|
|
DESIRE יצחקי לא שיחק נגד אנגליה ? הוא שיחק בוומבלי ולא עשה כלום הוא חלש הוא וכל הנבחרת לא עשו כלום שיגיעו אליו כדורים ישר ריצארדס זין אותו אל תאמר שהוא לא היה נגד אנגליה כי הוא היה . נגד קרואטיה הוא לא שיחק שיחק אותה פצוע על זה אני מדבר על הפחדנים כמו יצחקי ועידן טל , זנדברג חייב להגיע לנבחרת חייב אבל . כולם מדברים איך שהוא מגיע לנבחרת ניהיה אפס לא ממש הביאו לו הזדמנות
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 17-11-2007 בשעה 19:21.
Siete
כי הוא נמוך ונגד אנגליה כל השחקנים המצוינים בנבחרת שלחו לו כדורים ישר לראש של טרי ההומו
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אין מה לעשות צודק נמוף קטן , חלש , עם הוא ילך לאנגליה הוא יטרף שם , חחח ראיתם תאוהדים הרוסים ישנים ? חח
Siete
גול של ברדהה... 1-0. אל תדאגו נקבל גול מתישהו
אני מקווה שלא נחטוף אבל...
1-0 לישראל
".It always seems Impossible until it's done"
מחצית, 1-0 לישראל, מחצית טובה מאוד מהבחינה של ישראל.
הרוסים כבר עשו שינוי אחד.
חשוב לזכור שגם אם נפסיד זה לא ישנה לנו כלום, רק בשביל הכבוד. המשחק הזה חשוב לאנגליה ורוסיה.
סקיילנסר לך תאכל את המילים שלך..
בנתיים השחקן המצטיין זה יצחקי עשה להם בית ספר
נבחרת צעירה שרעבה לכדורגל ומשחקת ונלחמת למען הנבחרת, ברדה היה שמח בגלל המרצדס שהוא יקבל וגם כמובן הגול.
איזה מחצית לישראל אה?
אנגליה נכון לרגע זה עושה חגיגה
".It always seems Impossible until it's done"
אחלה משחק. קצב טוב. צריך אבל להיזהר, היה לנו מזל שרוסיה לא הבקיעה, אבל גם לנו הייתה מחצית מצויינת עם מצבים טובים.
יאללה זזתי לראות תמחצית השנייה.
desire שחקן מצטיין ? נכון עשה עבודה טובה בלשמור על הכדור
היה יכול ליהיות 3-0 ובגגל זה אנחנו נחטוף עכשיו היה לו גול 1 בטוח חח אלק תאכל תמילים שלך .
המצטיין עד עכשיו זה תמיר כהן , בן סהר עושה תנועות יפות הוא זה שהביא לגול , יצחקי עם מסירה חייתית וגול , חוץ תמזה היה צריך ליהיות יתרון של יותר וחבל באמת חבל אנחנו יוכלים לאכול אותה בהמשך וזה יהיה על הראש שלו.
Siete