משחק ממש מגניב, רק אתמול קניתי וכבר 57% הושלמו. זה עובר יחסית מהר כשיודעים מה לעשות.
קונסולה: Nintendo Wii
ציון גרפיקה: 8.5, יכול להיות יותר טוב, אבל זה מאוד מספק.
ציון עלילה: 9, המשחק הזה הוא בעיקר בענייני גילויי מקומות הוגוורטס, הבאת חפצים, עזרה לחברים, להסתובב בהוגוורטס ולהשתמש בקסמים מתי שנחוץ ואפשרי.
ציון איכות כללית: 9, העלילה מאוד טובה, לרבו משחקים בדמות הארי, אבל בקטע של הזיקוקים משחקים בפרד וג'ורג' ובאיזשהו שלב במחלקת המסתורין משחקים עם סיריוס, אני אערוך בהמשך אם משחקים עם עוד מישהו חוץ מהארי. איכות המשחק עצמו היא נהדרת, כנראה מהסיבה שאני משחק בקונסולת ה-Wii שמשדרגת בהרבה את המשחק, כאילו אתה באמת קוסם. השלט משמש כשרביט, והקסמים שנעשים מעבירים רטט בשלט וגורמים להנאה.
לסיכום: המשחק הכולל משעשע ביותר, דיאלוגים מהנים, עלילה טובה. יש צורך לציין (אני לא יודע אם יש את זה גם ברביעי או בשלישי), שמפת הקונדסאים משמשת גם כמין GPS ברחבי הוגוורטס, מה שתורם להבנה הכללית של רחבי הטירה. המעברים הסודיים מאוד מהנים, לדוגמא, יש אחד שהסיסמה היא "פאות אוזניים שרופות", והדיוקן עונה לך "אה! הם בכל מקום!", או למשל יש דיוקן מפוצל אישיות, ככה שהוא מנהל דיאלוגים עם עצמו, או דיוקן שרעב, כך שהסיסמה היא "צלעות ברוטב", והוא עונה במין גרעפס או ליקוקי שפתיים.
קונסולת ה-Wii, כפי שכבר נאמר, משדרג בהרבה את איכות המשחק, ונותן הרגשה של אמת ומציאות.
לכו וקנו את המשחק, זה ממש משתלם.
תגובות!

ציטוט ההודעה