רוני, שכבר לקחה את המקום הראשון בתחרות האחרונה של הסבב ,וידועה בתור גולשת רדיקלית מאוד, שיודעת למצוא את הצינורות גם בימים שטוחים- היא תוספת חזקה לנבחרת אינטרסרף.
בימים אלו חזרה רוני מאיי אינדונזיה שם נהנתה מהסוולים המושלמים שנשברים שם כרגע בשיא העונה.
אז הנה כמה דברים על רוני אשל שלא ידעתם.
שם: רוני אשל
הישגים:
מקום 7 (חצי גמר) באליפות אירופה 2007 בצרפת
אליפות הארץ 2004
מקום ראשון בתחרות ספיידר פרו במערבי שסגרה את סבב 2007
תאריך לידה:6/4/1984
איפה נולדת: אקוודור
גולשת רגולר או גופי: רגולר
משקל: ...
גובה: 1.62
ספונסרים: אינטרסרף
מי השייפר שלך: ניר אלמוג
אם כמה גלשנים את מסתובבת בעולם: 3
חופים אהובים בארץ: השרון, הרצליה. הדרומי. הקאנטרי. ופלמחים.
חופים אהובים בעולם: BLACKS סן-דייגו. טרסלס, הרמוסה, קוסטה-ריקה. מידלס, פורטו-ריקו. אולואטו- באלי.
תרגילים אהובים: bottom-turn, אוף-דה-ליפ, צינורות.

גולשים אהובים בעולם: מיק פנינג, סטפני גילמור, סופיה מלונוביץ', קלי סלייטר, רוב מצ'אדו, לי-אן קארן.
מה גרם לך להתחיל לגלוש ובאיזה גיל?: גיל 17, סתם הייתי בים עם חברות, השאלתי מידיד שלי גלשן, ונדלקתי על זה, כל הקיץ הלכתי עם גלשן לים והתאמנתי כל יום. וזה הפך להיות חלק מהחיים שלי.
איך היה הסבב?: השנה הצטרפתי לסבב באמצע השנה, כי הייתי בחו"ל תקופה ארוכה. אבל בתחרויות שכן השתתפתי בהן, הלך לי טוב, חוץ מאחת שקיבלתי פסילה.
מה את חושבת על מצב הגולשות בארץ?: הגולשות בארץ משתפרות כל הזמן. השנה הרמה ממש גבוהה , יותר מתמיד, ורק הולכת ונהיית טובה יתר... בתחרויות ובגמרים של הבנות, הן ממש מבצעות ויורדות גלים מצוינים, מה שלא היה בשנים קודם.
איפה את רואה את עצמך בעוד כמה שנים?: ממשיכה לגלוש כמובן, אולי עדיין מתחרה. אבל בתקווה לפתח את החיים המקצועיים שלי.
איפה את רואה את עולם הגלישה הישראלי בעוד כמה שנים?: אם זה ימשיך להתפתח כמו היום... אז אולי ישראל תהפוך להיות קליפורניה קטנה...
איך לפי דעתך ניתן להשפיע על יותר בחורות צעירות להיכנס לענף?: לא ניראה לי שיש בעיה עם זה. אני רואה מלא בחורות צעירות נכנסות לגלוש כל הזמן. הסצנה של הגלישה בארץ גדלה וסוחפת איתה המון חברה צעירים וגם בחורות צעירות.
איזה תחביבים נוספים יש לך?: מלבד הגלישה אני רוקדת בלט, משחקת טניס ועוסקת בעיצוב.
מסר לעולם הגלישה בישראל: אני מאחלת לכל הגולשים בארץ הרבה ימים של גלים טובים.