יש לי שאלה לכל ה "גיימרים" כאן...אם אתם כ"כ גיימרים אז איך זה שאתם לא יודעים להרכיב לעצמכם מפרט? מכל שנות הניסיון שלי לא פגשתי גיימר אמיתי שלא ידע איך מחשב בנוי....
אז...אולי אתם לא באמת גיימרים..שימו לב
יש לי שאלה לכל ה "גיימרים" כאן...אם אתם כ"כ גיימרים אז איך זה שאתם לא יודעים להרכיב לעצמכם מפרט? מכל שנות הניסיון שלי לא פגשתי גיימר אמיתי שלא ידע איך מחשב בנוי....
אז...אולי אתם לא באמת גיימרים..שימו לב
ככה זה כשאוהבים....
|
|
משה יודע יותר טוב...
לא כל אחד יודע איזה חלק משתלם ואיזה עדיף על השני
מה שמעניין אנשים כאלו זה לשחק
אני מסכים ולא מסכים.
אנשים אולי מבינים בכל מיני ציוד היקפי כגון עכברים , מקלדות ורמקולים משהו שישפר להם את האיכות משחק , ואולי גם בכרטיסי מסך אך בכל מה שמבסביב כגון מסכים (אולי ברמה הבסיסית של כמה ms המסך) , במעבדים זיכרונות סירקלוציות אוויר לא חושב שגיימר אמור להבין.
אני מבין מאוד במיפרטים אבל תמיד כיף לישמוע חוות דעת של עוד מישהו
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
לדעתי שאתה קונה משהו וגיימר קונה הרבה הוא חייב לדעת מה הוא קונה ולא לקנות כי מישהו בפורום המליץ לו.
אבל בסופו של דבר מענין אותם המשחק לא כל השאר אז מצידם תן לשחק וזהו.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה בגלל שמי שאתה מחשיב פה לגיימר הוא בכלל לא גיימר
תמכיר גיימר שלא עושה OC מנטונרנף למחשב כדי שהכל ירוץ על VERY HIGH ?
גימרים פה זה כאלה שרוצים שמחקים חדשו יפעלו
גיימר אמיתי זה אחד שיושב 20 שעו תביום וטוחן משחקים
רוב האנשים פה לא ממש מבינים אולי קצת מה שמעניין אנשים זה מה התקציב שלהם ומה הכי חזק הם יכולים לקנות בשביל לשחק תמשחק שיצא עוד שנה אני לא ממש מבין זה בדיוק מה שמעניין אותי שהכל יפעל באיכות בין הגבוהות שבערך שנתיים מאז שאני קונה את המחשב אני לא יצטרך לחשוב פעמיים אם להוריד משחק או אם הוא יפעל אצלי
,
,
,
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Gigabyte GA-P35-DS3L
Western Digital 500Gb 16MB AAKS
G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15
Gainward Gtx 260 216sp OC
PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER
NZXT apollo Black
Corsair 550VX 41A @ 12V