אני חושב שכלב כי הוא זה שמשחק איתך מרגיש שאתה עצוב מחזיר לך אהבה וחתול די עצמי
אני חושב שכלב כי הוא זה שמשחק איתך מרגיש שאתה עצוב מחזיר לך אהבה וחתול די עצמי
|
|
כלב,לי יש כלבה והיא נאמנה לאוהבת אותי וזה חחח
אבל יש כלבים שהם לא כאלה נאמנים,
פיטבול:
יכול לאמצע הלילה לאכול אותך:\
לא תמיד.
ברור שכלב...
דייייייי נו איזה שטויותתתתתתת
כל המקרים האלה שהיו בעיתונים ובחדשות זה כלבים לבעלים שלקחו את הקטע הזה של פיטבולים ואמסטפים רחוק מדי
למשל הסיפור עם האמסטף שנשך את התינוקת בצוואר והרג אותה במקרה דוד שלי מכיר אותו או מכיר דרך אנשים לא יודע בדיוק בכל מקרה זה בנאדם שהיה שובר על הכלב כיסאות ומנפץ אותו שהוא יהיה יענטו כלב חזק ואמיץ ותוקפני
פיטבולים הם גזע מדהים ואני אומר מניסיון אז חדל קשקשת ולא לבלבל את השכל סתם
כמה שטויות, אם תתן אהבה לכלב פיטבול ותאלף ותתנהג אליו כאילו הוא הילד שלך או משו' כזה ,אתה תראה שאתה תקבל אהבה בחזרה, והוא ישמור עליך ויסכן את עצמו למענך, אתה תישבור עליו כיסאות, תפוצץ אותו מכות תראה מה יקרה, לשכן שלי יש אמסטף שהוא אימץ לפני המון זמן, הוא היה כלב קרבות, הבעלים שלו חרט לו צלב על הגב בגלל הפסד, התעלל בוא, עכשיו תראה עם הרבה אהבה וחום כל אחד מלטף אותו, הוא מלקק אנשים ונותן אהבה בחזרה, (אני לא אומר שכל כלב שהיה משתתף בקרבות אפשר להחזיר למצב כזה).
בקיצור פיטבולים ואמספים הם כלבים כמו פינצ'ר ומעורבים וכמו כל כלב, אז מה שלפיטבוול יש נשיכה של 2 טון, תתנהג אליו באכזריות אתה תאכל זין ענק , תתנהג אליו כמו אל בן אדם, תראה שהוא יחזיר לך התנהגות כמו שהתנהגת אליו.
הם יחזירו לכם באותו המטבע בקיצור.
בטח כלב!
אבל לא הכלבה שלי (היא בורחת ממני)
ברור שכלב,אבל גם הרבה חיות אחרות יכולות להיות נאמנות,דולפין לדוגמא..
חח איזה תגובות מטומטמות ! חח לא של כולם רק שני אלה שמעליי עלק תוכי וארייה חחח הרגתם אותי !
בטח שכלב ! למשל לי יש לברדור אבל תאמינו לי הוא יקריב את החיים שלו בישבילי !
רועה גרמני, ודרך אגב פיטבול זה כלב איך להגיד את זה בלי שכל.
כלב ופירסמתי כבר סקר כזה אני חושב!
See a person like me smoke weed till i hallucinate