קודם כל אני מבין במאה אחוז. ז'תומרת, הייתי במצב דומה.אחרי שנה ומשהו הגיעה תקופה של שגרה מעצבנת, שהמושכות בקשר נפלו.
ברור שאתה מבין שאחרי 8 חודש זה ממש לא כמו בחודשיים שלוש הראשונות ואין מה לחפור לך כאן.
אבל אחרי 8 חודשים, אתה מרגיש שהקשר נתקע קצת ואתה זה שצריך לקחת יוזמה ולהתחיל לקחת אותו קדימה.
ריבים תמיד יהיו שמתחיל להיות מעצבן והכל רגיל.. אין משהו מעניין יותר לעשות חוץ מלריב על הדברים הכי מפגרים.
אני די בטוח שלא הספקתם לעשות "הכל" בשמונה חודשים, ואוטוטו אתה מתגייס, אז בזבז קצת כסף ותתחיל לעשות דברים קצת יותר מעניינים מאשר לאסוף אותה, ללכת הביתה, או אליה, או למקום פרטי ולשכב.
כי תכלס, לך זה כבר לא עושה את זה יותר מדי, ואני בטוח שהיא מרגישה אותו דבר. הרי היא לא בול עץ, ואם היא איתך אז סביר להניח שהיא חכמה כמוך ויודעת מה קורה.
דברים מעניינים זה מסעדות.. חופשות.. נסיעות לטיולים.. ערבים בחוץ..
אני מתכוון שתפסיקו להיות בבועה שלכם. כי ברור שאתם בבועה, זה קורה לכולם. אני יודע :\
קודם כל אין לכם סיבה לריב בחוץ, ואם אתם רבים. פשוט תגיד לה "למה אנחנו רבים על זה?". זה כל כך משתיק ריב. כי אין שום סיבה שתריבו על שטויות, באמת שאין סיבה.
והסקס, לא תהיה לך בעיה לשכב איתה גם פעמיים ביום, אם זה לא יהיה הדבר
היחיד שתעשו.
מזל טוב לרגל הגיוס.
איך מתמודדים.. קשה להגיד..
אף אחד לא יכול לצפות כלום.
כי צבא כן מפריד, וצבא כן מחזק את הקשר מהצד השני.
החודש הזה יהיה כל כך מכריע בשבילך. כי אתם לא במצב משהו, וברור שאם זה ימשך ככה התקופה של הצבא תהיה נוראית.
אבל אם תהפכו את החודש הזה לאחר, דומה לחודשים הראשונים, זה ימשוך אותם קדימה בהרבה לדעתי לפחות.
בהצלחה רבה

אסף.