השרת החדש והמגניב כבר פה!EXP : 20-18Clan War :ONQuest : ONStore : new items and cool cloths!בואו תירשמו גם אתם!השרת פתוח 7\24 שעות!אתר השרת :crazygunz.no-ip.infoקליינט :הוראות הורדה :1.ניכנסים ללינק למעלה.2.יורדים טיפה למטה עד שרואים DOWNLOAD START בירוק.3.לוחצים.4.יורדים למטה.....ותכניסו קוד שרשום לכם שם.5.יורדים עוד ויש לך BEGIN DOWNLOAD בירוק.6.תילחצו והנה לכם הורדה.הוראות התקנה :1. מורידים את הקליינט.
2.פותחים את הקובץ(RAR)3.מחלצים לאן שרוצים.4.משחקים ונהנים!סרגיי : תודה למחשב הסוס שלו שמחזיק את השרת : שם בשרת : לא ידוע.הארון : תודה לו על העריכה של הקליינט והוספת דברים! :שם בשרת : AharonGirl/AharonBoyאני : תודה ענקית לי על העיצוב של השרת! :שם בשרת : ‡ Rukya ‡דיווחים\עזרה\בעיותאפשר ליפנות באייסי :סרגיי445263555הארון413253783האייסי שלי(אתם לא צריכים אותי חחח)399273583נא לא לצרף אותנו סתם...אבל אנחנו תמיד שמחים לעזור!האדמינים פעילים מאוד!כללים1.אין לקלל (אחד שיתפס מקלל יקבל KICK מהחדר)
2.אין לעשות האקים !(האקר שיתפס יקבל DC ,בפעם שניה באן לצמיטות)3.אין לעשות קראשים לאף אחד!(מי שיתפס מקבל באן ל3 ימים)4.חובה להנות!(מי שיתפס לא נהנה ...אני כבר יטפל בו..)בעיות\בקרוביש מלא חפצים בחנויות...
אבל יש חפצים שלא רואים...נגיד חרבות חדשות שתיראו אותן כשוטגון...אז אל תיקנועם אתם רואים חפץ שהשם שלו NOMSG אל תיקנוזה סתם יהרוס לכם (עושה מלא לאגים)עוד מאת נוציא פאטצ' ונתקן את זה!בינתיים תיסתדרו ><בברכה , צוות CrazyGunzהמשך גלישה מהנה.