|
|
יש שיא 26 שערים בליגת אלופות עונת 07 08
מנצ'סטר יונייטד - דינמו קייב 0-4
פנרבחצ'ה - איינדהובן 0-2
סטיאווה בוקרשט - סביליה 2-0
סלביה פראג - ארסנל 0-0
אינטר - צסק"א מוסקבה 2-4
ספורטינג ליסבון - רומא 2-2
ליון - שטוטגארט 2-4
מחזור פורה חחח מעניין מה קרה בין ארסנל לסלביה שהיה כזה יבש.
נערך לאחרונה על ידי Azax Syndrom; 08-11-2007 בשעה 00:28.
יהיה כיף!
משחקים עם הרבה גולים היום היה חוץ מארסנל...שהמשיכה להיות ההגנה הכי טובה ביחד עם ברסה!!עם 0 שערים לרשת שלהם...ניצחון נחמד של ברסה שיחקו יפה נלחמו...אבל העיקר הציגו מלחמה ומשחק טוב..שימשיכו כך!!!
יאללה בארסה!!!
הגול של איברהימוביץ' היה הכי יפה היום אני חושב, שלו ושל ז'ו מצסקא.
מקוה לעוד מחזורים מעניינים כאלה.
יהיה כיף!
לטעמי הגול הכי יפה היה הגול ה2 של סביליה, פשוט התקפה של צוות
שחקנים, משהו מדהים.. התחיל בדאבל פאס, ממשיך בעקב, הרמה,
גול.. יאללה איזה יופי.. והכי חשוב - השדים האדומים ניצחו!!! מנצ'סטר
נראית מעולהה... לטעמי גם יותר מארסנל... גם 5 שבועות ברצף שהם
נותנים 4 שערים, גם ארסנל לא הצליחה לנצח את מנצ'סטר בבית, פשוט
תקופה פנטסטית :]
טוב זה היה ערב דיי משעמם באלופות..
חוץ מהמשחק של ליון לא היו הרבה דברים מעניינים
מחזור הבא יש משחקים הרבה יותר טובים
אמאלה אינטר
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
ברצלונה לא שיחקה משהו סביליה שחקה יפה רנאטו גול יפה השני דייגו קאפל מראה מה הוא יודע סביליה חזרה בקיצור , אינטר לא טובה במשחקים גדולים ויש לה הרבה מה להוכיח , יונייטד ורונאלדו ממשיכים להפציץ , סלביה החזירה קצת את הכבוד , ברסה שחקה חמוד הנרי שם גול עם היד , אבל אפשר לראת שהם משחקים בילוך שני , ליון משחקת כדורגל גם יפה איפה היא היתה בתחילת העונה רק אלוהים יודע , אין הפתעות היום גם פנרבחצה תעלה עושים שם עבודה מצוינת השקיעו מלא כסף ועכשיו זה יחזור אליהם בגדול כל ההוצאות כבר כוסו , עם גם בשנים הבאות זה יראה ככה אני רואה עתיד ורוד לכדורגל הטורקי (הלוואי אלינו) , לסיכום : עם כל השערים והכל אין הפתעות ותאמת גם די משעמם , עוד שלושה שבועות יש משקחים יפים מאוד - ורדר - ריאל , ליון - ברסה , מנצסטר - ספורטינג (ליוניטד יש קצת נאחס עם הפורטוגליות) , אינטר - פנר , אינטר תרצה לנקום , רוזנבורג תארח את צלסי ואני מת לראות את זה אחרי ריאל אני יעקוב מאוד אחרי המשחק הזה , צלסי ינסו לנצח ורוזנבורג יתגלתה כהפתעה והמשחק הזה יכול לקבוע את העתיד שלה ,בנפיקה תארח את מילאן(שמילאן חייתית באלופות לא אמור ליהיות פה הפתעה ) , וכמובן הסיפור הגדול ליברפול - פורטו לדעתי ליברפול תיקח את זה אבל הקרב הגדול שלה יהיה נגד מרסי בחוץ במחזור האחרון (ליברפול תתפלל לנס בטורקיה מרסי - בשקיטאש)
Siete
כוסאמק בארסה מניעה יותר מדי כדור. היא צריכה יותר להגיע למצבי הבקעה. זה מה שהיא עשתה במחצית השנייה אבל היא כל הזמן צריכה לשחק ככה.
אז איך היא תגיע להזדמנויות מסי יעבור 5 ?
איך אתה רוצה להגיע להזדמנויות עם היא לא תניע כדור , עם התכונתה לומר שהיא מניעה יותר מדי מאחור אז צודק , ריאל מדריד מניע כדור פותחת תנבדל ושמה גול לפעמים אני מתפלא איך ההיא עושה את זה בקלות השיטהנ של ברסה זה להניע כדור ואז דבל פס או שפשוט יש את רונדלנייו שיפציץ מבעיטה חופשית יותר מ65 אחוז הוא מצליח נראה לי
Siete
קוראים לזה מתרפצות ויש הרבה קבוצות שמצופפוץת כי הם יודעים שהם הם יתנו ליריבה עם כאלה שחקנים עם כשרון להניע עם יוכלו אותה זה מה שסביליה עשתה לריאל והשתלטה על המשחק כמו גדולה אין מה לעשות אני לא מאמן אין לי תשובה לזה
Siete