אני בן 17 ויש לי חברה כבר חודשיים הקטע שבלילות אני חולם איך אני משכיב את ידידות שלי ואיך אני עושה איתם דברים מבחינה מינית והקטע שלא בגדתי בחברה שלי בחיים אז מאיפה החלומות האלה
זה אומר משו?
שהיא לא מספקת אותי או עוד דברים מן השורה?
אני בן 17 ויש לי חברה כבר חודשיים הקטע שבלילות אני חולם איך אני משכיב את ידידות שלי ואיך אני עושה איתם דברים מבחינה מינית והקטע שלא בגדתי בחברה שלי בחיים אז מאיפה החלומות האלה
זה אומר משו?
שהיא לא מספקת אותי או עוד דברים מן השורה?
|
|
אתה בן 17, ההורמונים מתגברים ובא להשכיב כל יצור חי בעל איברים נשיים באיזה שלב, חודשיים זה לא הרבה זמן, אתם גם בטח עוד לא בשלב בכלל של סיפוק מיני מלא (ועוד של גיל 17).
מה שכן, תשמור את המחשבות האלה לעצמך כדי שלא יגיעו לחברה שלך כי זה פוגע ונסה להמנע ממצבים אינטימיים שיכולים לגרור לבגידה עם הידידות האלה.
במידה וזה ממשיך, תחשוב מחדש מה אתה מרגיש כלפי חברה שלך ולמה אתה רואה את עצמך עם אחרות ואיתה לא.
אחי זה לא אומר כלום.. בעיקר אם זה מפריע לך מבחינה מסוימת שאתה חולם על זה.. לא בגדת בחברה שלך ואל תבגוד בה.
זה טיבעי אתה פשוט חרמן אש חח ויש מצב היא לא מספקת אותך אם אתה בעצמך אמרת
ברוב המקרים אנשים מציבים מצב דפוק ואז שואלים אם הם לא מסופקים מהחברה...
אז הפעם אצלך זה שונה..
השאלה שלך קלעה בול..
זה גם נכון שההורמונים שלך דיי בעננים עכשיו...
אבל מצד שני אתה צריך יותר סיפוק מהחברה שלך...אין ספק בזה...
מצד שני..
תראה אני יכול להגיד לך שאני דיי מסופק מחברה שלי...אבל בכל זאת יש בנות שאני רואה ואני מתחרפן...
אבל שוב..
בדוק את הקשר שלך עם חברה שלך..מיני ולא מיני..תנסה לעצב אותו קצת מחדש וליעל אותו.
נערך לאחרונה על ידי triple_x; 27-10-2007 בשעה 17:13.
חח אחי אל תדאג לגבי זה... רק תדאג שחברה שלך לא תדע לגבי זה כי אז זה יהיה מכוער...
ואיי חלומות על סקס זה אחד הדברים !!! איןן אין זה כמו שאתה אומר "הייתי רוצה להיות איתה,אבל יש לי חברה....הלוואי שהייתי יכול לשכב איתה ואז להעביר את הזמן אחורה ורק אני יזכור את זה" זה בערך משהו כזה ^^ (היה לי חלום כזה היום אחחח היה אש XD)
שמע החלומות האלה לא אומרים כלום לגבי בגידה,פשוט אתה חרמן מה לעשות ,כולם ככה (אני מנחש שהבנות האלה שאתה חולם עליהם כוסיות מן הסתם...)
אני אומר פשוט תיהנה מזה ותשמור את זה לעצמך... כי זה לא אומר כלום ,אתה עדיין אוהב את חברה שלך,עובדה אתה באתה לפה רק בשביל לשאול לגבי זה ,זה מראה אל אכפתיות.
חלומות זה בעקרון התת מודע אתה חולם מה שאתה יודע שאתה לא יכול.
אתה בעצם רוצה לקיים איתן יחסים בתת מודע אבל יש לך חברה ואתה יודע שזה בלתי אפשרי כי אתה אוהב אותה ואתה רוצה אותה על פני אחרות.
כל עוד זה בגדר חלומות והקשר שלכם מעולה אז אין סיבה שתדאיג אותך ואת חברה שלך סתם.
שטויות אחי אתה בן 17 אתה חרמן כמו חרא אז תחולם על כוסיות חחח למי איכפת מי אלה...
אתה עם חברה שלך כי אתה רוצה להיות איתה ובחרת להיות איתה וזה הכל... את החלומות תשאיר בצד חח
ישי התותח