....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
|
|
מה למסי לא מגיע...הוא היה שחקן מעולה שנה שעברה...חחחח...עלאק למסי לא מגיע...פחחחח...הצחקתם אותי וקנבארו מה הוא עשה???רק באיטליה הוא טוב...ולמה ג'רארד לא באמצע ורונאלדו בצד...טוב לא משנה...חחחח..למסי לא מגיע..לדרוגבה ברור שמגיע הוא החלוץ היום הכי טוב בעולם....לפי דעתי..הוא פשוט חלוץ נהדר...
מה קנאברו עשה ? שנה שעברה ? הצחקת אותי הוציא לרונלדיניו תכדורים בברנבאו וזיין את כולם גם בקמפ נו רק מסי הציל אותכם שם אלק מה קנאברו עשה חחחחחחח מסי לא עשה יותר מדי בשנה שעברה שיגיע לו את זה הוא היה הרבה זמן פצוע עם אתה לא זוכר , דרוגבה חלוץ טוב אבל אני לא מבין פעם שעברה לואן ניסטרלוי נתנו זה היה פיב"א אין לי משוג מה זה היה אני זוכר שפרסמו רשימה בלי מסי עם קנאברו ואן ניסטרלוי רונלדיניו רונאלדו פויול גון טרי
Siete
נכון מסי היה הרבה הרבה זמן פצוע אבל בזמן ששיחק הוא היה בין הטובים בעולם ונכנס בצדק לנבחרת... הנבחרת הולכת על פי סטטיסטיקה של שערים, בישולים מסירות טובות, הרמות טובות, חטיפות וכו' וכו' בממוצע למשחק והוא יש לו בין הממוצעים הטובים ביותר... אז מה אם הוא שיחק רק חצי מהמשחקים זה לא שהוא ישב על הספסל הוא פשוט נפצע
מה שתגיד אחי...מסי כל העולם דיבר עליו שנה שעברה...קנאברו מה אוצ'ה עשה לו...חחח...ומה הוא עשה בקאמפ נואו כלום!!!!!!!
מסי רק הסללום שלו מול חטאפה היה שווה ומדהים כל העולם דיבר עליו גם בארגנטינה הוא עשה דברים מדהימים...
ודרוגבה חלוץ יותר טוב מון ניסטלרוי...וזה ברור ויותר טוב מויאה!!!
רק על הקטע של היד לא מגיע לו ובתחיללת שנה הוא גם לא נבחר אבל מא נשנה , שמע קנאברו אחד הבלמים הטובים בעולם , פויול כבר לא מה שהיה פעם , וואן ניסטרלוי אולי עכשיו דרוגבה יותר טוב כי הוא יורת צעיר באיזה 4 שנים ,אבל לפני 4 שנים מי היה יכול לדבר איתו ? וגם עכשיו הוא תותח מכונת שערים יכול לא לעשות לך כלום משחק שלם ולתת גול נצחון , וגם יש לו יותר גולים משל דרוגבה העונה בפחות מחזורים אבל לא משנה ,יש לו כבר 9 שערים העונה , הזמן יספר בקיצור , פויול מה שנכון נכון מגיע לו , קנאברו ועוד איך מגיע לו , וייה עם היו מביאים לו לא היה מגיע לו , שם מלא גולים שנה שעברה נכון אבל לקח מקום 4 בליגה ולא עבר רבע גמר .. דרוגבה היגע לחצי גמר אז כן מגיע לו , אפשר לומר שלכולם חוץ ממסי מגיע , השנה מסי יקבל בדוק כי הוא אחד השחקנים הטובים שנה שעברה רק בסוף שנה הכפיל את כמות השערים היה לו 7 ואז בסוף שנה הוא פשוט פרח אז היה לו כבר 14 עכשיו תראה מה זה כבר יש לו 7.
Siete
נערך לאחרונה על ידי skiper; 18-11-2007 בשעה 14:12.
אתה מדבר שטויותתת... בעונה שעברה מאז שהוא חזר מהפציעה הוא היה השחקן היחיד שתפקד בבארסה... רונאלדיניו לא עשה כלום רק פנדלים ובעיטות חופשיות, אט'ו היה פצוע, גודיונסן לא יודע מה הוא עושה שם לכסח ת'דשא של הקאמפ נואו לא הייתי נותן לו אז בטח שלא לשחקן שם.. דקו כל הענוה שעברה היה חושךך.. אינייסטה וצ'אבי היו סבבה אבל לא יותר.. ראינו מהם עונות יותר גדולות... ההגנה בכלל הייתה קטסטרופה וגם המערך 3-4-3 הזיק... חצי עונה בארסה לא תפקדה ובכל זאת הם סיימו מקום שני וכל זה רק בזכות מסי שסחב אותם על גבו הצנום והלבן...
מסי לא עושה כלום העונה טוב בסדר....מה שתגידו...כל העולם מדבר על הילד הזה...חחחח...בואנה אתם מצחיקים..טוב אין לי כוח...הרכב בסדר של פיפא...
אחי אלק מסי לא עשה כלום הוא עלה ברמות הוא אחד השחקנים הטובים בעולם למה לומר סתם שנה שעברכה אל תשכח שהוא הביא תהצגה נגד ריאל מדריד הוא הציל אותם מהפסד בטוח , מסי שנה שעברה הוא כבש שערים חשובים גם באספניו 2-2 הוא כבש צמד וזה , שנה שעברה הוא לא עשה יותר מדי אבל השנה תאמת הוא השתפר אין .. השנה אני בטוח שיהיה לו מקום בהרכב הזה אולי יותר מכולם חוץ מקאקא ואולי רונאלדו
Siete
לפי דעתי הרכב מצויין .
למרות שקסיאס יכול להחליף את בופון.
במקום בופון היה צריך להיות קסיאס או צ'ך [ועוד אני אוהד יונייטד #! ]
ובמקום דרוגבה ואן ניסטלרוי
דרוגבה נתן עונה גדולה שנה שעברה אין מה לומר עם זה היה קשור לליגה ואן ניסטרלי אבל דרוגבה כבש את שער השוויון נגד ולנסיה בדקה ה90 בערך חח .. אני לא ישכח על זה יכול ליהיות שמגיע לו ,
Siete