אם אני מביא ביד שעה לפני המכון אמרו לי שיוצא חלבונים שחיונים לגוף..אז אני הורס לעצמי תאימון בכך שאני מוציא אותם החוצה?
או שאני מביא והכל סבבה לא קורה כלום זה לא משפיע על שום דבר?
אם אני מביא ביד שעה לפני המכון אמרו לי שיוצא חלבונים שחיונים לגוף..אז אני הורס לעצמי תאימון בכך שאני מוציא אותם החוצה?
או שאני מביא והכל סבבה לא קורה כלום זה לא משפיע על שום דבר?
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה לעזעזל הקשר ומי אמר לך את השטויות האלה???
אם זה ככה אז אני היתי אמור להיות עכשיו מקל ארטיק ובנינו אני לא כל כך מבין בזה ספציפית וכמו ששי אמר תחכה למומחים שמבינים בחלבון ובזין
\:
לפי מה שאמרו לי פעם אסור שעה לפני כי זה מעכב את ההתפתחות של השריר כאילו במקום שהגוף יתן תחלבון לשריר הוא נותן לזרע אני לא הכי בטוח בזה
נו מנהלים אלה שמבינים באמת אתם יכולים לפתור לי תעניין ועזבו שעה לפני המכון בכלל בכל יום מותר להביא וזה לא יהרוס משו????
זה לא קריטי מבחינת אימון כי רמות הטסטסטרון חוזרות לאחר כ24 שעות לנורמה ואם לא פולטים שוב זרע אף יותר ממה שהיה בהתחלה.
הדבר היחיד ש- למה לא מומלץ לפלוט זרע לפני אימון היא בגלל שפליטת זרע בד"כ מניחה אותנו במצב של עייפות וזה יכול לגרוע מהביצועים בחדר הכושר , אם אתה לא חווה את זה על עצמך אז תהנה.
אז רגע אני יכול להביא ביד וזה לא ישפיע על משקל הגוף שלי או על מה שעשיתי באימון השרירים התפתחו כרגיל?