יש כזה דבר מאוורר חיצוני למחשב?
אם יש תביאו לי בקשה תמונה ופירוט מחירים...
יש כזה דבר מאוורר חיצוני למחשב?
אם יש תביאו לי בקשה תמונה ופירוט מחירים...
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
מאוורר חיצוני?
מה אתה מתכוון בזה? מאוורר שיושב ליד המארז ומקרר אותו? (או במילים אחרות, לא מותקן על המארז?)
אם כן - קנה כל מאוורר קטן שמספיק לשבת ליד המארז...
[חנצ'וווק] *מכין לחנצ'י שוקו* > :] <
D:
כמה זה ישפיע אני בספק אם מעל מעלה אחת בלחץ.
בעקרון אין דבר כזה מאוורר חיצוני.
אחי הבנתי אותך (נראה לי!!!) קייםמים מלא מאווררים חיצוניים יש מלא אני יביא לך אחת של זלמן עם LED
![]()
לא חח אני מתכוון כי יש לי ל PS2 מאוור חיצוני שקניתי..
אז חשבתי שאולי גם יהיה למחשב!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
HYDRO הוא התכוון כאליו מאוור מחוז למארז שפותחים תדלת ומפעילים אותו זה יש אבל מאוורר חיצוני אחר (חשבתי שהוא מתכוון שמביאים מאוורר מבחוץ לבפנים ולכן הוא חיצוני חחח)
תודה על התיקון אחי לא הבנתי שזה מה שהוא מתכוון
ולSUIX גם לי יש מאוורר כזה לסוני שמתחבר בפתחי אוורר שלו ולמחשב אין כזה דבר
נערך לאחרונה על ידי החתיך.; 21-10-2007 בשעה 11:38.
טוב אין צורך להגיב יותר.
נעול.
נערך לאחרונה על ידי Hydro; 21-10-2007 בשעה 12:00.
[חנצ'וווק] *מכין לחנצ'י שוקו* > :] <
D: