, לך זה כבר לא עושה את זה יותר מדי, ואני בטוח שהיא מרגישה אותו דבר. הרי היא לא בול עץ, ואם היא איתך אז סביר להניח שהיא חכמה כמוך ויודעת מה קורה.
    דברים מעניינים זה מסעדות.. חופשות.. נסיעות לטיולים.. ערבים בחוץ..
    אני מתכוון שתפסיקו להיות בבועה שלכם. כי ברור שאתם בבועה, זה קורה לכולם. אני יודע :\

קודם כל אין לכם סיבה לריב בחוץ, ואם אתם רבים. פשוט תגיד לה "למה אנחנו רבים על זה?". זה כל כך משתיק ריב. כי אין שום סיבה שתריבו על שטויות, באמת שאין סיבה.
    והסקס, לא תהיה לך בעיה לשכב איתה גם פעמיים ביום, אם זה לא יהיה הדבר היחיד שתעשו.

מזל טוב לרגל הגיוס.
    איך מתמודדים.. קשה להגיד..
    אף אחד לא יכול לצפות כלום.
    כי צבא כן מפריד, וצבא כן מחזק את הקשר מהצד השני.
    החודש הזה יהיה כל כך מכריע בשבילך. כי אתם לא במצב משהו, וברור שאם זה ימשך ככה התקופה של הצבא תהיה נוראית.
    אבל אם תהפכו את החודש הזה לאחר, דומה לחודשים הראשונים, זה ימשוך אותם קדימה בהרבה לדעתי לפחות.

בהצלחה רבה
    אסף.
    אני מסכים עם אסף
    אצל כל זוג כמעט אחרי כמה חודשים מתחילים ריבים וזה
    וזה אף פעם לא יחזור להיות כמו שהיה בהתחלה
    זה משהוא טבעי אחי
    אתה צריך לדבר איתה ולהגיד לה שאתה אוהב אותה למרות הריבים ותישאר איתה למרות הכל ותמיד תסלח לה
    שניכם אתם צריכים לזכות באמון אחד של השני וככה אפילו אם תריבו אתם תשארו ביחד וזה לא יפריע לכם,
    ואני מבטיח לך שאם תעשה את זה מספר הריבים ירד בהרבה
    מצד שני אולי אתה פשוט צריך להתאפקולשמור את דעתך לעצמך, הרי הריב תלוי בשניכם...היא יכולה לא להתלונן ואתה יכול לא להגיב,
    להגיד טוב סבהה זה לא יקרה יותר וזהו וכאלה
    תחשוב על זה אחי את שני הפתרונות האלה אתה יכול ליישם בזמנים שונים.
    מקווה שעזרתי לך

מעצב גראפי לכל מטרה.

אני כבר הגבתי בלא חסוי, אז זה לא כל כך משנה.
    בקיצור, זה לא כל כך עוזר מה שאתה אומר. ברור שאומרים לא משנה, או שותקים בריב, או להגיד טוב סבבה לא יקרה שוב .. אבל זה לא עוזר בכלום. תמיד יש את הדברים הקטנים שתמצא מה לעשות עם זה. לא חשוב זה פחות חשוב לי כרגע וכנראה שכמה לא הבינו נכון אנחנו אוהבים באמת והכל והקשר שלנו טוב מאוד אפילו חוץ מהקטעים המעצבנים האלו. אני אדבר איתה ונשנה קצת תדרך לדרך טובה יותר בחודש הקרוב שלפני הגיוס כדי לבוא לגיוס בהרגשה ששנינו נתנו את המקסימום אחד לשני ותמשיך להיות אהבה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

בדיוק. אתה צודק לגמרי ואמרתי לך מה דעתי על זה.
    בהצלחה שוב אחי

תודה אסף ותודה לכולם
    יהיה טוב בעזרת הקב"ה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,654
    משפט מחץ
    הקב"ה אָנַחְנֹּו אֹוהַבִים אָוֹתך

אתה מרגיש מסופק
    אולי תנסו דברים חדשים .. :\
    זה די בעיה מה שיש לך
    כמו אצל רוב הבנים
    שמזיינים ומרגישים מסופקים ואין משיכה כבר ונמאס
    כמו משחק מחשב חדש.. :\
    גשם של עופרת יצוקה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

שמע אחי ענו לך כמעט על הכל אבל אני אנסה להוסיף טיפה.

לגבי היחסי מין - כל פעם שאתם נפגשים :| אפשר להבין אותך ת'אמת אחי אינטימיות זה משהו שצריך להשאיר אותו מותח מעניין והרבה מקום לדמיון ולא לדעת כל פעם שאתה פוגש אותה אז אתם שוכבים כי זה כבר מגעיל. מה שכן לא כל גבר היה מתלונן על יחסי מין תדירים עם חברה שלו אז אני מעריך אותך על זה שאתה מחפש את האהבה ולא את הסקס... אני בטוח שהרבה כמוך אין. אז באמת הרשמת אותי אתה בחור כארז.
    לדעתי אם אתה רוצה להוריד מינון ביחסי המין ובכלל גם למנוע ריבים זה לעשות מה שנקרא שבירת שגרה רצינית ביחסים שלכם.
    פעם הבאה - קח ת'אוטו מההורים אם יש לך רישיון וסעו לאנשהו... אפילו אל תחשוב על להביא קונדום, נגמרו לך... סעו לאנשהו בית קפה, צאו עם חברים וחברות, לכו לסרט, תטיילו בפארק, תיזום דברים קח על עצמך דברים חדשים. תחזור הביתה ותגיד לה אחרי זה ב SMS או בטלפון של למחרת על הבוקר שממש נהנת איתה לעשות מה שעשיתם שהיה חדש וכיף... תשאל איך היה לה... תנסה עוד פעם ופעמיים אל תגמור את חיי המין שלך אבל יש כל כך הרבה חוץ מיחסי מין שאתה יכול לנצל.
    שמע נכון זה לא ה 3 החודשים הראשונים ואין את הניצוץ אבל זה כל הקטע שאומרים לך שלאהבה צריך לעבוד צריך להשקיע אחרת הניצוץ יגמר. אז חבוב הגעת לשלב שבוא מתחילים לעבוד - להיות יצירתיים לחשוב אחרת... נסה לעשות דברים שלא עשית מעולם, ללכת למקומות שלא הלכת... נסה להשחיל מילים יפות לחברה שלך שמזמן לא אמרת נסה לקנות לה דברים שהיא אוהבת או אפילו לשים לה פעם פעמיים פתק בחלון שלה/בדלת שלה/בתיק שלה/בכיס שלה/בכל מקום שתרצה. תן בחזרה את הנשמה שלך בשבילה תפתיע אותה ותגרום לה להפתיע אותך בחזרה.... צריך להחזיר את הניצוץ לקשר ואתה צריך לעבוד בשביל לעשות זאת... ואני מקווה שזה יעיר את חברה שלך ויגרום לה לעשות זאת בחזרה.
    בקשר לריבים - הגיע הזמן לוותר טיפה יותר... הגיע הזמן באמת כפי שמישהו אמר לפני, פשוט כל פעם שמתחילים לריב על שטויות, להגיד לה למה אנחנו ריבים על שטויות + נשיקה קלה בשפתיים בכדי להרגיע אותה. הריבים נובעים מעצם העובדה שהקשר התייבש לו. אם תחייה את הקשר כבר הם לא יחזרו.
    לגבי הצבא - זה הכל תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע וכמה היא מוכנה להשקיע. זה תלוי בכם המון. כל הכבוד על הסטילים וכן היציאות חרא בטירוף ואל תצפה להקלות בכללי עד הסמל שלך שכח מיציאות נורמליות... אבל אם בכל זאת תזכור את חברה שלך ותיתן לה הרגשה שגם אם אתם רחוקים עדיין היא אהבת חייך , אז אולי היא גם תחזיר לך את אותה ההרגשה בעצמה. אי אפשר לדעת מה היא תעשה- לי יש את ההרגשה שאתה תהיה נאמן. מה שכן אם לא תיתן לה ת'נשמה בזמן שנשאר לפני הגיוס שלך אז יהיה הרבה יותר קשה בזמן הצבא לבקש ממנה לשמור על הניצוץ. כי אם אין ניצוץ אז הקשרים מהר מאוד נשברים אבל אם יש ניצוץ אז הקשר מתחזק...

שיהיה המון בהצלחה...
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

טבעי שתתלהבו מסקס אתם צעירים עדיין.
    בקשר לריבים , פשוט אתם לוקחים אחד את השני כמובן מאליו. אולי תעשו "הפסקה" קצרה
    , אם תראו שטוב לכם לבד תפרדו. לא תמיד יש קליק צריך להיות חיבור בין אנשים.
    בקשר ארוך כמו חברה אתה נמצא עם מישהי אחת שאתה אוהב וכיף לך איתה , אם אין לך את זה איתה אז מה הטעם?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום שמתחיל טוב היום, מסתיים רע מחר

אמ... חבל שזה ככה. אבל כתבת שאתם אוהבים באמת וחלק מזה זה גם ריבים... תאמין לי, שאם תיפרדו יהיה לך ולה יותר קשה..

בהצלחה
    אייסיי 421154389
    המסנ דפוק
    דברו איתיי באייסי אם באלכם
    מרשה לחפור

גמאני עברתי את ה-1XX!!!!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect