קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיון| לבנים-מה הפרשה שלכם?
    על ידי Haifa&MadriD בפורום דיבורים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 29-05-2011, 21:42
  2. [דיון]שאלון לבנים;)
    על ידי Fucker123 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 30-11-2008, 23:00
  3. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 19:07
  4. [דיון]התמונות שלכם מפייבל
    על ידי Ansem בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 18:38
  5. דיון סמאקדאון 1/9/05
    על ידי Dave Grohl בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:57
נושא נעול
עמוד 9 מתוך 12 << ראשון ... 7891011 ... אחרון >>
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 173

[דיון] איפור לבנים?! - עמוד 9

אני אתן ת'דעה שלי.
    איפור לבנים - כל עוד אין לך פצע או דבר אחר להסתיר, לדעתי זה נובע מחוסר ביטחון עצמי.
    בנים מאופרים זה לא גברי, זה מאוד נשי וצריך להשאיר לבנות את התחום הזה. מספיק שאנחנו נכנסנו איתם ראש בראש בקטגוריית האופנה ואנחנו מנסים להיות כמה שיותר אופנתיים (שזה מאפיין בנות, עם כל הכבוד), לא צריך להשתלט על עוד קטגוריה. איפור לבנים זה לא קשור להומו, ******* או נשי- זה פשוט לא גברי וזה לא מחמיא במיוחד.
    גם אם תשים איפור אני לא אסתכל עליך כהומו, אני לא חושב שאתה כזה, וזה לא פרמטר לקבוע את הנטיה המינית של בן אדם (מה גם שזה לא ענייננו כל כך עם מה אתה מעדיף להכנס למיטה).
    אני לא רואה את עצמי ואף גבר שמסביבי נכנס לסופר פארם ובודק על עצמו אודם כזה או אחר . מה ההבדל בין זה לבין אישה?
    חוץ מזה, אף אישה שתהיה איתה לא תסתכל על זה באור חיובי. ובצדק .

בקיצור.. תעבוד על הביטחון העצמי שלך , לפני שזה יהיה מאוחר מדי - ותנסה לפלוש גם לתחום ניתוח האף, כי האף שלך לא נראה לך ישר מספיק.

יום טוב .
    שמע... זה לא קשור לביטחון עצמי, אולי זה הבולשיט שרץ לך בראש... אבל זה ממש לא קשור, יש לי מספיק ביטחון עצמי ואני לא מקשר את זה לאיפור...

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Dr.Nargila צפיה בהודעה
    שמע... זה לא קשור לביטחון עצמי, אולי זה הבולשיט שרץ לך בראש... אבל זה ממש לא קשור, יש לי מספיק ביטחון עצמי ואני לא מקשר את זה לאיפור...
    אולי במקום לחשוב מה הבולשיט שרץ לי בראש אני אגיד לך מה רץ לי בראש כרגע בנוגע לנושא הזה.
    כולי תקווה שלא תבחר להעלב או להפגע מזה חלילה , ותרגיש חופשי להגיד לי מה שאתה רוצה .
    גבר שמפדר את פניו ושם שפתון אדום על השפתיים שלו הוא לא גבר מבחינתי.
    אתה אולי סטרייט ולא הומוסקסואל אבל אתה גם לא גבר. מבחינתי כמובן .
    אולי יש לי דעה של ילד קטן, אולי אני לא מבין אותך - אבל זו הדעה שלי.
    לדעתי זו רק תקופה וזה יעבור לך בסופו של דבר כל העניין של החגורת ניטים, שרשראות, וכולי תקווה שתבין בזמן שאיפור זה לא לגברים.
    בנוגע לבחור ההוא מטוקיו הוטל. אני לא יודע כמה ואיך הוא בדיוק מזיין. זה ממש לא מעניין אותי, אבל אני זוכר שבזמנו שראיתי את התמונה שלו אמרתי שהיא נראת טוב . דבר שני- למרות הטענה שהוא מזיין בערימות (ככה אתה טוען, אני לא יודע מאיפה הבאת את זה. יכול להיות שהוא חבר טוב שלך) הוא מזיין בגלל השם שיש לו. גם הבחור השעיר מסקאזי, אשר סויסה, שאתה בטח תתן לו 5 מתוך 10, מזיין בערימות. אבל רק בגלל השם.
    עוד שנה שנעשה את השיחה הזאת, בעזרת השם כמובן, אנחנו נצחק על הנושא הזה שרצית להתאפר ולשים אודם .

אולי במקום לחשוב מה הבולשיט שרץ לי בראש אני אגיד לך מה רץ לי בראש כרגע בנוגע לנושא הזה.
    כולי תקווה שלא תבחר להעלב או להפגע מזה חלילה , ותרגיש חופשי להגיד לי מה שאתה רוצה .
    גבר שמפדר את פניו ושם שפתון אדום על השפתיים שלו הוא לא גבר מבחינתי.
    אתה אולי סטרייט ולא הומוסקסואל אבל אתה גם לא גבר. מבחינתי כמובן .
    אולי יש לי דעה של ילד קטן, אולי אני לא מבין אותך - אבל זו הדעה שלי.
    לדעתי זו רק תקופה וזה יעבור לך בסופו של דבר כל העניין של החגורת ניטים, שרשראות, וכולי תקווה שתבין בזמן שאיפור זה לא לגברים.
    בנוגע לבחור ההוא מטוקיו הוטל. אני לא יודע כמה ואיך הוא בדיוק מזיין. זה ממש לא מעניין אותי, אבל אני זוכר שבזמנו שראיתי את התמונה שלו אמרתי שהיא נראת טוב . דבר שני- למרות הטענה שהוא מזיין בערימות (ככה אתה טוען, אני לא יודע מאיפה הבאת את זה. יכול להיות שהוא חבר טוב שלך) הוא מזיין בגלל השם שיש לו. גם הבחור השעיר מסקאזי, אשר סויסה, שאתה בטח תתן לו 5 מתוך 10, מזיין בערימות. אבל רק בגלל השם.
    עוד שנה שנעשה את השיחה הזאת, בעזרת השם כמובן, אנחנו נצחק על הנושא הזה שרצית להתאפר ולשים אודם .
    מאיפה הבאת את זה שאני שם אודם?
    אבל תבין שאתה מדבר שטויות, אני לא שם אודם.
    גם אני בדיוק כמוך חשבתי ש"היא" נראת טוב.. בדיוק כמוך, זה מה שיפה..
    יש לנו דעות שונות זה הכל.
    ולא אני לא יצחק על הנושא הזה עוד שנה, ולא אני לא ירצה לשים אודם, כי זה לא יפה... גם לא על בנות..

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מאיפה הבאת את זה שאני שם אודם?
    אבל תבין שאתה מדבר שטויות, אני לא שם אודם.
    גם אני בדיוק כמוך חשבתי ש"היא" נראת טוב.. בדיוק כמוך, זה מה שיפה..
    יש לנו דעות שונות זה הכל.
    ולא אני לא יצחק על הנושא הזה עוד שנה, ולא אני לא ירצה לשים אודם, כי זה לא יפה... גם לא על בנות..
    זה העניין - שאין לנו דעות שונות. אולי עכשו.
    לפני שנה גם אני הייתי עם אותה דעה ואותו סגנון לבוש. בין אם זה מתבטא בכובעי בילה בונג, הפוני למטה ובין אם זה עדשות כחולות או שחור בעיניים.
    אתה נראה טוב ויש לך פנים מאוד יפות, אתה סתם מקלקל אותם עם כל השטויות האלו.
    עוד משהו ששכחתי להגיד לך... אני חושב שלבנים שחור בעינים זה מאוד יפה.
    זה נותן מבט חד ויפה אבל זה לא מתאים, ובטח שלא ליום יום. זה מעט מפחיד, חבל שתפחיד אנשים רק בגלל זה ושאנשים יסתכלו עליך אחרת .
    ושלא תבין לא נכון- אני אוהב את השוני, לצאת מהשגרה, להיות מגוון, לא להיות אחיד. זה יפה..

אני יודע שלא דיברת על אודם. אבל מכאן זה מתחיל (משחור בעינים) וזה מגיע לקצת איפור בלחיים, קצת ניתוח אף .
    אולי יש בזה הקצנה, אבל זה מעביר את העניין .

אגב.. תגיד לי.. מה ההבדל בין לשים שחור בעינים לבין איפור מלא?

זה העניין - שאין לנו דעות שונות. אולי עכשו.
    לפני שנה גם אני הייתי עם אותה דעה ואותו סגנון לבוש. בין אם זה מתבטא בכובעי בילה בונג, הפוני למטה ובין אם זה עדשות כחולות או שחור בעיניים.
    אתה נראה טוב ויש לך פנים מאוד יפות, אתה סתם מקלקל אותם עם כל השטויות האלו.
    עוד משהו ששכחתי להגיד לך... אני חושב שלבנים שחור בעינים זה מאוד יפה.
    זה נותן מבט חד ויפה אבל זה לא מתאים, ובטח שלא ליום יום. זה מעט מפחיד, חבל שתפחיד אנשים רק בגלל זה ושאנשים יסתכלו עליך אחרת .
    ושלא תבין לא נכון- אני אוהב את השוני, לצאת מהשגרה, להיות מגוון, לא להיות אחיד. זה יפה..

אני יודע שלא דיברת על אודם. אבל מכאן זה מתחיל (משחור בעינים) וזה מגיע לקצת איפור בלחיים, קצת ניתוח אף .
    אולי יש בזה הקצנה, אבל זה מעביר את העניין .

אגב.. תגיד לי.. מה ההבדל בין לשים שחור בעינים לבין איפור מלא?
    אין הבדל, וזאת הנקודה, זה עניין של טעם, אני אוהב שחור בעיניים זה נראה לי יפה וכל מה שאמרת וזה, ומישהו אחר חושב שזה לא יפה ומישהו אחר חושב שאודם זה יפה ושחור לא יפה...

ולא, זה לא מתחיל ממשהו אחד ועובר לדברים אחרים, כי ניתוח אף אני לא יעשה ולא ישים אודם כי זה לא מושך אותי ולא לטעמי פשוט,
    אבל איןן לי בעיה אם מישהו אחר יעשה את זה, ממש לא מפריע לי ולא מוזר לי..

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אין הבדל, וזאת הנקודה, זה עניין של טעם, אני אוהב שחור בעיניים זה נראה לי יפה וכל מה שאמרת וזה, ומישהו אחר חושב שזה לא יפה ומישהו אחר חושב שאודם זה יפה ושחור לא יפה...

ולא, זה לא מתחיל ממשהו אחד ועובר לדברים אחרים, כי ניתוח אף אני לא יעשה ולא ישים אודם כי זה לא מושך אותי ולא לטעמי פשוט,
    אבל איןן לי בעיה אם מישהו אחר יעשה את זה, ממש לא מפריע לי ולא מוזר לי..
    אז מה מונע ממך לשים שחור בעינים על בסיס קבוע ויומיומי?
    נשמע שאתה לא שלם עם זה.

אז מה מונע ממך לשים שחור בעינים על בסיס קבוע ויומיומי?
    נשמע שאתה לא שלם עם זה.
    אני לא עושה פן על בסיס קבוע ויומיומי, זה אומר שאני לא שלם עם זה?
    אין שום דבר שמונע ממני, אין לי בעיה גם לשים שחור בעינים כל יום, אבל זה חסר טעם כי לא כל יום אני יוצא ואני לא צריך שחברים שלי יראו אותי כל יום עם שחור בעיניים, סתם בזבוז וזה נהיה שיגרתי, ואני לא אוהב שמשהו נהיה שגרתי.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני לא עושה פן על בסיס קבוע ויומיומי, זה אומר שאני לא שלם עם זה?
    אין שום דבר שמונע ממני, אין לי בעיה גם לשים שחור בעינים כל יום, אבל זה חסר טעם כי לא כל יום אני יוצא ואני לא צריך שחברים שלי יראו אותי כל יום עם שחור בעיניים, סתם בזבוז וזה נהיה שיגרתי, ואני לא אוהב שמשהו נהיה שגרתי.
    וברגע שזה יהיה שגרתי ו"משעמם", אז אתה תחשוב מה הדבר הבא שאתה 'צריך' לעשות , וזה יהיה אולי איפור שיבליט לך את הלחיים. או ניתוח אף
    לא שאני בא לשפוט
    אני אומר לך את דעתי,
    ושאני אומר "אתה" או מדבר עליך זה בכללי, אבל בשביל להמחיש אני אומר "אתה" ומדבר עליך.

וברגע שזה יהיה שגרתי ו"משעמם", אז אתה תחשוב מה הדבר הבא שאתה 'צריך' לעשות , וזה יהיה אולי איפור שיבליט לך את הלחיים. או ניתוח אף
    לא שאני בא לשפוט
    אני אומר לך את דעתי,
    ושאני אומר "אתה" או מדבר עליך זה בכללי, אבל בשביל להמחיש אני אומר "אתה" ומדבר עליך.
    אתה כמעט מבין אותי, נכון שזה יהיה שגרתי ומשעמם, אז אני יחשוב מה הדבר הבא שאני 'צריך' לעשות, אבל זה לא יהיה סומק, אודם או ניתוח אף...
    זה יהיה משהו אחר... לא יודע מה... אבל לא קשור לאיפור.. כי אמרתי לך, זה לא מושך אותי..

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

עדןןן יא גייי... תסמכו עליי הוא אחד החרטטנים טוב שלא כל יום הוא בא עם סומק לבית ספר ובערב שיוצאים הוא שם שפתון עם נוצצים כזהה..
    אתה עושה דברים שנאסרו בתנ"ך חתיכתת חוטאא!!
    כמו שכתוב בספר "ויכתוב" פרק מ'ת פסוק זין: "מי ששם שחור בעיניים הוא הומו.. ויהי הומו חוטא"

באמת, לא המצאתי..באמא של יאסר

משתמש ותיק האוואטר של JamesBond007
    לייקים
    0
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    סכין חדה, פיוז קצר. יש שאלות?

לא לא לא... איפור נועד לבנות, סוף דיון!
    בברכה, JamesBond007

אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
    גמאני מסתפר אצל מישל!!!

לא מבין אותכם מה אתה מזיינים בשכל על איפור.
    יש אנשים שזה מתאים להם ויש אנשים שלא, מי שמתאים בכיף.
    אני חושב שאיפור שחור בעיניים לגבר זה יכול להיות בן זונה, מצד שני יש כאלה שלא... ואני לא אכנס לשטויות של הומו או לא הומו, זה ילדים קטנים....
    כמובן שיש איפור מוגזם שהוא נשי, שבספק אם אתם רואים אנשים כאלה ששמים אודם בשפתיים נכון (אלא אם כן הוא איזה פאקינג דראג הומו טראנס אנערף)
    כולכם מביאים ביקורת רבק, מה כבר נשאר לו ? שנה שנתיים עד הצבא? בתקופה הזאת הופכים להיות גברים רציניים - משנים אותך לגמרי.
    אז מה הבעיה בזה שהחיים של אותו בנאדם עם אותו סטייל, ובמקרה הזה שהוא אוהב להתאפר יהיו שונים? שלא יהיו משעממים, שיחיה איך שהוא רוצה... בסופו של דבר כולנו נתבגר ונראה כמו ההורים שלנו רציניים שהולכים לעבודה עם עניבה וכו'...

בקיצור סתם שטויות אתם מתווכחים , אתם מעבירים פה ביקורת על סגנון חיים של אנשים שאתם לא מכירים ושופטים בגלל מראה.
    ואתם קובעים שאיפור לגבר זה הומו וכל השטויות האלה... בחייאת רבק בני כמה אתם? 10?
    כל אחד והסטייל שלו ומי שזה תורם לו לבריאות.

משתמש מתקדם האוואטר של 7-.
    לייקים
    0
    נקודות
    3,900

מה זה האלה עם הסקיני ועכשיו גם איפור ?!

תיצאו מהארון וזהו נסגור עניין .

משתמש ותיק האוואטר של Mr.Black
    שם פרטי
    elior
    לייקים
    0
    נקודות
    959
    משפט מחץ
    אדם אכל תפוח בשביל חווה, אני יאכל בשבילך פרדס

ציטוט נכתב במקור על ידי yarin4444 צפיה בהודעה
    עדןןן יא גייי... תסמכו עליי הוא אחד החרטטנים טוב שלא כל יום הוא בא עם סומק לבית ספר ובערב שיוצאים הוא שם שפתון עם נוצצים כזהה..
    כמו שכתוב בספר "ויכתוב" פרק מ'ת פסוק זין: "מי ששם שחור בעיניים הוא הומו.. ויהי הומו חוטא"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי!!!!! XDDDDDD
    "מי ששם שחור בעיניים הומו..ויהי הומו חוטא "XD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא שריר מהלך

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,681 | הודעות: 8,174,268 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect