אני רוצה לעשות תוצאה טובה איזו תוצאה אני צריך לעשות שהיא נחשבת טובה?
אני רוצה לעשות תוצאה טובה איזו תוצאה אני צריך לעשות שהיא נחשבת טובה?
|
|
בלי להיתלהב אני לא רק מפתח גוף אני גם אצן ואני בכיתה ט' עשיתי תוצאה מטורפת.. משהוא כמו 6 ומשהוא
6 דקות מה אתה משוגע אפילו בכל הבית ספר שלי מישהו אחד עשה 7 וחצי איך לעשות 6
תגיד לי תוצאה נורמלית
קרדיט לי על החתימה הפצצה למעללה^^^
אני עשיתי לפני שהיה שביתה 6:40
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
omg יפה מאוד 6 זה ממש מעט אח של חבר שלי הוא סגן אלוף העולם הוא עשה 5 ומשהו אני ישאל אותו
נערך לאחרונה על ידי amirsource007; 31-10-2007 בשעה 18:25.
Jחחחחחחחחחח אח של חבר שלי הוא סגן אלוף העולם חחחחחחחחחחחחחחח שיו אני בוכככככההההההההה חחחחחחחחחחחחח
לבן 15 אני חושב ש9 זה תוצאה טובה, כי בבגרות (כיתה יב') צריך לעשות 7:20 או משהו כזה כדי לקבל 100...
אני עושה 8 דקות בערך....
אחרי שהמצאנו את הגלגל ואחרי שחירבנו על הירח...
לפותח האשכול, תוצאה טובה לריצת אלפיים בכיתה י'-ט'היא 8-9 דקות.
מתחת לזה התוצאה ממש ממש טובה, ומתחת ל7 זה כבר אצנים.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
תאמינו לי הכל בראש שלכם
עם תשקיעו בריצה תגיעה לפחות משש..
אני רץ כל יום שעתיים ועכשיו מתחיל להתאמן ואמרתטי כבר למעלה בפעם האחרונה שעשיתי 2000 זה היה 6:40...
קיצר הכל במוח!
תשקיעו? תצליחו..
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אני עשיתי 6:35 ואממ אני מקום 10 בארץ בריצת 3000 שנערכה בכפר סבא בשטח פתוח אחחח היה כיף לזיין יותר מ300 פלצנים![]()
תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
ואז תגיד לה
בואי רגע, תתקרבי
עוד קצת
נו תתקרבי
ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!
carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח