יש לי geforce 6100 והוא עם 256 mb זיכרון ושיחקתי במשחקים רגיל וחלק ב xp ואז שמתי ויסטה וזה מראה שיש לי רק 64 mb וכל משחק עובד אצלי חרא באיטיות ממש אז מה אתם מציעים לי לעשות?(התקנתי כבר דרייברים)
יש לי geforce 6100 והוא עם 256 mb זיכרון ושיחקתי במשחקים רגיל וחלק ב xp ואז שמתי ויסטה וזה מראה שיש לי רק 64 mb וכל משחק עובד אצלי חרא באיטיות ממש אז מה אתם מציעים לי לעשות?(התקנתי כבר דרייברים)
Kobe Bryant
|
|
התקנת דרייבר תואם ויסטה?
תראה יש לך אותו בעיה כמו שיש לי הכרטיס מסך הוא עם 64 MB והוא לוכך עוד זיכרון מהמחשב
אם XP הוא לוכך זיכרן ויש לו 256 ובויסטה הוא לא יכול לכחת זיכרון כי הויסטה צורכת הרבה זיכרון
אז כדי ליפטור את הבעיה תוסיף עוד זיכרון למחשב או תסים XP או תחליף כרתיס מסך ותראה כמה זיכרון יש לו באמת
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
כתבתי עם "ת" כרטיס
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
למה שמת ויסטה סתם חרא לוקחת הרבה ביצועים תחזור לXP עדיף גם לא תגיד יש לך כרטיס DX10 שאתה צריך תויסטה בישבילו הכרטיס הזה לא תומך בDX10 אז במילא לא יהיה לך.. עם יהיה לך מערכת שתוכל ליסחוב ויסטה ויש לך כרטיס DX10 אז תחליף אבל כרגע אין לך מה לעשות איתה..
(אני מקווה שניסחתי את עצמי טוב><" חח)
יש לי מערכת שסוחבת את הויסטה ויש לי 2 giga ram והמחשבשלי סוחב את הויסטה כמו סוס ואני עוד חודש קונה כרטיס מסך direct x 10 בגלל זה שמתי
Kobe Bryant