שמעו חברה אני מתלבט אם לקנות due 2 core של intel או amd Athlon X2 שמעתי שהcore 2 due תומך בהרבה משחקים אבל אני מכיר הרבה אנשים שמשתמשים בAthlon X2 ומרוצים ממנו
אז מה אתם ממליצים?!
שמעו חברה אני מתלבט אם לקנות due 2 core של intel או amd Athlon X2 שמעתי שהcore 2 due תומך בהרבה משחקים אבל אני מכיר הרבה אנשים שמשתמשים בAthlon X2 ומרוצים ממנו
אז מה אתם ממליצים?!
|
|
מה המטרה והתקציב ואילו דגמים אתה משווה
זה בעיקר תלוי בתקציב אני חושב שאם מבדילים ב הCORE 2DUO E2140 ל ATHLON 64 X2 3800+
אז ה
CORE 2 DUO הם באותה רמה רק שהקור דו הוא יותר עמיד ויותר חזק ובהבדל של 10 ש"ח עדיף לך לקחת CORE 2 DUO
אם אתה רוצה מעבד חזק, ותקציב זה לא עניין, חכה מספר חודשים.
שמעבדי ה45 ננו של אינטל אמורים לצאת
ככה אני אסביר לך בהנחה שאתה תעשה Oc וגם במקרה שלא תעשה.
אם אתה לא תעשה Oc אם התקציב למעבד עד ה1000 שקל ופחות עדיףamd כי בטווח הזה של המחירים amd מנצחת.
אם אנחנו מדברים על מעבדים שמעל ה1000 שקל יש לאינטל מעבדים שהרבה יותר חזקים מכל מה שיש לamd להציע שהמומלץ שלהם כרגע זה q6600 מרובע ליבות במחיר של 1400 בערך וכל זה בהנחה שאתה לא עושה oc.
אם אתה עושה Oc.
אפשר להמליץ לך על e2180 שכאשר המעבד מאוד איטי בסטור כלומר ללא אוברקלוק ואין סיבה אמיתית לקחת אותו למטרת משחקים אלה אם כן עושים לו Oc, אבל כמו שאמרתי במקרה שתעשה לו אתה תגיע איתו לתוצאות מאוד טובות יש באינטנרט גם כאלה שלקחו אותו מעבד ל100 אחוז ללא העלאת מתחים ועם קרור רגיל של אינטל.
כמובן שכל מעבד של אינטל מהדור החדש נותן אחלה ביצועים בoc אבל במקרה שתעשה אתה תצטרך לקנות זכרון מתאים ולוח שמסוגל לסחות ולהציא את החיה שבמעבד שלך.
או שאפשר לקנות את המעבד של AMD עם שלוש ליבות XD
אין על הקור 2 מעבד הכי חזק שאני מכיר במיוחד אם אתה לוקח את הE6660.
כן אחי מה יותר אמין לOC INTEL או AMD עם אינטל אפשר לשנות קצת מתחי םבלי לשרוף מעבד והבד של רמה אחת זה מה שישנה אני אישית מעדיף אינטל