יש לי אתר אני עיצבתי אותו עכשיו אחרי שאני רואה אותו בדפדפן האו כאילו כזה חלק קטן מהדף כמו רבע למשל ולא בכל הדף איך אני מתקן את זה אני עיצבתי אותו בפוטושופ
תודה לעזורים
יש לי אתר אני עיצבתי אותו עכשיו אחרי שאני רואה אותו בדפדפן האו כאילו כזה חלק קטן מהדף כמו רבע למשל ולא בכל הדף איך אני מתקן את זה אני עיצבתי אותו בפוטושופ
תודה לעזורים
|
|
האמת אני די מתקשה להבין מה אתה מתכוון בלי סימני פיסוק, אבל אני אנסה.
יש הבדל בין 2 הדברים: מסגרת של אתר יכולה להיות מקובעת בפיקסלים (למשל, רוחב האתר הוא 600px) ויכולה להיות גם לפי אחוזים (נאמר, 50% מהעמוד). תנסה לדמיין שיש שני אתרים:
א. אתר ראשון, הוא מלבן ברוחב 600px. ברזולוצית מסך של 600X800 הוא יראה יחסית גדול, אבל ככל שגדיל את הרזולוציה, המלבן יראה יותר ויותר קטן.
ב. אתר שני, הוא מלבן ברוחב 50%. ברזולוציה 600X800 הוא יתפוס 400 פיקסלים, ברזולוציה 1024X768 הוא יתפוס 512 פיקסלים וכו' - כל הזמן יחסית לרזולוציה.
העניין הוא, שבפוטושופ יש נטייה לעצב אתר בתור תמונה, לעשות סלייסים ואז לעשות Save for web. התוצאה היא אתר שהוא מקובע מבחינת פיקסלים, לכן הוא עשוי להראות לך קטן יחסית, תלוי בגודל האתר וברזולוציה שלך.
אם זה המקרה, אז נסה לחשוב על ארכיטקטורה אחרת לאתר, למשל לבנות חלקים בודדים בפוטושופ (ואת שאר העיצוב ב- HTML פשוט). אם את מתעקש על הפוטושופ, לך על רוחב של 700-800, זה יתאים בדרך כלל לרוב הרזולוציות.
מקווה שעזרתי, בהצלחה!