אני מחפש אנטי-וירוס טוב... מה האנטי וירוס הכי טוב? מישהו יכול להמליץ? אני פשוט לא יודע מה להוריד...
אני מחפש אנטי-וירוס טוב... מה האנטי וירוס הכי טוב? מישהו יכול להמליץ? אני פשוט לא יודע מה להוריד...
|
|
ממליץ מאוד על האנטי וירוס McAfee SiteAdvisor
http://www.parapara.co.il/FTSearch/?q=%E0%F0%E8%E9+%E5%E9%F8%E5%F1&SelectType=%2FFTsearch&g=1&gr=1&o=3&on=So&Tree69 =+&Tree402=+&x=18&y=17
יש לי אותו וכל פעם שאתה מקבל הודעות מאתרים וכאלה זה שואל אותך עם אתה רוצה לראות כל תודנה שבאה מראה לך מי מייצר עםם כדאי ודברים כאלה מאוד ממליץ ואל תשכח לסרוק את המחשב (אני ממליץ) פעמיים בשבוע
ממליץ גם על McAfee ^^^
וגם על Kaspersky
שניהם מעולים לדעתי McAfee יותר נוח
נערך לאחרונה על ידי avishai1b; 21-11-2007 בשעה 14:54.
הוא באמת יותר נוח
Kaspersky פשוט מהסיבה שהוא שיך לרוסיים...חחח סתם הוא הכי נוח ולא דורש הרבה התערבות משתמש
ככה זה כשאוהבים....
ad aware!!!
הכי טוב!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
כן זה תוכנת אנטי ספאמים והתוכנה הכי טובה לפי דעתי היא קספרסקי..היא מצויינת...וקלה גם לשימוש..
NOD32 או Kaspersky
אלה המובילים אצלי לא הייתי נוגע בשום תוכנה אחרת
אלה אם לא היה לי ברירה ואז הייתי מתקין
Avast!
nod32 אין ספק
אבל גם avg די טוב
2pac R.I.P
9.9.96