שני הדברים שמבדילים פיק-אפר מכל אדם אחר, הם:
א. סט הכישורים שיש לרשותו, אותו הוא כל הזמן ממלא ומשכלל בצורה מודעת.
ב. סט האמונות שמאפשר לו לפעול בדרך מסוימת.
את האמונות אפשר לחלק לשתי קבוצות:
א. אמונות תומכות - אמונות שבונות את תיאור העולם שלנו, כך שנוכל ביתר קלות לבצע דברים מסוימים. לדוגמא: "העולם מלא בנשים יפות וכולן רוצות להכיר אותי". אדם עם אמונה כזו, יתייחס לכל בחורה יפה כאל מישהי שמשתוקקת להכיר אותו, ויהיה לו הרבה יותר קל ונוח להתחיל בשיחה אתה.
ב. אמונות מגבילות - כשמן כן הן. מגבילות אותנו ומונעות דברים שהיינו יכולים לעשות, אם לא היו לנו אמונות אלו. לדוגמא: "אסור להתחיל עם בחורות ברחוב, זה לא מנומס ומשפיל". אדם עם אמונה כזו, לא יתחיל עם בחורה ברחוב, גם אם היא תהיה אשת חלומותיו. האמונה מגבילה אותו ולא פותחת בפניו אפשרויות.
המציאות בה אנו מאמינים, זוהי המציאות הקיימת בשבילנו.
הכללים לפיק-אפר מצליח
להלן 10 אמונות שנכתבו ונוסחו מחדש לפני כמה שנים ומשמשים כעזר רב לפיק-אפרים רבים:
1. אני גבר, שחש צורך להיות עם אשה ולפתות אותה, וזה מצוין. אני עושה את מה שאני רוצה בעצמי ואת מה שאני חושב לנכון, ויש לי הזכות המלאה לזאת.
2. כל אחד מסוגל להגיע להצלחה. כל כשלון הוא משוב חיובי, שעוזר לי למצוא דרכים חדשות להשגת המטרות שלי.
3. כשאני מכיר בחורות ומדבר איתן, כשאני מפתה אותן, אני מקבל הנאה מהתהליך עצמו וזה מה שעוזר לי להבין שאני עושה הכל נכון.
4. יותר גמישות!
5. עולמנו ידידותי כלפינו, לכן כל מי שמחפש - תמיד מוצא. לכל אחד מאתנו יש כל היכולות כדי להצליח.
6. נשים מאוד אוהבות שניגשים אליהן ומשדרים סימנים של תשומת לב. מחשבה זו נותנת לי ביטחון כל פעם, כשאני רואה בחורה יפה וניגש להכיר אותה.
7. כל אשה רוצה אהבה, פינוק, הבנה ורגש. לכן, החיוך הכן שלי עוזר לכל אחת מהן להבין שאני זה האדם שהיא מחפשת.
8. כל אשה רוצה סקס, כל אחת ברמה אחרת.
9. הן - הרבה, אני - אחד.
10. חיים, זוהי ההרפתקה הארוכה והמופלאה ביותר שיש לנו, ואת ההרפתקה הזאת אנו חווים רק פעם אחת!
מומלץ לקרוא כל יום, עד להטמעה מוחלטת.
מצאתי ב-Msn.

ציטוט ההודעה
אם אתה עדיין קורא כאן מדי פעם.
"
אבל יעבור וכשיעבור...גרר =]
(מבתול בן 40
)