אני יודע שהרוב פה בכלל לא אוהבים את טוקיו הוטל אבל אני שואל אם הייתם אוהבים אותם איזה שיר לדעתכם הכי יפה?
טוב לדעתי Monsoon אבל אני מכיר את כל השירים שלהם וכולם יפים אבל זה הכי אהוב עליי!
בלי קללות מי שמקלל מדווח!
אני יודע שהרוב פה בכלל לא אוהבים את טוקיו הוטל אבל אני שואל אם הייתם אוהבים אותם איזה שיר לדעתכם הכי יפה?
טוב לדעתי Monsoon אבל אני מכיר את כל השירים שלהם וכולם יפים אבל זה הכי אהוב עליי!
בלי קללות מי שמקלל מדווח!
|
|
בלי להעליב ...
איכס מי אוהב את ה****אים האלהה...
שאני אבין כתבת צנזורה על המילה אימו?! חחחחחחחחחחחחחח ענק
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
חרא להקה באמאשלי אני לא מבין איך הם באו לארץ
אה בעצם בגלל כל המעריצות המפגרות האלה הילדות ישראבלוג
לא זה צינזר בגלל "הומו"
תפסיקו לקלל להקות ולקלל אנשים שלא שומעים אותה מוזיקה כמוכם, נכון שאין פה רמה איכותית של מוזיקה אבל צריך לכבד את כל האנשים ששומעים דברים אחרים.
תתחילו להעלות את רמת הדיבור והכתיבה שלכם חברים.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אתם יודעים מה כולכם חבורת אגואיסטים מסריחים בדיוק כמו בפורום אף אקס פי כולם שם מקללים להקות אחרות רק כי זה לא סוג מוזיקה שהם אוהבים!
זה דוחה!!!!!
ואני סך הכל ביקשתי שתגידו מה השיר שאתם הכי אוהבים שלהם מה הבעיה שלכם לענות על זה?!
ואני כתבתי בפירוש:"אני יודע שלא הרבה בפורום אוהבים אותם אבל אם הייתם אוהבים אותם אז איזה שיר הכי הייתם אוהבים שלהם?"
ואתם:"מה אתה אוהב את חבורת ה*^&$אים האלו?!(בלי לפגוע...)"
אתם יודעים מה זה לא פגע בי אבל זה פשוט אגואיסטי ומסריח ונמאס לי שכולכם מביעים רק דעות רעות על סוגי מוזיקה חוץ מדיכאון,מזרחית ועוד קקי של מוזיקות אחרות!
אתם פשוט מגעילים!
ואני כל כך הרבה זמן משקיע בפורום הזה ונותן את כל מה שאני יכול ובסוף מה?!מה יוצא לי מזה חוץ מזה שאני נותן לכם דברים ואתם מחזירים קללות אה?!
למה זה?
לי יש את התשובה:
"אנחנו בפורום אטרף אוהבים רק דיכאון ומזרחית בגלל שזה מוזיקה שהם לא אימואים ומסריחים כאלה שמופיעם בישראל!"
זאתי התשובה שלכם!
ואני ממש אבל ממש מצטער שבכלל השקעתי על הפורום הזה משהו! ועוד אני חשבתי שאני לא יצטער על זה אני נרשמתי לפורום הזה כי אני אוהב את הפורום הזה לא סתם!
אני יודע שיש כאלה שבסדר לא אכפת להם אבל אף אחד לא התייחס לנושא שפתחתי את האשכול!
ואני אוהב את הפורום הזה כולם עוזרים לי פה ומגיבים לי!
אבל מה קרה פתאום?למה כולכם פתאום מקללים?
מצטער מאוד אבל אתם אגואיסטים וזה מגעיל!
אני ממש מצטער שהייתי צריך לכתוב את כל זה רק בגלל שאכפת לי מקהילת הפורום הזאת ושבא לי לתת להם את כל מה שיש לי!
אבל בסוף הם מחזירים לי חרה!
אני מצטער מאוד שהגעתי לכזה מצב שאני צריך לכתוב תגובה כזאת!
אבל זאת התנהגות מסריחה!
נערך לאחרונה על ידי NoXitBand; 01-11-2007 בשעה 16:38.
בבקשה בבקשה תסלח לי שאני לא אוהב את אותו סוג מוזיקה כמוך , גם דיכאון זה דבר מסריח(עוד שירי אימואים) -.- והשתמשת קצת יותר מדי במילה אגואיסטים שבכלל לא מתאימה למצב.
ואנחנו לא מעליבים אותך אלא תמוזיקה שאת שומע,אסור לתת דעה?לך מותר לשמוע תמוזיקה שלך ולנו מותר להביע דעה לא ככה?למה פתחת תדיון הזה אם אתה יודע איזה תגובות יהיו?
אז ענינו, שום שיר שלהם מה עוד אתה רוצה?
1.אני לא נותן לך אזהרה למרות שקיללת
2.אנחנו כולה הבענו את דעתנו אתה לא צריך לקחת את זה כיאלו קיללנו את אמא שלך...
3.מה הקשר לאגואיסטים אה??