סעס אחויה
סעס אחויה
|
|
שב בשקט עוד איזה ילד קטן... אני כבר שנתיים בכושר קרבי איזה 4 חודש?
התחלתי להתאמן במכון כושר על מסה לפני 4 חודשים אבל גם לפני זה הייתי במכון כושר אבל בתדירות יותר נמוכה וקראתי מספיק מאמרים כדי שאני אוכל לדבר אל ילדים מטומטמים איך שאני רוצה.
ואני בן 18 הרוב פה שני 14-15 שלא מבינים מהחיים שלהם ומרשים לעצמם לדבר מאחורי המסך.... ילדים קטנים ששווים לי לתחת...
אריאל אל תתעצבן מתגובות כאן, נראה טוב תמשיך במאסה.
אישית לא אהבתי תמבנה...אולי זה בגלל שאתה עושה פוזות של בודיבילדיר...
אבל מפותח אתה כן....
פיתחתה יותר מדי גב לטעמי....
זה אחלה אחי תמשיך עזוב תבני זונות כאן
אין לי מושג למה אנשים פה סתם מתחילים לתקוף
קראתי את התגובות יש כאן אנשים פשוט חסרי כבוד....אל תשים לב אליהם אלו בידיוק האנשים שמורידים תרמה...
את זה אני אומר לאנשים האלו: תראו איך הוא משקיע בגוף שלו וכל זה ואתם אומרים זה סתם גם אני יכול אתה סתם מעפן...נראה אותכם עושים לעצמכם כזה גוף ....יעברייני מקלדת מסכנים!
אף אחד לא אמר גם אני יכול. אני התעצבנתי מהגישה שלו כלפי אחרים, לא אמרתי שום דבר לגבי ההשקעה שלו ולגבי הגוף שלו.
המה שכן, הוא צריך להרגיע את הגישה שלו. הוא מתאמן, הוא התחזק, הוא השתפר, הוא מראה תמונות, הכל סבבה, אל תחשוב שאתה מעל מישהו פה. זה שיש פה ילדים קטנים\ילדים שלא מתאמנים או שמתאמנים פחות ממך זה לא אומר שהם לא יכולים להגיד כלום. אתה שם את התמונת בשביל תגובה בונה וזה מה שאתה מקבל, תגובה בונה.
עברין מקלדת.. אני לא זוכר שעשית פה פוזות או שקיללתי, אבל איך שאתה רוצה, אני עברין מקלדת. בוא תוכיח לי שלא.
אני לא רוצה להוכיח כלום לא התכוונתי אליך אם ההתנהגות שלו מה שאמרתה אולי נכון אבל יש פה כאלו שרשמו את התגובות שאליהם התייחסתי בפעם הבאה קרא יותר טוב..
נראה ממש טוב אל תשים לב לתגובות של הילדים פה,על כמה אחוזי שומן אתה נמצא?
אני לא יודע על איזה אחוז שומן אני, לפי דעתי מתחת ל-10... ותפסיקו לריב, באמת זה לא כזה משנה, מי שרוצה שיגיב מה שהוא רוצה כבר לא אכפת לי באמת... אני מקבל מלא פרגון מחברים ומאנשים שאני מדבר אתם בחדר כושר...
רציתי לתת מוטיבציה לאנשים פה כדי שיראו שאם רוצים, אין זו אגדה. אם תשקיעו ותתנו את הכל ותרצו להתפתח, זה יקרה, לא צריך לחפור עם מליון שאלות בפורום כי יש מלא מאמרים, אם באמת ילדים פה היו רוצים להתקדם הם היו מתחילים לעבוד ולא עושים תאוריה לפני כן.
איזה גב ואעה ואעה![]()
חחחח איזה דיבור של צ'ונג באמא שלי...שנתיים בכושר קרבי נו ו..?בלי להעליב אותך או משו' אבל גם עם 10 שנים בכושר קרבי אתה עדיין כלום..ואם תחושב שתוכל לדבר אל אנשים מטומטים איך שאתה רוצה מראה רק שאתה המטומטם ביניהם...קראתי מספיק מאמרים...בין מה שקוראים לבין המציאות יש הרבה הבדל..הקיצר סע ללפלנד ותרגע בתגובות
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר