בנימין בן אליעזר:
בנימין (פואדוב) בן-אליעזר נולד לאליעזר. בצעירותו נכתב על אביו הספר "אליעזר והלפה כבש עם הרבה חריף שים גם חומוס רפד, רפד בכרוב מלא, מלא את זה בטחינה" ומכאן באה אהבתו הרבה לאוכל ומאז נקרא "פואד ~הבולס~ בן-אליעזר" בצעירותו היה פואד ילד מלא זתומרת עגלגל זתומרת ענק שמוכר צל בקיץ ובעקבות זאת הוא היה ילד נלעג בקרב החברה של הילדים בבגרותו החל להיות מוכר שוארמות עסקו פשט רגל בעקבות זה שהדובי הזה אכל את כל הסחורה איפה הוא חושב שהוא באכול כפי יכולתך????.
פואד התבגר מילד שמן ומחוצ'קן לילד שמן ומחוצ'קן שמשרת בצבא, לאחר שהבין שלא יצליח להגיע לאוניברסיטה עם אוצר המילים של אני אני אני בוא אני לא אתן עם כל הצער שבדבר (למרות שעם המשפטים הללו הוא יכל לגרום לאיזה מרצה לשדל אותו למין וכך לעבור את הקורס בהצטיינות). פואד נהיה למפקד גדול עד שבמלחמת יום הכיפורים בעת שפיקד על סיירת שקד הוא היה מתוסכל כי לא היה מה לאכול כי בכל זאת מלחמת יום הכיפורים ואת כל הזעם שלו הוא הוציא על השבויים המצריים שהוצאו להורג ובשרם נאכל בסוף יום הכיפורים, עם כל הצער שבדבר.
לאחר רציחתו שליצחק רבין הייתה מפלגת העבודה בשפל חסר תקדים מכיוון שאזלו לה האנשים ששירתו בפלמ"ח וטבחו בבריטים ואז לאחר שדפקו את הראש בהודו וחזרו שמאלנים מסריחים עם ראסטות כגון רבין, גולדה ועוד כמה אישים חשובים בהיסטוריה שלאף אחד לא ממש אכפת מהם, בחרה בלית ברירה בגב' לולה ברק (לולה הפלולה) שהריי נתלווה אליה אהוד (תביא בוסה) ברק. אהוד שכיהן קודם לכן כרמטכ"ל לא הבין בפוליטיקה בגרוש ולכן הכניס את פואד, אשר היה ידידו עוד מתקופת שירותו בצבא (אהוד שהיה חסר בטחון בעקבות המשפט מאילת ועד עפולה רק אהוד והפלולה לא ידע מה הוא עושה...)
תהנו![]()

ציטוט ההודעה