נכתב במקור על ידי
KnockAr0und-Guy
קודם אני מקווה שהדברים שלך אמיתיים ולא נתת אותם כדוגמא. את באמת אוקראינית גויה?
בהנחה שאת כן, זה מה שיש לי להגיד. אני לא מציג שום קבוצה אלא מביע את דעתי האישית.
אם הגעת למסקנה שתורת היהודים אמיתית, תדעי שאלהי היהודים הפריד אותם משאר העמים. תקראי לזה 'הפליה', תקראי לזה 'הבחנה', זה לא משנה - זו מציאות קיימת. עכשיו, אם את נוצריה אז הנושא שונה לחלוטין. על פי ההלכה, החוק היהודי, את אינך רשאית להישאר בארץ ישראל ולעבוד את אלהיך. הגויים שמורשים להישאר בארץ נקראים 'גרים' והם חייבים לקבל על עצמם 7 מצוות, ועוד כמה הדרכות המיועדות לגר.
תביני, היהדות שלא כמו האיסלם, אינה טוענת שחייבים להשמיד את כל הגויים שלא יתגיירו. זוהי טעות חמורה לחשוב כך.נאמר "חביב אדם שנברא בצלם, כי בצלם אלוקים נברא האדם". מה שאנחנו כן רואים בדברי הימים של הישראלים זה כיבוש עמים אחרים ונתינת הזדמנות לגיור או לעזיבת האדמה הכבושה, כמו בימי דוד המלך שנלחם במלחמות הרשות, מושג אשר שונה לחלוטין ממלחמת מצווה.
אז את צודקת, חלקית. לא כל אדם שאיננו יהודי שונא או לא מחבב יהודים, אבל זה גם לא אומר שהוא אוהב יהודים - מה שמוביל אותי לנקודה הבאה: עמים לא חייבים לכרות שלום, אך גם לא לחיות במלחמה. עצם העובדה שאין הסכם שלום לא אומרת שיש מלחמה עם העם השכן, נכון?
הנקודה שלי היא שאת לא אשימה בהיותך נוצריה מאוקראינה. אין בסמכותי לשפוט את אותם היהודים שנגדך, כויכול, אבל זה באמת כואב שאנשים שופטים אותך על פי מעשים של אנשים הקרובים אלייך.