אז ככה בתקופה האחרונה אני מרגיש ממש כאבי ברכיים זה בא לי בדרך כלל אחרי האימון או לפני בזמן האימון אני ממש לא מרגיש את זה
חשבתי על זה ויכול להיות שזה בגלל עונות מעבר זה יכול להיות קשור לזה ?
|
|
לא נראה לי שזה קשור כל כך לעונות מעבר,לפי דעתי זה מאמץ יתר על המידה,לי זה קרה לא מזמן התאמצתי יותר מידי בכדורסל ,והכאב מורגש בכל האזור של הברכיים עד כדי צלעיה אבל אחריי שבוע וחצי ככה זה עבר..
יכול להיות שזה עבר מהר בגלל כמות הבאן גיי ששמתי,סיימתי שפורפרת אחת..
גם לי יש את זה... כבר שנתיים... הייתי אצל רופא ( אם מעניין אותך חח ) והוא אמר שזו מחלת גדילה או משו כזה.. אין הרבה מה לעשות עם זה וזה יעבור עם הזמן![]()
או כאבי גדילה או עשית יותר מדי סקוואטים עם משקל גבוה ולא כמו שצריך
מעצב גראפי לכל מטרה.
כאבי גדילה לפי דעתי, לך להבדק.
אזהרה: לאדם אשר אתם מדברים איתו
יש שריטה לאורך השבר הסורי אפריקאי.
האחריות על הגרביל בלבד.
|תלמדו.עברית|
קונה לוגו לאתר! 100 נק'!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=304687
כנראה שהאימוניםש לך לא קבועים!
אתה צריך לעשות מן לוח זמנים, עם הפסקה של 24-40 שעות מאימון לאימון!
תקפיד על מתיחות לפני כל אימון...
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
במה אתה מתאמן? אתה מבצע את התרגילים נכון? אתה מרים משקלים גבוהים מדי? אתה אוכל מספיק? אתה ישן מספיק? יכול להיות שפשוט לאחרונה העמסת על עצמך יותר מדי והגוף צריך מנוחה.