מישהו יודע למה האיפי לא מיתחלף לי.???
מתי שאני מוצאי את הכבל של האוטר
העגול הזה אני מחכה איזה דקה וחצי אפילו
שתיים ואיפי צריך להיתחלף נכון??
אז הוא לא מיתחלף לי
מישהו יודע למה.???
|
|
מועבר- לרשתות
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 12-11-2007 בשעה 19:01.
בראוטר אייפי נשאר קבוע.
מנהל פורום כדורסל ורץ במייל לשעברפרשתי לנצח
תוציא את כבל האינטרנט מהקיר ותחבר שוב.
כמה שטויות בהודעה אחת.
קחו לכם כמה רגעים, וקראו את המדריכים המעולים שרשמו המנהלים פה. הכל יוסבר שם.
הרואטר מקבל אייפי ממקור חיצוני (ספק וכ'), אותו ראוטר מקצה לכל מחשב אייפי מתוך טווחים שהוגדרו לו.
אני מניח שאתה רוצה לשנות את האייפי שהראוטר מקבל ולא המחשב.
אני מבין מה הבעיה שלך.
אתה מוציא את הכבל ואז מחזיר...ואז הולך לIPCONFIG או Local Area Connection ורואה שהאייפי שלך קבוע לדוגמא: 192.168.10.1 כי את האייפי שלך אתה יכול לראות רק דרך הראוטר עצמו.
תן לי את הדגם של הראוטר ואני אנסה להסביר איך להגיע בממשק של הראוטר לאיזור שמופיע בו הIP שסופק מהספקית האינטרנט.
תפסיקו לבלבל במוח שאייפי בראוטר הוא סטטי..
IP לא סטטי אלה אם כן הספקית שלכם מספקת לכם IP סטטי וזה לא יעיל למשתמשים רגילים, אז חאלס עם זה.
ברגע שאתה מנתק את הכבל מהקיר למשך חצי דקה ומחבר אותו שוב אתה מקבל IP חדש מהספקית שלך.
ואם תעשה IPCONFIG כמו שאמרו מעלי אתה תראה את הIP שלך כסטטי דבר שהוא לא נכון כי זה ה IP שהראוטר מספק לך.
ככה זה כשאוהבים....
מה הטעם באייפי סטטי מספקית האינטרנט זה כאילו היא מחזיקה ראוטר ושולחת את זה למודם אבל אז לא צריך מודם וצריך להעביר כבלי רשת במקום לחבר דרך הטלפון, אז מה החוכמה אייפי סטטי גם למשתמשים העיסקיים רק לאלה שמחוברים בכבל תמסורת או בכבל אופטי שאז אין מודם ואין חייגן יש תוכניות בקיבוצים שבונים בתים חדשים יהיה כבל אופט ילאינטרנט מה שאומר מהירות חיבור של 100 MBPS לא להתבלבל גם אצלנו המהירות נמדדת במגה ביט תחלק את המגה בייט כלומר 1000 KB ל8 בערך ותקבל את מהירות החיבור הממשית
האא ולגבי התשובה שכחתי כבר תנתק גם גם את הראוטר וגם את המודם ל 10 שניות לפחות לא הרבה יותר ותחבר חזרה וכנראה שאתה חושב שהאייפי לא משתנה בגלל שהראוטר לא ישנה לך את האייפי יש לך כבר עדיפות אצלו לאייפי הזה והראוטר מחלק כתובות אייפי סטטיות כגון 192.168.???.???
נערך לאחרונה על ידי החתיך.; 13-11-2007 בשעה 12:49.
הטעם באייפי סטטי ללקוחות עיסקיים הוא בהקמת דומיין כיוון ששרת DNS צריך אייפי סטטי ושרת Domain Controler מצריך גם קבוע.
בקיצור אחי, אני מניח שאתה מנתק את הכבל מהראוטר אז המודם לא מתכבה.
הפתרון הוא תנתק את הכבל של האינטרנט מהקיר, והספקית תספק לך אוטומטי אי פי שונה. אלא אים כן משום מה יש לך אי פי סטטי, שזה לא אמור להיות אים אתה לא לקוח עיסקי.
אין קשר למודם מספיק שהוא מנתק את הראוטר הוא מנתק את החיבור מהספקית כי הראוטר הוא בנוסף סוג של "חייגן" בנוסף.
זה כמו לסגור את המחשב בזמן שאתה מחובר עם חייגן רגיל, אין קשר למודם.
אוקיי הנושא הופך לספאם, קיבלת את התשובות מהאנשים שמבינים קצת ברשתות ותקשורת אם יהיו לך בעיות נוספות אתה מוזמן לדבר איתנו בפרטי או לפתוח אשכול חדש שיהיה רלוונטי.
נעול.