1-1 בין לאציו לריאל. 1-1 גם בין ולנסיה לצ'לסי.
1-1 בין לאציו לריאל. 1-1 גם בין ולנסיה לצ'לסי.
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 03-10-2007 בשעה 22:10.
|
|
לא יאומן מרסלו שם טועה כמו זקן בן 90 להחליף אותו ומהר יאלההה
נמאס ממה שקורה שם שניידר ורובן משחקים כמו אפסים , יש לנו בעיה חמורה בקישור רוד ואן ניסטרלוי וראול לא נוגעים בכדור בגלל הקישור המסריח הזה גוטי הזה לא עושה כלום כבר 3 משחקים ברציפות
Siete
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה בלוטה יש לקרבאליו חחחחחחחחח
כמו כדור טניס
חרא נמאס כבר שפפה ומלצדר יחזרו שיחזרו את ההגנה אז נדבר אין לנו שום שקט בהגנה הלאציו האלה השוו בפוקס
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 03-10-2007 בשעה 23:32.
Siete
הפסד כ"כ מביש לקבוצה לא טובה.. 2 מצבים הספיקו להם ל 2 גולים.. קיקה היה חייב לשנות משהו כבר בדקה ה 55-60 כי ולנסיה פתחה את המחצית רע.
סה"כ אני לא דואג כי נעלה שלב
2:2 לריאל מדריד ולאציו תוצאה טובה לריאל מדריד ריאל יכלה לנצח לדעתי אבל גם תיקו מעולה 2 שערי חוץ
עזוב שערי חוץ לא קשור היינו רציכים לנצח יאלהה לא הגיע להם השוויון הזה , כל שניה מתפרצוצת ומרסלו כל כך חלש והרבה טעויות של קנבארו הוא כיסה הרבה אבל מה קרהל ו לא יודע נמאס שניידר ורובן לא זזים שלא נדבר שלא שמעתי את השם גוטי כל המשחק שיחליף אותו כבר אין לנו קישור אבל הגיע לנו לנצח לא פיר יוו
Siete
יוווו סלטיק השרמוטות האלה מה גול דקה 90 מהה
יא אללה 3-1 לאולימפיאקוס מול ברמן בחוץ וגם 1-0 למארסיי בחוץ מול ליברפול.. מי היה מאמין..
עוד משו קצת מפתיע זה התיקו של ריאל..
כן סלטיק הפתיעו כמו לא יודע מה שמע מילאן לא ביכולת טובה גם ריאל אבל ריאל יודעת להתמודד עם זה
, לא מענין אותי נמאס מהרוטציות של המאמן הזה , לא לדאוג האוהדים של ריאל עוד ישמיעו קול , מרסלו שחקן חיה אני לא אומר שלא באמת יש לנו צעירים חייתים אבל לתת לו כבר עכשיו לשחק בליגת האלופות ? זה קריטי הנ"ק האלה אני יודע שנעלה בלי הרבה בעית שיחזרו לנו רוביניו מלצדר ופפה לוקחים בלי בעיה
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 03-10-2007 בשעה 23:45.
Siete
skylancer אתה מדבר כאלה שטויות
לאציו שיחקו לא פחות טוב אם לא יותר טוב מריאל
יצאתם במזל