קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] לינדזי לוהן מתפשטת, רוני סופרסטאר עושה טיזינג
    על ידי DarkDevil בפורום טלוויזיה ישראלית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-01-2010, 00:19
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-01-2010, 14:54
  3. [בקשה] אפשר בבקשה אלבום של רוני סופרסטאר?
    על ידי K~C בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-07-2009, 18:03
  4. רוני סופרסטאר בטלוויזיה הגרמנית
    על ידי EviL BunnY בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-04-2006, 17:42
  5. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 06:37
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[כתבה]מוכנה לעוד סיבוב {רוני סופרסטאר}

משתמש משקיע
    שם פרטי
    YO-C
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם תדקור אותו בבטן איך הוא יתן לך ת'גב-אם תרעיב אותו לאו

ברירת מחדל [כתבה]מוכנה לעוד סיבוב {רוני סופרסטאר}

'צפוף', שהיה נועז מדי כדי להכלל ב-DVD של רוני, יוצא כסינגל ראשון מאלבומה הבא. קליפ וראיון
    שנה וחצי אחרי שהוציאה את חציו השני של "לא עוצרת" (אלבום ששווק בשני חלקים ששוגרו בהפרש של כמה חודשים זה מזה) מגיע השבוע לרדיו סינגל חדש מבית היוצר של רוני (סופרסטאר) דואני הנושא את השם "צפוף", ומתהדר בהפקה פאנקית דחוסה (של אורן שטרית) שהייתה גורמת גם לטימבלנד להנהן בסיפוק.
    השיר הוקלט במקור עבור ה-DVD "על קצות האצבעות", בו הדריכה רוני את מעריציה הצעירים בצעדי מחול מתוך הקליפים המוכרים שלה. במקרה של "צפוף" מדובר היה ככל הנראה בכוריאוגרפיה נועזת הרבה יותר מדי עבור קהל היעד הרך בשנים. כך ספקה רוני את התקרית הכי קרובה לשערורייה בקריירה שלה, כאשר מחלקת השיווק של חברת התקליטים הליקון הטילה וטו על הכללת השיר והקליפ ב-DVD בטענה שהוא פרובוקטיבי מדי.

השבוע, כאמור, נפתרה המחלוקת בפשרה שהוציאה את כולם, פחות או יותר, מרוצים. הקליפ של "צפוף" נערך מחדש בגרסה מרוככת הרבה יותר, ונציגי הליקון אשרו את שילובו במהדורה השנייה של "על קצות האצבעות" היוצאת בימים אלה. כך או אחרת, סינגל חדש אחרי למעלה משנת שתיקה מוזיקלית עבור זמרת שהרגילה את קהלה למינון גבוה בהרבה, הוא לא עניין של מה בכך.
    "הייתי חייבת את פסק הזמן הזה", מסבירה רוני, "עברתי כל כך הרבה שינויים. ההבדל בין גיל 19 לגיל 21 הוא לכאורה שנתיים, אבל בפועל זה שינוי של שמיים וארץ. זו התקופה בה הפכתי, סליחה על הקלישאה, מילדה-נערה לאישה. לא יכולתי להמשיך באותו סוג מוזיקה כמו בשני האלבומים הראשונים שלי, ואני עדיין בסוג של חיפוש עצמי אחרי האתגר הבא

"לא יכולתי להמשיך באותו סוג מוזיקה כמו בשני האלבומים הראשונים שלי"

"האלבום החדש שלי בשלבים ראשוניים של עבודה, אבל אני יודעת כבר עכשיו שאהיה מעורבת הרבה יותר בכתיבת הטקסטים במשותף עם שורה מכובדת של כותבים שאני כבר בפגישות איתם. לא חיכיתי, הפעם, שהמנהלים שלי בחברת 'פופ ארט' יגידו שהגיע הזמן להתחיל לעבוד על אלבום חדש. אני זו שיזמה את המהלך".
    מפריע לך שהם מטפלים כיום במקביל באמנים נוספים, בהם שירי מימון וגילת הלל? הרי התחלת כ"בת יחידה" שקבלה את כל תשומת הלב
    "ממש לא מפריע לי. 'פופ ארט', כמוני, לומדים מכל התנסות חדשה שהם לוקחים על עצמם ויוצא שבסוף גם אני מרוויחה מזה. גם לי כבר לא מתאים סוג הטיפול הצמוד של תחילת הדרך, כי אני כבר יכולה להחליט בעצמי בהרבה תחומים מה הכי נכון לי".
    מה באמת קרה לקליפ המקורי של "צפוף"? הוא אכן היה נועז כל כך?
    "אני אישית חושבת שלא, אחרת הייתי ממתנת כבר על הסט. עד היום אין לי מושג מה בדיוק הפריע למחלקת השיווק של הליקון. אולי חשבו שתנועות הגוף שלי סקסיות מדי לחיקוי מצד ילדים קטנים שיקנו את ה-DVD, ואולי זו הייתה הסצנה בה אני מסתובבת בין הרקדנים עם ציוד צילום מחובר לגוף ומתעדת אותם. כאילו, גם זמרת, גם רוקדת וגם מצלמת זה טיפה יותר מדי. אם היו יודעים איך קרעתי לעצמי את הכתפיים עם כל הציוד שסחבתי על הסט אולי היו מתייחסים לזה אחרת".

"זו התקופה בה הפכתי, סליחה על הקלישאה, מילדה-נערה לאישה"

כמי שגדלה על בריטני ספירס, את עוקבת אחרי התרסקות הקריירה שלה?
    "אפשר שלא? גם אם אני מנסה להתעלם החדשות עליה רודפות אותי. בשלב מסוים זה כאילו הפך עבורה למאין משחק של כמה נמוך היא תצליח לרדת. מצד אחד אני מרחמת עליה. מצד שני, האלבום החדש אמור לצאת בקרוב ולי עוד יש תקווה שהיא תפתיע לטובה. אחרי הכול היא זמרת שעושה, או לפחות עשתה בעבר, מוזיקה מצוינת. כרגע, בכנות, אני לא מצליחה להבין את השיגעונות שלה".
    לא נתקפת אף פעם דחף לגלח את שיער ראשך בפומבי?
    "האדם היחיד שאני נותנת לו לגעת לי בשיער זה הספר שלי, ועדיין יש לי פיק ברכיים בכל פעם שהוא צריך לעשות לי דירוג".

קרדיט ל-MOOMA

2. קישורים ממומנים

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    30

נחמד לדעת

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,750 | הודעות: 8,150,332 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect