יש לי התקפי חוסר נשימה אני קם ופתאום כולי לא יכול לזוז הלב שלי פועם כמו מכונה ואני חושב כבר על המוות שבדרך
החזה שלי בצד כזה פועם במהירות גבוהה הרגליים שלי רועדות אני לאדע מה נסגר איתי יש לכם מושג מזה?
יש לי התקפי חוסר נשימה אני קם ופתאום כולי לא יכול לזוז הלב שלי פועם כמו מכונה ואני חושב כבר על המוות שבדרך
החזה שלי בצד כזה פועם במהירות גבוהה הרגליים שלי רועדות אני לאדע מה נסגר איתי יש לכם מושג מזה?
|
|
לך לבדיקות.. אפאחד פה לא יכול לפתור בעיה כזאת
ובן כמה?
18****
אני מפחד ללכת לבדיקות למה עוד כמה חודשים אני מתגייס לגולני שלא יורידו לי פתאום תפרופיל תמבין??
אחי לך לבדיקות , אתה לא הולך לבדיקות יכול להיות שבאמצע האימונים תתמוטט ותמות [קרה כמה וכמה מקרים כאלה.]
אז סע לרופא!
טוס לרופא מה אתה בכלל לוקח שיקולים של גולני?! זה הבריאות שלך, עדיף שלא תהיה בגולני מאשר תגיע לשם מת
אין אין אני לא יכול ללכת לבדיקות אתם לא מבינים אני מורעל אחו******ההההההההה אם יקחו ממני את היכולת להתגייס לגולני אני מתאבדדדד לא ממשיך בחיים האלההההההההההההההההההההההההההה![]()
לא הבנתי מה אתה אומר פה אחי?...אני בנאדם מורעל ואני מודע לזה אני לא יכול להשתנות כל מי שהולך לגבעתי גולני דובדבן וכאלה הוא בשבילי בנאדם ענק
ואני לא יעשה שומדבר שבעולם בשביל להוריד תפרופיל 97 שיש לי!!!
תיארת פה כמעט אחד לאחד את הסימפטומים של התקפי חרדה.
כך או כך כמובן שזה מחייב בדיקה רפואית. ובנושא של הגיוס:
לך לרופא אזרחי כמובן, ותבדוק את זה. אם אתה יוצא משם במסקנה שזה משהו שיכול לסכן אותך או את הסובבים אז תהיה חייב להצהיר את זה לצבא. אבל אם מדובר משהו בר-טיפול או זמני, אתה בכלל לא צריך לדווח את זה לצבא.
ואגב, בתור בוגר גולני, זה לא שווה את הבריאות שלך (למרות שזה שווה הרבה דברים אחרים)
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 25-10-2007 בשעה 02:30.
אחי אבל עושים לך שם גם בדיקות בודקים לך את הלב והכל אם ימצאו לך משהו אז הפרופיל שלך ירד גם ככה....עדיףך שתלך לבדיקות וזהו