כן באמת מהתחלה לא נשמע ממש אמין
ברור שצריך לפתוח לקורבן פורטים באמצעות משהו זה לא כל כך פשוט..
אני עדיין ימשיך לחכות לעוד הצעות
כן באמת מהתחלה לא נשמע ממש אמין
ברור שצריך לפתוח לקורבן פורטים באמצעות משהו זה לא כל כך פשוט..
אני עדיין ימשיך לחכות לעוד הצעות
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel
|
|
אחי תאמין לי אתה לא יודע עד כמה זה פשוט!!!
ועוד יש לי הסבר שאתה אפילו לא תצטרך אותו! תאמין לי אם תקנה אתה תבין הכל ולא תתחרט!
איך שאתה רוצה
".It always seems Impossible until it's done"
אני מביא לך מדריך מפורט אם הכל תוכנות הכל תמונות ב1500 נקודות+גם שאם תפרוץ על מדריך שלא יגלו אותך
נערך לאחרונה על ידי -Bar-; 10-10-2007 בשעה 00:48.
!~קרדיט לי על הסוסה שלמעלה~!
פו הדוב אוהב ללקק
אלאדין אוהב לשפשף
היפיפיה הנירדמת חרמנית אש רק מחכה שינשקו אותה
שלגיה חיה עם שבעה גברים
זהבה פורצת לבתים
אם זה נקרא סיפורי ילדים
לא פלא שיצאנו דור של מזדיינים !!
אחי אני מדבר איתך על תוכנה שאתה צריך להכניס אייפי וסיימתה ת'חלק הקשה! (עכשיו נישאר לך רק להפחיד ולהתעלל בקורבן)
".It always seems Impossible until it's done"
בשביל לפרוץ למחשב מסויים אתה צריך למצוא אצלו פרצת אבטחה או להשתיל אצלו סוס טרויאני
יש תוכנה שנקרא נטבאס ועוד תוכנה שנקראת סאב סבן
*אני לא הולך ללדבר על הרמה ועל מה שאני חושב על מי שמשתמש בדברים האלה אבל נעזוב את זה...
תחפש בגוגל
אחי זה לא עובד ככה שאין לך מושג במחשבים ואתה פורץ למחשב אם אתה באמת מתעניין ולא רוצה כמו רובוט לפרוץ ולהבין מה אתה עושה ולהמציא שיטות ולדעת מה לעשות במצבים של אנטי וירוס וכאלה...ולא ישר שיתנו לך פקודות של סוס טרויאני בתוך קובץ ואתה תשלח אז אחי אני הייתי מציע לך אם אתה רציני ללמוד בהתחלהhtml אז שפות תיכנות וככה להתקדם ואז אני אומר לך שתוך שנה בערך אתה תצליח להבין ולהמציא שיטות ואחי רק אם אתה רוצה כי אם אתה לא מבין ואתה פורץ יכולים עוד לתפוס אותך וזה לא נעים במיוחד...!!!
ואחי אין כזה דבר רק אי פי אתה חייב לפתוח פורטים במחשב שלו דרך איפי אתה לא יכול לעשות כלום!!!
נערך לאחרונה על ידי Rostir; 10-10-2007 בשעה 02:23.
טובים בבאטלים?(היפ הופ)
תציעו לי להיות נגדכם.
לסלוח לחיזבאללה זה תפקידו של אלוהים...תפקידנו זה רק לארגן את הפגישה